2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hepimiz ayniyi kuzum emin ol özellikle ben her gün agliyorum senin gibiyim aynaya bakıp bakıp ağladım geçecek diyemiyorum ben nedense. Her geçen gün daha da kotuyum ama geçer düye avunuyorum

Hanfendi dörde dogru tenezzül edil uyumuştu dün 4.3@ saat sonra kendi kalkan çocuk bugün 2 saat sonrs çiğliyi bastı
Nazar değdi uykusuna

Aiii insaAllag bizde o gunleri göruruuz bebeyim uyumuo agliorr burqya yazarim cok heves ettim vaktinde gelsin tabinide
Bide isler su bu kaliordir kesin ve namaz konusu ona ins firsat vardir aklima takiliooda
Bende simdilik 3 4 yasina girsin ikinciyi isterim insaAllah simdikten hayaller baska eve cikayim burasi az kucuk esya cok olunca tabi

Denicem canm bebek emmeyince sut birikti kaldi orda cok kalincada tadi bozulmuş bncede

Bu ikincimi yaaa bende nasiose iki istiorum insaAllah bunlara uzun ömur versin cnm.iyi yetistirmekk
Nasil riskli senin cnm yasinda kucuk
Canım benim rahim kapasitesi yetersizmiş bebeği yeteri kadar beslemiyormuş maalesef oğlum 2700 kızım 33 haftalık 1600 doğdu yani zayıf oluyorlar , bir de hergün kan sulandırıcı iğne yapmam gerekiyor çok yakıyor o iğne de her gün insanın psikolojisi yıpranıyor ilk hamileliğimde hep iğneyle geçti bu da iğneyle geçti hep kanama riskimde vardı Daha önce 2 düşük 1 dış gebelik hikayemde var .. Yıpratıcı işte canım valla tövbe ettim hele ki son gebeliğim de :)

Zinco damla kullanan var mi uykusuzluk yapar mi bizim Damla’yı verdik en geç 2 saate ciglikla uyanıyor önceden bazı geceler 4 saate kadar çıkardı uyanması önce mırıldanarak başlardı bakmazsam ağlardı şimdi direk uyurken basiuor çığlıkla ağlamayı damla yan etki mi yaptı diye düşünüyorum

canım hergun ılık demli çay suyu ile 2/3 kere sil hatırlarsın belki bizde de vardı ben faydasını gördüm ..azaldı akıntı çokaz var .. damlalar ise yaramadı bile .. çayın dezenfekte özelliği varmış

Kızlar herkese tekrar günaydın
Solomombaby kanguru alip memnun kalN varmi sipariş verdim bi sorim dedim

Goğsumde kitle var gibi ve hasas.öncesinde çatlamıştı ve dediğin beyazlık vatdı.
Genel cerrahi gidecem bugün emzirme sonrası sızım sızım sızlıyor görünürde çok büyük bişi yok gibi ama acısı sancı sızısı beni rahatsız ediyor

Goz yasi akmamasi normal benimde akmiyior. Genelde ilk aylarda göz yasi akmaz.buyume atagi ilk hafta 2. Hafta 5. Hafta 6-12-15-23. Haftaalarda oluyor.

Birinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek ki cok kanim kaynadi kiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…