2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canlar ya ben bugün bir yanlış yaptım ama gece 12 de doyurdum oğlanı sonra bir baktım biraz anne sutu aldı mama derken karnı çok şişmişti bende 12 de yatinca bende uyanana kadar acıkana kadar uyandirmiycam kendi uyanır dedim saati de kurmayı unutmusum 5 te uyandı yani 5 saat bişey yemedi bisey olmaz degilmi vicdan azabından olucem

İlk ay kilo alimi guzel olunca dr bana gece uyandirma istedigi kadar uyusun boylelikle sen de dinlenmis olursun demistir ben artik uyandirmiyorum (6haftalik olduk) kendisi uyaniuor. Ama 5saat hic uyumadi sipa :)

Bir şey olmaz merak etme, artık ilk günlerdeki gibi değiller. Hatta acıkınca uyanıyorlar kendileri çok yediği için midesi ancak öğütmüştür.

Canım külotlu çorapla uyutma bence. Hem kan dolaşımı için hem de aşırı sıcak da bebekler için iyi olmadığından giydirmemeni öneririm.

Canim yazdiklarini okurken ben bile sinir oldum yaa cok haklisin. En cok takildigim balkonda sigara icilmesi, bebekli evde sigara icmek ne demek!!!! gercekten anlamiyorum bu insanlari. Uzerine koku sinmis bile olmamasi gerekiyor. Keske basta onlari kovsaydin evden.
Esinin maca gitmesine cok takilmadim acikcasi bence izin ver haftada bir. Benimki de haftada 2 tenis oynamaya gidiyordu 1 saat ben iptal etme derslerini gitmeye devam et dedim.
Bize cok gelen olmuyor ama ben bunaldigim zaman emmek istiyor deyip alip oglusu yatak odasina gidiyorum.
Elden ele bebegin gezmesi de hic dogru degil, sonucta uzerlerindeki kiyafet disardan geldikleri kiyafet. Bir suru mikrop. Bence bebekle ilgili konularda cekinme kimseden uyar.

Ya kizlar bebegi ince giydirmenin dogru oldugu kv ye bir turlu anlatamiyorum bebek o kendiniz gibi dusunmeyin üşür deyip 10 kat giydiriyor, biz cikarinca da bozuluyor küsüyor resmen.

kilotlu corap degilde ince alt giydir bence penye. Kilotlu corap insani yakar daha cok. Homely_angel kargodan gelene kadar irum ben hametan surmustum ona kadar gecti pisik. Simdilik mustela kullaniyorum.bitince acacagim senin balmi

Kizlar bizim bebis hic uyumuyor en fazla uyudugu 1 saat cok bunaldim artik hic uyuyamiyorum...
Surekli emmek istiyor bu sefer fazla emiyor emdigini kusuyor..
Nolur bebisleri uyuyan anneler neler yapiyorsunuz banada bir akil verin
Dun aksam 7den 1.30 kadar hic uyumadi halbuki banyo yapti yoruldu sonrada 30 dk bir uyandi

KAÇ günlüksünüz canım bir şey olmaz bence aç kalsaydı erken uyanırdı bana doktor 40’i çıkana kadar 4 4:30 saate kaldır demişti

Canım külotlu çorapla uyutma bence. Hem kan dolaşımı için hem de aşırı sıcak da bebekler için iyi olmadığından giydirmemeni öneririm.
Aslında çorap baya bol ama yakmış olabilir dogru doktorda gaz dsn dolayı altını iki kat giydir Üstünkax kat olurda bir kat bile önemli değil altını çift giydir çift çorap giydir dedi o yüzden kalın diye kulotlu çorap giydirdim

kilotlu corap degilde ince alt giydir bence penye. Kilotlu corap insani yakar daha cok. Homely_angel kargodan gelene kadar irum ben hametan surmustum ona kadar gecti pisik. Simdilik mustela kullaniyorum.bitince acacagim senin balmi
Sanirim kulotlu çorap yaktı gerçi omzu falan da terlemişti oda sıcak üstünde tek zıbın uzun kollu vardı onuda çıkarıp ciplak da giydirmem ki bilemedim ne yapsam çorabı kesin çıkarıcım ama

Ev ısısı nasıl
Müzikle uyutmayi denedin mi kolik müziğiyle falan aspiratör vs açmayı cok yerse de uyuyamaz hazımsızlıktan bence emzik ver

Bizimkinin de uykuyu cok sevdigi soylenenez ama yarim kundak ise yariyor. Elleriyle kendini uyandirmasini engelliyor en azindan. Uykuya gecmeye hazirsa kundaga itiraz etmiyor oyeku turku ellerini cikarmak icin direniyor

Şampuan ne kullanıyorsunuz kızlar ben mustela aldım
Losyonda onun ama losyon elinle ısıtsam da soguk geliyor kızın çığlığı basıyor
Sampuanda çabuk yağlandırıyor gibi geldi ertesi gün saçı yapış yapış oluyor
Siz neler kullanıyorsunuz banyo rutininiz nasıl her gün mü gün aşırı mi belirli bir saate mi yıkıyorsunuz nasıl yıkıyorsunuz
Biz küvette cok yorulduk banyo filesi var icin sünger dolu onu lavaboya koyuyoruz eşim eliyle tutarken ben yıkıyorum
Banyo süngeri alacaktım e bebekten kalmamış deniz süngeri sizlerin ayrıca kullandığı bsy var mi

Ya kizlar bebegi ince giydirmenin dogru oldugu kv ye bir turlu anlatamiyorum bebek o kendiniz gibi dusunmeyin üşür deyip 10 kat giydiriyor, biz cikarinca da bozuluyor küsüyor resmen.
Ben bu konuda kimseyi karıştırtmadım kardeşimin bebeğini çok sardıkları için sürekli hasta oluyordu onu örnek verdim istediğim gibi giydiriyorum öyle battaniyelere sarıp da bunaltmıyorum
Hep de kontrol ederim heryeri sıcacık demekki üşümüyor
Altını açınca rahatlayıp gülücükler saçıyor demekki bebekler de rahat seviyor
Senin bebeğin o
Nasıl iyi olduğuna inanıyorsan öyle yap bizden iyi kimse düşünemez yavrularımızı

Ben anne lifi kullanıyorum :)
Unibabynin şampuanını aldım
Losyon bebe yağı gibi şeyler yerine doğal zeytinyağı kullanıyorum canım

Canım uyurken açtıramazsın ağzını ağız mendilini işaret parmağına tak uyanıkken silmeye çalış karbonatlı su ile / dışkıda önemli olan sümüksü uzayan şeyler olmaması

Benimkinin kakasında o uzayan şeyler hep var

Canm bnmkide pamukcuk olmustu burda kizlarda söylemişti doktorda ayni seyi soyledi karbonatli ılık suya kucuk parmagina gazli bezi sar karbonatli suya bandir dilini sil demisti birde uyurken agzini acamazsin uyanikken yap

Bugün yapmaya çalışıcam, dün hep uyudu.

Bizimki de 2gecedir 4saat uyuyor gece. Dr 10 günden sonra kaldırma demişti bana. Ben yine de çok uzatmama taraftarıyım ama bi kereden bişey olmaz.

Benimki geçen hafta öyleydi. Memeden ayrılmıyordu. Ama daha 12günlük benimki. Uyutmak için yanına yatıyorum ben uyuyor.

Eşinle çocuğunla başbaşa kalınca herşey daha güzel olacak sen kendini toparlamış olacaksın bebeğin az daha büyümüş olacak şimdi dikisten dolayı rahat hareket edemiyoruz bile..

Ev ısısı nasıl
Müzikle uyutmayi denedin mi kolik müziğiyle falan aspiratör vs açmayı cok yerse de uyuyamaz hazımsızlıktan bence emzik ver
Evimiz 20 derece falan cnm netten bebek uyutan sesler diye bir program indirdim supurge sesine sakinlesiyor ama uyumuyor.
Emzik 3. Farkli alisim almiyor boguluyor gibi oluyor

Bizimkinin de uykuyu cok sevdigi soylenenez ama yarim kundak ise yariyor. Elleriyle kendini uyandirmasini engelliyor en azindan. Uykuya gecmeye hazirsa kundaga itiraz etmiyor oyeku turku ellerini cikarmak icin direniyor
Bende kundak yapmayi denedim cnm ama ne yapiyo ediyo o elleri cikariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…