- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.621
Benim kız bu hafta akşam dokuz da uyanıyor gece 2 de uyuyorGündüzleri zateb doğru düzgün uyumuyor
Oğluşumda hasta oldu bugün 39,5 derece ateşi vardı oyy zordu bugün
Ya normal o zaman gazla birlikte çıkarıyorlar bence o yüzden o ses çıkıyor göz kanalları da tıkalı zaten yavrumun allah bilir tabi yine ama lütfen şimdilik başk bir şey çıkmasın sürekli masaj ypıyorum gözlerine açılsın diye
Kızlar herkese tekrar günaydın
Solomombaby kanguru alip memnun kalN varmi sipariş verdim bi sorim dedim
Birinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek kicok kanim kaynadi kiz sana
Hahah bi de burada var o manyaktanBirinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek kicok kanim kaynadi kiz sana
Yok emiyor ilk 25 30 dk surekli emiyor. Son 10 15 dk 2 3 cekip 1 yutuyor anlıyorum sut kalmamis ama agzindan atana kadar cekmiyorum. O son 15 dksinda keyif yapıyor :) arada yapiyor onu bazen. Bszende 10 dk emip birakiyor. 45 dk emerse uzun uyuyor az emerse 1 saat sonra yine kalkiyor.
Iste ikinci sorunumuz o. Aslinda arkadaslae var emanet edilesi ama daha 2 aylik olmamis bebeyi birakmaz abest olur. Halamlar filanda orada ama yinede cok ucuk bir fikir gibi geliyor.
Esimde dalga geciyor benimle zamaninda bu muzikal icin babamla kavga edip fransada bulmustum kendimi izleyeceğim diye. Dondugumde uzuuun bir sure sikiyonetimde kalmistim. Şimdi coluklu cocuklu biri olarak burnumun dibine gitmeye korkuyorum
Merhaba hanımlar bebişlerinizi sağlıcakla büyütün inşallah benimde az bi zaman kaldı tecrübelerinize dayanarak bi kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çook sevinirim.
1-Doğum sonrası göbek kesin kalıyormu korse almayı düşünüyorum şimdiden alıp hastanede takıyım hemn diyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sezeryan içinde uygun korseler varmıs her ihtimale karsı.
2-Çatlak oluşumu kaçıncı haftada başlıyor şimdilik yaglıyorum sürekli oluşmadı çatlak ama simdiden sonra kork diyorlar
Unuttum buraları sanmayın kızlar sadece yoğun bi dönemden geçiyorum. Bu ara bebeğimde gaz problemi yaşıyorum ve sürekli kusuyor. Psikolojik olarakta pek iyi değilim. Doktorum psikiyatriye yönlendirdi. Hiç bi karın ağrım yok ama anneliği kendime yakıştıramadım sanırım. Sürekli aynaya bakıp ağlıyorum. Sorumluluk ağır geldi sanırım bana ama oğlumu çok seviyorum. Sanırım hayatımın geri kalanını çok düşünüp endişe etmekten dolayı yaşıyorum bu durumu bilmiyorum. Size bi kaç sorum var bide.
Oğlum yarın 2 haftalık olcak ağlarken göz yaşı akmaması normal mi ? Bide bu büyüme atağı hangi haftalar arasında nasıl belirtilerle gerçekleşiyor merak ediyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Buralara umarım vakit ayıracağım günlerde gelir. Umarım kahvemi yudumlayıp formda sizinle eskisi gibi konuşmaya vakit bulabilirim. Kendinize iyi bakın
Canım bende boba yada mamadusbaby varmış ona bakıcam bugün. Benim yeğenime solomom almışlardı kullanıyorlar memnunlar da. 7 aylık oldu ve zayıf değil. Annesi rahatça taşıyor.
Ay cok saol kuzum sipariş verdikten sonra ikilemde kalmistim bnm bebek durmuyo evde de kullanicam oyuzden bi hilgi alim demiştim:))))
Sezeryan dikişi kontrolüne gittik dün. Doktora ikinci bebekte görüşürüz artık dedim bende
Capaklanmadan anlasılıyor.Göz kanalları nasıl anlaşıldı canım?
Ayni keci gibi sesi bnm oglusumda cikariyi canm dun bnmkide cok agladi sadecd kucagimda uyudu esime verdim ciglik çığlığa agladi tek bnde sakinlesti gunduz hic uyumamisti gece 1 de zar zor uyudu buyume atagi denen sey varmis ya ondan diye düşünüyorumKızlar benim kız gece 1 de uyandı hala uyumuyo deli olcam dr sab simplex vermişti kullanıyoruz da ama tık yok tüm gece ağladı uykusuzluktan o kadar yorgun ki... yine de inat ediyor resmen. Bide keçi gibi ses çıkarıyor. Sizler napıyorsunuz böyle olduğunda?
Kızlar benim kız gece 1 de uyandı hala uyumuyo deli olcam dr sab simplex vermişti kullanıyoruz da ama tık yok tüm gece ağladı uykusuzluktan o kadar yorgun ki... yine de inat ediyor resmen. Bide keçi gibi ses çıkarıyor. Sizler napıyorsunuz böyle olduğunda?
Canım böyle düşünme , bence bu düşündüğün şeyi hepimiz yaşıyoruz . Bende aynı durumdayım . Zorluyorum emmiyor , ağlıyor vs .ama bence hepimiz çok iyi bir anneyiz. Onları kendimizden çok düşünüyoruz . Inşallah zamanla her şey düzelecek böyle düşünelim.Bu aralar sekerli seyler cok yiyorum biraz oncede konturol ettim gene eksi tuzlu valla bn hic bsy anlamadim bn iyi bi anne olamicam galiba suan da agliyorum elimden bsy gelmiyo rahatlatamiyorum yavrumu
Bende 4 yasinda hamile kalsam 5 de dogursam diyorumHahah bi de burada var o manyaktanama yapılan planlar tutmuyo her zaman:) araları 4 yaş olmasını istiyordum 5 e çıktı:) buna hamile kalmadan da bu sefer arayı çok açmıyım 2 yaş arayla da 3. Olsun diyordum ki sanırım vazgeçmek üzereyim 3.den
Yok malesef en yakini merterde oturuyor. Ancak yanima birini alip zorluda onlari bir yere oturtabilirim 2 saat takilirlar bende aralarsa gelir emziririm diye dusundum. Simdilik dusunuyorum yani :)Ben pasaport işleri filan derken bir kaç kez anneme bıraktım hem de 3 saat kadar. Çok istiyorsan ve bırakabileceğin Kişiler zincirlikuyuya yakın oturuyorsa gidebilirsin müzikale. Bu kadar sevdiğin bir şeyi ödül gibi verirsin kendine.
Sorma canım içerde çok uyudular herhalde şimdi uyumuyorlarGeçmiş olsun, bu Şubat bebişleri ne uykusuzmuş
Teşekkür ederiz teyzesi çıkarmadık daha eldivenlerimizi :)))Oyyy canima yandigim. Eldivenlerini yerim senin Masallah :)
Benim kiz eldivene ve sapkaya tepki oalrak dogmus. Eldivenleri agziyla cikariyor. Sapkayida kicin kicin asagi kayip cikariyorTeşekkür ederiz teyzesi çıkarmadık daha eldivenlerimizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?