2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
23 yaşımda 2 çocuk bana yeter valla kızlar Allah isteyen herkese versin erkenden kapatmak istemiştim bu defteri ikinciyi yaparken Çoook zoorr geçiyor malum bnm hep riskli yazık günah hem bana hem çocuklarıma Ailem de yapma diyor sakın canına yazık diye Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin

Bu ikincimi yaaa bende nasiose iki istiorum insaAllah bunlara uzun ömur versin cnm.iyi yetistirmekk
Nasil riskli senin cnm yasinda kucuk

Merhaba hanımlar bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşallah benimde az bi zaman kaldı tecrübelerinize dayanarak bi kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çook sevinirim.
1-Doğum sonrası göbek kesin kalıyormu korse almayı düşünüyorum şimdiden alıp hastanede takıyım hemn diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sezeryan içinde uygun korseler varmıs her ihtimale karsı.
2-Çatlak oluşumu kaçıncı haftada başlıyor şimdilik yaglıyorum sürekli oluşmadı çatlak ama simdiden sonra kork diyorlar

Canım ben ilk ayımda gittim anlattılar paketleri ilk 4 ay için olan ve 1500tl olan bize mantıklı gelmedi 5.ayda 2. Paketi 1500tlye alırız doğum 4300 olur dedik ama meğerse megerse iki paketi birden almak gerekiyormuş bizi yablış bilgilendirmişler.paket almamış olduk yani. Sizin 6500 ödemeniz gerekiyo canım dogum ucretı o.4300tl paket alanlara uugulanıyor.

Goğsumde kitle var gibi ve hasas.öncesinde çatlamıştı ve dediğin beyazlık vatdı.

Anladım kuzum çok teşekkürler

Lahana yaprağıni kesin yap kuzum mastit icin

Son düzenleme:
Kızlar enerji versin diye neler yiyorsunuz sut olsun fln diye
Fıstık ezmesi yesem gaz yapar mi ki

Hamileliğin ilk zamanları düşünüyordum ikinci çocuk sonra yok dedim hele şimdi aman diyorum
Tabi büyük konuşmayım kısmet F Fatmae20

Misil misil uyurken gece ortası beni kaldırmasın uç saate oldu diye İpek hanımı emzirmek icin uyandırdım bir buçuk saat oldu uyuyacak emdigide on iki dk Allah’tan yatmadan bitsin gece ortası kalkmayım demiştim dilime micam

Kızlar merhaba :) ben mart annesi olacakken oğlum 18 şubatta 37+4te dünyaya geldi.
Bugün 12 günlüğüz. Bizimle aynı olanlar bebekler nasıl neler yapıyor?
Benim oğlum 2 gündür bi huzursuz 1 satate bir uyanıyor 2 dk meme emiyor uyuyor yerine yatırıyorum hemen uyanıyor uykusuzluktan ölücem. Derin dalmıyor. Sizde de böyle mi yoksa sarılığı geçsin diye 2 saatte bir zorla uyandırırken bebenin ayarlar mı bozuldu

Ayarları bozulmamıştır kuzum hisgeldin
Buyume atağı olabilir bizimki de bi ara öyleydi
Her çocuk farklı kimisi uyurken kimisi uyumuyor kimisinin sabah kimisinin gece uykusu yok
biraz gözlemle buyume atağıdır bence
Yerine yatırınca uyanma bizde de var çoğumuzun öyle ilk 3 ay bu şekilde olacak maalesef bize bagimlilar

Kaliteli uyumuyor onada üzülüyorum. Dün gece yaptı ilk defa böyle. Bide bu gece. Bugün hastane vs kontrolü vardı uykusunu takip edemedim. Gündüz nasıl uyuyor acaba diye. 2de uyudu 2. 30 da yatağına koydum. 3te uyandı. Emzirdim 5 dk geri uyudu. Sütüm yetiyordur diye düşünüyorum hem kilo alımı normal hem kakalı bezimiz normal. Valla anlamadım. Büyüme atağına bi bakayım

Buyume atagi evet 1 2 gune duzelir. Hoşgeldin aramiza :)

Unuttum buraları sanmayın kızlar sadece yoğun bi dönemden geçiyorum. Bu ara bebeğimde gaz problemi yaşıyorum ve sürekli kusuyor. Psikolojik olarakta pek iyi değilim. Doktorum psikiyatriye yönlendirdi. Hiç bi karın ağrım yok ama anneliği kendime yakıştıramadım sanırım. Sürekli aynaya bakıp ağlıyorum. Sorumluluk ağır geldi sanırım bana ama oğlumu çok seviyorum. Sanırım hayatımın geri kalanını çok düşünüp endişe etmekten dolayı yaşıyorum bu durumu bilmiyorum. Size bi kaç sorum var bide.
Oğlum yarın 2 haftalık olcak ağlarken göz yaşı akmaması normal mi ? Bide bu büyüme atağı hangi haftalar arasında nasıl belirtilerle gerçekleşiyor merak ediyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Buralara umarım vakit ayıracağım günlerde gelir. Umarım kahvemi yudumlayıp formda sizinle eskisi gibi konuşmaya vakit bulabilirim. Kendinize iyi bakın

Evet bende böyle biliyorum. Ama zaten paket alınca aynı yola geliyor 2 kere paket alıyorsun bide doğuma ödüyorsun. 8000 lira ediyor nerdeyse. Ee 6500 zaten doğum muayeneleri vs düşünce. Zaten bizi düşünüp indirim yapmaları pek ihtimal deģil.

Benim ödüm koptu ama yeter ki uyusun dedim ama yinede aynı böyle.bebekler derin zaten dalmaz ama daha uzun uyusalar keşke.

Öncelikle ilk bebekte sosyal hayatı olan herkes bunu yaşıyor en güzeli dedtek almak profesyonel olarak. Benim ilk oğlum doğunca bebeği bırakıp ne iş yapsam diye bakardım, bide emmeyen aģlayan bir bebekti ben olmasamda olur diyordum. Kabullenmem zaman aldı.

Bebeklerin gözyaşı olmaz. Büyüdükçe başlıyor gözyası akmaya.

Atak haftasında da şöyle hesaplıyorsun doğması gereken tarih önemli 40 haftayı tam doldurduğu bebek atak haftaları yaz ona göre ne zaman olduğu çıkıyor. Ama bence çokta bakma derim insan bekliyor sonra birseyler sakin çocukta arıyor

Hayaller hayatlar tabi. Murphy denilen kurallar zinciri. Eğer yatsanda uyanırdı sen tam dalacakken merak etme.

Ben ne zaman planlasam ah uyudular uyuyayım diye kesin birsey olur. Olmasada kapı çalar

Canimm inanki bunların hepsi gelip geçici kendini bu kadar yıpratma ve anın tadını çıkar bidaha bu hallerini goremiycez ve cok ozluycez eminim mumkun oldukca o uyudukca sende uyuki enerjik olasin ev yanmis umrunda olmasin o derece cunku sen iyi olacaksinki ona verimli olabilesin.bende foruma eskisi gibi giremiyorum ama bunu kendime dert etmiyorum o kadar herşey melekelerimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…