- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.581
Bu ikincimi yaaa bende nasiose iki istiorum insaAllah bunlara uzun ömur versin cnm.iyi yetistirmekk23 yaşımda 2 çocuk bana yeter valla kızlar Allah isteyen herkese versin erkenden kapatmak istemiştim bu defteri ikinciyi yaparkenÇoook zoorr geçiyor malum bnm hep riskli yazık günah hem bana hem çocuklarıma Ailem de yapma diyor sakın canına yazık diye Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin
Canım ben ilk ayımda gittim anlattılar paketleri ilk 4 ay için olan ve 1500tl olan bize mantıklı gelmedi 5.ayda 2. Paketi 1500tlye alırız doğum 4300 olur dedik ama meğerse megerse iki paketi birden almak gerekiyormuş bizi yablış bilgilendirmişler.paket almamış olduk yani. Sizin 6500 ödemeniz gerekiyo canım dogum ucretı o.4300tl paket alanlara uugulanıyor.İlk ay 1500 veriyorsun sonra 4300 mu veriyorsun yanı dogumda bize de 4300 çıkmıştı kuzum ilk ama bize Doğum 6500 dediklerinden eşim yanlışlık olmasın 6500 dediler diyip onu Ödemiş ama aslında 4300 ödememiz gerekiyordum bende bir gün önceden girdim nts de 2 defa takıldı gece boyu durmadı bile acilden mk girdiler bimiyorum normal Doğum katında yattım avivasa ile görüştüm anlaşmaları yokmuş olsa bile önceden avuvasayi arayacak misim onlar randevu alıyormuş indirimli öyleymiş
Sana baştan hiç paket söylemediler mi hep mi muayene ücreti ödedin en son Doğuma ne kadar verdiniz
1500 veriyorsun başta sonrw dofum da mi 4300 veriyorsun anlamadim
Bu arada kuzum memelerine sıcak lahana yaprağı koy mastisse çok iyi geliyor
İnstagram da Gülten ebe var onun profilinde anlatılmış nasıl yapacağın takip et istersen
Goğsumde kitle var gibi ve hasas.öncesinde çatlamıştı ve dediğin beyazlık vatdı.Gogusunun ucu mu yoksa tamami mı sis ya da kizarik mı ? Hangi Dr a gittin ? İlaç ne verdi ? Şuanda benim de göğüs ucumda bir sıkıntı var süt boşalıyor emiyorda oğlum ama sonrası acayip bir acı çatlak sonrası oldu bende bu ilk önce hala çatlak acisi sandım ama gogusunun ucunda bir nokta sanki beyaz abse gibi bişi olmuş sıkıyorum o kisimdan mı yanında mı artık süt de geliyor anlamış değilim
Anladım kuzum çok teşekkürlerCanım ben ilk ayımda gittim anlattılar paketleri ilk 4 ay için olan ve 1500tl olan bize mantıklı gelmedi 5.ayda 2. Paketi 1500tlye alırız doğum 4300 olur dedik ama meğerse megerse iki paketi birden almak gerekiyormuş bizi yablış bilgilendirmişler.paket almamış olduk yani. Sizin 6500 ödemeniz gerekiyo canım dogum ucretı o.4300tl paket alanlara uugulanıyor.
2 3 seneeye dusunuyoruz acikcasi ama kısmetHemen ikinciye dusunuormusunuz oeki nezaman ikincie istiorsunuz
Ayarları bozulmamıştır kuzum hisgeldinKızlar merhaba :) ben mart annesi olacakken oğlum 18 şubatta 37+4te dünyaya geldi.
Bugün 12 günlüğüz. Bizimle aynı olanlar bebekler nasıl neler yapıyor?
Benim oğlum 2 gündür bi huzursuz 1 satate bir uyanıyor 2 dk meme emiyor uyuyor yerine yatırıyorum hemen uyanıyoruykusuzluktan ölücem. Derin dalmıyor. Sizde de böyle mi yoksa sarılığı geçsin diye 2 saatte bir zorla uyandırırken bebenin ayarlar mı bozuldu
Ayarları bozulmamıştır kuzum hisgeldin
Buyume atağı olabilir bizimki de bi ara öyleydi
Her çocuk farklı kimisi uyurken kimisi uyumuyor kimisinin sabah kimisinin gece uykusu yok
biraz gözlemle buyume atağıdır bence
Yerine yatırınca uyanma bizde de var çoğumuzun öyle ilk 3 ay bu şekilde olacak maalesef bize bagimlilar
Buyume atagi evet 1 2 gune duzelir. Hoşgeldin aramiza :)Kaliteli uyumuyor onada üzülüyorum. Dün gece yaptı ilk defa böyle. Bide bu gece. Bugün hastane vs kontrolü vardı uykusunu takip edemedim. Gündüz nasıl uyuyor acaba diye. 2de uyudu 2. 30 da yatağına koydum. 3te uyandı. Emzirdim 5 dk geri uyudu. Sütüm yetiyordur diye düşünüyorum hem kilo alımı normal hem kakalı bezimiz normal. Valla anlamadım. Büyüme atağına bi bakayım
Evet bende böyle biliyorum. Ama zaten paket alınca aynı yola geliyor 2 kere paket alıyorsun bide doğuma ödüyorsun. 8000 lira ediyor nerdeyse. Ee 6500 zaten doğum muayeneleri vs düşünce. Zaten bizi düşünüp indirim yapmaları pek ihtimal deģil.Canım ben ilk ayımda gittim anlattılar paketleri ilk 4 ay için olan ve 1500tl olan bize mantıklı gelmedi 5.ayda 2. Paketi 1500tlye alırız doğum 4300 olur dedik ama meğerse megerse iki paketi birden almak gerekiyormuş bizi yablış bilgilendirmişler.paket almamış olduk yani. Sizin 6500 ödemeniz gerekiyo canım dogum ucretı o.4300tl paket alanlara uugulanıyor.
Benim ödüm koptu ama yeter ki uyusun dedim ama yinede aynı böyle.bebekler derin zaten dalmaz ama daha uzun uyusalar keşke.Kızlar merhaba :) ben mart annesi olacakken oğlum 18 şubatta 37+4te dünyaya geldi.
Bugün 12 günlüğüz. Bizimle aynı olanlar bebekler nasıl neler yapıyor?
Benim oğlum 2 gündür bi huzursuz 1 satate bir uyanıyor 2 dk meme emiyor uyuyor yerine yatırıyorum hemen uyanıyoruykusuzluktan ölücem. Derin dalmıyor. Sizde de böyle mi yoksa sarılığı geçsin diye 2 saatte bir zorla uyandırırken bebenin ayarlar mı bozuldu
Öncelikle ilk bebekte sosyal hayatı olan herkes bunu yaşıyor en güzeli dedtek almak profesyonel olarak. Benim ilk oğlum doğunca bebeği bırakıp ne iş yapsam diye bakardım, bide emmeyen aģlayan bir bebekti ben olmasamda olur diyordum. Kabullenmem zaman aldı.Unuttum buraları sanmayın kızlar sadece yoğun bi dönemden geçiyorum. Bu ara bebeğimde gaz problemi yaşıyorum ve sürekli kusuyor. Psikolojik olarakta pek iyi değilim. Doktorum psikiyatriye yönlendirdi. Hiç bi karın ağrım yok ama anneliği kendime yakıştıramadım sanırım. Sürekli aynaya bakıp ağlıyorum. Sorumluluk ağır geldi sanırım bana ama oğlumu çok seviyorum. Sanırım hayatımın geri kalanını çok düşünüp endişe etmekten dolayı yaşıyorum bu durumu bilmiyorum. Size bi kaç sorum var bide.
Oğlum yarın 2 haftalık olcak ağlarken göz yaşı akmaması normal mi ? Bide bu büyüme atağı hangi haftalar arasında nasıl belirtilerle gerçekleşiyor merak ediyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Buralara umarım vakit ayıracağım günlerde gelir. Umarım kahvemi yudumlayıp formda sizinle eskisi gibi konuşmaya vakit bulabilirim. Kendinize iyi bakın
Hayaller hayatlar tabi. Murphy denilen kurallar zinciri. Eğer yatsanda uyanırdı sen tam dalacakken merak etme.Misil misil uyurken gece ortası beni kaldırmasın uç saate oldu diye İpek hanımı emzirmek icin uyandırdım bir buçuk saat oldu uyuyacak emdigide on iki dk Allah’tan yatmadan bitsin gece ortası kalkmayım demiştim dilime micam
Canimm inanki bunların hepsi gelip geçici kendini bu kadar yıpratma ve anın tadını çıkar bidaha bu hallerini goremiycez ve cok ozluycez eminim mumkun oldukca o uyudukca sende uyuki enerjik olasin ev yanmis umrunda olmasin o derece cunku sen iyi olacaksinki ona verimli olabilesin.bende foruma eskisi gibi giremiyorum ama bunu kendime dert etmiyorum o kadar herşey melekelerimiz icinUnuttum buraları sanmayın kızlar sadece yoğun bi dönemden geçiyorum. Bu ara bebeğimde gaz problemi yaşıyorum ve sürekli kusuyor. Psikolojik olarakta pek iyi değilim. Doktorum psikiyatriye yönlendirdi. Hiç bi karın ağrım yok ama anneliği kendime yakıştıramadım sanırım. Sürekli aynaya bakıp ağlıyorum. Sorumluluk ağır geldi sanırım bana ama oğlumu çok seviyorum. Sanırım hayatımın geri kalanını çok düşünüp endişe etmekten dolayı yaşıyorum bu durumu bilmiyorum. Size bi kaç sorum var bide.
Oğlum yarın 2 haftalık olcak ağlarken göz yaşı akmaması normal mi ? Bide bu büyüme atağı hangi haftalar arasında nasıl belirtilerle gerçekleşiyor merak ediyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Buralara umarım vakit ayıracağım günlerde gelir. Umarım kahvemi yudumlayıp formda sizinle eskisi gibi konuşmaya vakit bulabilirim. Kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?