- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
- #45.721
Dun farklı olarak mercimek köftesi yedim. Ama kaç sefer yaptı korktum. Mercimek köftesi bu kadar etkiler mi bilemedim.Sen ne yedin öğünlerinde ? Etkiler diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun farklı olarak mercimek köftesi yedim. Ama kaç sefer yaptı korktum. Mercimek köftesi bu kadar etkiler mi bilemedim.Sen ne yedin öğünlerinde ? Etkiler diye biliyorum
Canım salça gibi dediğn kan mı yani. Eğer kansa alerji belirtisi bi tahlil yaptırsan iyi olur. Yada süt ürünlrri diyeti yap düzelirse alerji olduğunu anlamış olursun
Kızlar yaaa bebişimin saçlı derisinde kırmızıklar var. Çok kafama taktım. Zaman zaman azalıp artıyor. Ney ki bunlar??? Çok fena taktımmmm
Cnm kanli kaka varsa bekleme doktora gir![]()
Kırmızı salça gibi kaka yapiyor oğlum 4 seferdir. Çok korkuyorum ya. Fotoğraf da yükleyemedim zaten.
Ben kendim yaptim. Pintererstten indirdim cikti aldim ne oldugunu bilmiyorum ama kalin yumusak bir malzeme kirtasiyeden aldim. Onu ebatlarinda kesip ustune yapistirdkm. Besigine de koydum donenece gibi el kartıda yaptım. Gosterip hikaye gibi konusuyorjmHenüz almadım ama dönünce alacağım tatlım.ama nereden alırım daha araştırmadım. Sorunun cevabı beni. De işime yarar :)
Kalin karton. Agza sokulmaz burusturup filan.Kalitesi iyi. Sivri koseleri yok.ben begendim acikcasi. Birkac tanede yumusak kitap almistim ben yine sevgilibebekten. Guzeller bence.kartlar nasil dayaniklimi buyuyunce eline aldimı burusturup atabilirmi yoksa sertmi yada agzına sokarsa felan dağilabilcek cinstenmi sen begendin mi?
Tamam canim kalotesi iyiyse hemen orayıda inceliyorum çinar poyrazi anneme devretmisken ş iside halledeyim dedimKalin karton. Agza sokulmaz burusturup filan.Kalitesi iyi. Sivri koseleri yok.ben begendim acikcasi. Birkac tanede yumusak kitap almistim ben yine sevgilibebekten. Guzeller bence.
Canım ne kadara gelmis oldu sana karton almak çıkti felan bide kaç tane yaptınCNM benimkindede var. İsilik gibi. Doktor banyodan 2 saat knce zeytinyaği sur beklet dedi.
Cnm kanli kaka varsa bekleme doktora gir
Ben kendim yaptim. Pintererstten indirdim cikti aldim ne oldugunu bilmiyorum ama kalin yumusak bir malzeme kirtasiyeden aldim. Onu ebatlarinda kesip ustune yapistirdkm. Besigine de koydum donenece gibi el kartıda yaptım. Gosterip hikaye gibi konusuyorjm
Ben hepsiburada dan aldimsiyah beyaz kartlar ama daha baslamadim. Sevgilibebek diye bir marka kendi web sitesi de var.
Bana doktor da soyledi hastanede 37.5 a kadar normal dedi. 36.5 in altina dustu mesela bizimkinin atesi hastanedeyken alip koynuma yatirdilar, b nim ustumu orttuler. Battaniyeye sarma usurse kendi isinla isit dediler. O da aklinda olsun.Evet bnmde ates olcer kutusunda oyle yazmış ama huysuzlanincs korktum acikcasi
16 tane siyah beyaz kart var, kartlarin boyutuda 20x20cm gibi bisey buyuk yani.
Saol canm cok teşekkür ederim insallah bosuna evham yapmışımdır simdilik iyi ama bnm bogazim agriyo oyuzden de korktumBana doktor da soyledi hastanede 37.5 a kadar normal dedi. 36.5 in altina dustu mesela bizimkinin atesi hastanedeyken alip koynuma yatirdilar, b nim ustumu orttuler. Battaniyeye sarma usurse kendi isinla isit dediler. O da aklinda olsun.
Bana doktor da soyledi hastanede 37.5 a kadar normal dedi. 36.5 in altina dustu mesela bizimkinin atesi hastanedeyken alip koynuma yatirdilar, b nim ustumu orttuler. Battaniyeye sarma usurse kendi isinla isit dediler. O da aklinda olsun.
Maket kartonu sanırım dediğin malzeme. Onunla çok güzel oluyo böyle kartlar. Şu pinteresti kullanmayı beceremedim bi türlü:) aradığım şeyleri bulamıyorumCNM benimkindede var. İsilik gibi. Doktor banyodan 2 saat knce zeytinyaği sur beklet dedi.
Cnm kanli kaka varsa bekleme doktora gir
Ben kendim yaptim. Pintererstten indirdim cikti aldim ne oldugunu bilmiyorum ama kalin yumusak bir malzeme kirtasiyeden aldim. Onu ebatlarinda kesip ustune yapistirdkm. Besigine de koydum donenece gibi el kartıda yaptım. Gosterip hikaye gibi konusuyorjm
Anladım cnm ben çok fiyat araştırması yapmadım doğrusu. Bi de instagramda indirim paylaşan bi sayfa var orada görmüştüm english home da ilk zeka kartlarım 10 liraya düşmüş ama kalınlığı falan nasıldır bilmiyorum. İmkanın varsa bi bak istersenkatreinur inceledim hemen ama adet sayisi az 12 adet kart var arkali onlu resim olsa 24 adet yapar ve 30 tl 03-12 ay serisi bide 06-12 ay serisi var oda 30 tl toplam 60 tl yapıyo. Benim diger inceledigim sayfa zekakartlarim 60 adet kart 0-12 ay serisi 70 tl her turlu hesap yapıyorum yine uyguna geliyo bunun icin incelemeye aldim d&r dahil butun her yeri inceliyorum sonuçta kart yani herkes ayni seye mal ediyo fazla maddiyati zorlamak istemiyorum bide adeti çok olsun istoyorum baska bi fikrin olursa paylasirsan sevinirim
Canım ne kadara gelmis oldu sana karton almak çıkti felan bide kaç tane yaptın
Evet maket kartonu gorumcem maket yapiyordu ondan gormustum zaten :))Maket kartonu sanırım dediğin malzeme. Onunla çok güzel oluyo böyle kartlar. Şu pinteresti kullanmayı beceremedim bi türlü:) aradığım şeyleri bulamıyorum
Doktor söyledi zaten canim olmaz yani bisey gercek zeytin yagi sur ama.mabada yanıtladığın için çok sağol. Bebeğin saçına ve vücuduna zeytinyağı sürmenin bir zararı olmaz değil mi?
İnşallah benim bebeğim icin de normaldir hersey yolundadir canim kiyamam ben onlaranormal canım benim ki 3-4 gunde 1 yapiyo telaş yapma bence
Ateşimi vardıki?Kizlar gecen sut alerjisi konusulmustu belirtileri neler bnm bebegimin tuvaletinde sumuksu bsyler vardi ilk defa cok korktum istehsi iyi cok cabuk acikiyo
Bugun ateş düşürücü fitil vermiştim acaba ondan olabilirmi