2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Göz kanalları nasıl anlaşıldı canım?

Kızlar herkese tekrar günaydın
Solomombaby kanguru alip memnun kalN varmi sipariş verdim bi sorim dedim

Canım bende boba yada mamadusbaby varmış ona bakıcam bugün. Benim yeğenime solomom almışlardı kullanıyorlar memnunlar da. 7 aylık oldu ve zayıf değil. Annesi rahatça taşıyor.

Birinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek ki cok kanim kaynadi kiz sana

Sezeryan dikişi kontrolüne gittik dün. Doktora ikinci bebekte görüşürüz artık dedim bende

Birinciyi dogurmadan ikincinin dersine dusen bi manyak ben degilmisim demek ki cok kanim kaynadi kiz sana
Hahah bi de burada var o manyaktan ama yapılan planlar tutmuyo her zaman:) araları 4 yaş olmasını istiyordum 5 e çıktı:) buna hamile kalmadan da bu sefer arayı çok açmıyım 2 yaş arayla da 3. Olsun diyordum ki sanırım vazgeçmek üzereyim 3.den

Kızlar benim kız gece 1 de uyandı hala uyumuyo deli olcam dr sab simplex vermişti kullanıyoruz da ama tık yok tüm gece ağladı uykusuzluktan o kadar yorgun ki... yine de inat ediyor resmen. Bide keçi gibi ses çıkarıyor. Sizler napıyorsunuz böyle olduğunda?

Ben pasaport işleri filan derken bir kaç kez anneme bıraktım hem de 3 saat kadar. Çok istiyorsan ve bırakabileceğin Kişiler zincirlikuyuya yakın oturuyorsa gidebilirsin müzikale. Bu kadar sevdiğin bir şeyi ödül gibi verirsin kendine.

Öncelikle güzel doğumların olsun, sağlıkla kolaylıkla kucağına gelsin bebeğin.

Sorularına gelirsek, korse kullanımını çoğu doktor onaylamıyor. Ben yurtdışında Doğum yaptım buradakilere de sordum, 6 ay kesinlikle yasak dediler. Sebebi de rahim büyürken yer ve şekil değiştiren organların, özellikle bağırdakların o şekilde baskı görmesinin çok zararlı oluşuymuş.

Çatlaklar için ise biraz ırsi bir durum sanırım. Yani vücudun çatlamaya müsaitse çatlıyor. Ben yağ ve krem olarak da veleda, mustela ve lierac kullandım. Bir tane bile çatlamağım oluşmadı çok şükür. Kremlerin etkili ne kadardır bilmiyorum ama annemde de hiç çatlak olmamış.

Annelik bir kadına en çok yakışan şey. Canım sadece bebeklerdünyaya alışırken biz de yepyeni zor mu zor bir sorumluluğa alışmay çalışıyoruz. Ama her şeye değer ve zamanla her şey rayına oturacak

Ayni keci gibi sesi bnm oglusumda cikariyi canm dun bnmkide cok agladi sadecd kucagimda uyudu esime verdim ciglik çığlığa agladi tek bnde sakinlesti gunduz hic uyumamisti gece 1 de zar zor uyudu buyume atagi denen sey varmis ya ondan diye düşünüyorum

Yapıyorlar canım, o ses nereden çıkıyor bazen şok içinde izliyorum. Uykuları birbirine bağlanmalıymış özellikle gece. Yani çok ayılmadan tekrar uyumalı. Işık filan açmamak da iyi oluyor. Ama büyüme atağıysa hiç bişi işe yaramıyor.

Bu aralar sekerli seyler cok yiyorum biraz oncede konturol ettim gene eksi tuzlu valla bn hic bsy anlamadim bn iyi bi anne olamicam galiba suan da agliyorum elimden bsy gelmiyo rahatlatamiyorum yavrumu
Canım böyle düşünme , bence bu düşündüğün şeyi hepimiz yaşıyoruz . Bende aynı durumdayım . Zorluyorum emmiyor , ağlıyor vs .ama bence hepimiz çok iyi bir anneyiz. Onları kendimizden çok düşünüyoruz . Inşallah zamanla her şey düzelecek böyle düşünelim.

Bende 4 yasinda hamile kalsam 5 de dogursam diyorum sonra diyorum ki 38 olacaksin bacimm 38 kafan mi guzel. Kafalar karisik yani :)

Yok malesef en yakini merterde oturuyor. Ancak yanima birini alip zorluda onlari bir yere oturtabilirim 2 saat takilirlar bende aralarsa gelir emziririm diye dusundum. Simdilik dusunuyorum yani :)

Kızlar doğum yapalı bugün 31 gün oldu. Dünden beri kormızı kanamam var. Ondan önce hep kooyu leke şeklindeydi. Acaba adet mi oldum?? Logusayken adet olunur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…