- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.821
amin kuzum, hepimizin.Ömürlü olsun bebeğin canim
Şırınga kullanıyorum ben. Korkuyorum meme reddinden çok.Sagdigin sutu biberonla mi veriyorsun yoksa kasikla mi canim?
Canım esin de özlemiştir tabi hakli da ama keşke seni kırmadan üzmeden söyleseydi mesela yalnız kalamıyoruz seni özledim ne yapabiliriz zamanımız kısıtlı vakit geçirelim beraber diyebilirdi zaten şuan psikolojini anlayabiliyorum sıkılıyorsun eşimle çocugumla 19.gündür bas basa kalamıyorum canım çok sıkılıyo bu konuya..bence söyle yap otur düzgünce konuş neler hayal ediyodum neler oldu bas basa kalmayı bende isterim senle ilgilenmeyi ama görüyosun durumu bende özledim ama elimden gelen bişey yok de anlamasi lazım seni keşke benim eşim de benle ilgilenmiyosun dese ahhh ahhKızlar çok kötüyüm. Eşimle tartıştık konu ne tahmin edin. Benimle ilgilenmiyosun diyo. Geceleri bebekten uyuyamıyorum gündüz gelen giden ve eşim bana benimle ilgilenmiyosun 1 hafta sonra askere gidicem hiç mi özlemedin diye küstü çarptı kapıyı çıktı gitti. 1 saat ağladım napıcağımı sasırdım artık kaça bölüncem bilmiyorum
Valla beni elestirecek yer ariyor kaynanam millete anlatmaya bayılır. Hiç iyi olmadi aynenCanım çok iyi bir kilo alması. hemşireye sinir oldumhele görümcenin yanında hiç iyi olmamış. götürme sen onu yanında
Ben de vicdan azabi cektim sonra. Bir aylık bebekten poğaça yanak bekliyorlar zsten telefonda falan konusurken diyorlar işte biraz daha canı yerine geldi biraz farketti sanki eh iyi fena degil işte falan diyorlar bebekten bahsederkenCanim 1 kilo gayet iyi sen niye takiyorsun ki baska insanlari oglusuna yazik
Benimki de 1 kilo aldi 1 ayda doktor cok iyi dedi. Mama verip vermedigimi sordu vermiyorum dedim. Verme zaten dedi. Bazen kvler filan zorla mama yediriyor cocuklara gerek olsa biz söylüyoruz biz verin demeden vermeyin cocuklara mama Bir bebegin günde almasi gereken kilo min 30 max 50 gr. 50 gr dan fazla almasida saglikli degil dedi.Ben de yanlış yazmisim canim 30 günlük olduk bugün 1 kilo almis ama hemşire hiç yoktan iyidir demeye getirdi lafı resmen. Benim bebek de bugün 3. Gün kakasını yapmiyor. Hemsire sütun yetiyor mu dedi. Evet dedim emin misin dedi sanki ben aptalim yalan söylüyorum. O sinirle wbe geldim 100 cc sagdim dayadim bebeğe. O da toktu zaten zor icti hepsini icmesini bekledim. Sonra birazini kustu. Sinirimi bebegimden cikardim istemeden cok üzüldüm
Benimde az çıkıyo iki memeden sagdim bugün tabi öncesinde emmişti ama bi içimlik sağayım dedim 30cc cıktı annem yememe bagliyo bişey yemiyosun diyo dr stillac yazdı bugün bana damlaymış..Merhaba kızlar. Az önce misafirimiz vardı benim yanımda sütünü sağdı maşallah 5 dk da biberon doldu. Ben sağınca nerdeyse yarım saatte damla damla geliyor. Ben de herkezin benim gibi benim notmal sanıyordum. Bebeğimi emziriyorum acaba sütğm az mı yetmşyor mu?? Kakasını günde 4 5 kez yapıyor. Ama sağınca sütüm gelmiyor(
rin şırınga da abana cok zor geliyorŞırınga kullanıyorum ben. Korkuyorum meme reddinden çok.
Aslında ben takmıyodum hic canım ama annem sağolsun kızım senin sütün yetmiyo doymuyo bu yada sütün kalitesiz bilmem ne diye diye beynimi az olduğuna şartladi bide uykusuz kalıyoruz normal olarak ondan da olabilir bence...Biz çok takıyoruz bence ondan
Bizimki de arabada susuyo ya ondan mı acaba ??Arabada sakinlediyse kolik olabilir :/
Başlayınca tekrar uçla emzirmeye başlıyorum ben canım dün uçla emiyordu uyku esnasında agzindaydi bi ısırdı kökünden uç olmasaydı heralde kopardı yani o derece:)Günaydın kızlar. Bayadır giremedim yorgunluktan. Göğüs yaraları geçti derken yeniden başladı ve cok daha şiddetli. Ağlayarak geçiyor her emzirme. Neden tekrarladı bilmiyorum. Dil bağından olabilir dedim ama sorun yok diyor doktor.
Olabilir. Genelde kolik bebekler arabada susar.Bizimki de arabada susuyo ya ondan mı acaba ??
Canım ne güzel işte aksama kadar uyuyo işlerini halledersin..ve sadece bi kere uyanıyo öyle mi ayyy benim kız uyuyo uyanıyo bazen mamadan sonra bile uyumuyo agliyo..keske sadece bi kere uyanip okadar uykusuz kalsam o uyurkenki vakitlerini iyi degerlendir bence maşallah diyorum yaa size:)Bizim düzen oturdu valla. Aksama kadar uyu gece saat 2.5 gibi bir uyan 5 e kadar gözünü kırpma kucaktan inme sürekli meme iste ağla felan. Oturup benimde onunla ağlayasım geliyo
Bizimki şırıngayla hiç almadı hep diliyle ittirip kustu baba iskence gibi geldi nasıl kolay yolu kuzum rahat yapabiliyor Muş’un gerçi bizimki sarılık icin hastanede yatarken biberona alıştı e malum silikonla emiyor memeyi normal de almıyor biberon alsa bile sıkıntı değil sanirim ama ben silikonu bile red eder direk biberon isterse sağmak zorunda kalırsam diye korkuyorumŞırınga kullanıyorum ben. Korkuyorum meme reddinden çok.
Yandık desene çok zor bişey ilk erkek olan yiğenim de kolikti kucaktan memeden inmiyordu memede susuyordu uyuyordu çatlayacak gibi ağlıyordu tabi bu okadar saatlerce ağlamıyor da yine tok altı temiz olduğu halde çok huysuz bugün kontrol vardı doktora gazını kendi atiyo biz çıkaramıyoruz dedim ozaman kolik dedi yarim saatte pit pit yapıp sivazlasak yok olmuyor..Olabilir. Genelde kolik bebekler arabada susar.
Canım ben bazen süt durumuma bakmak için sağıyorum nekadar diye yani...onun dışında daha bi poset saklayabildim derin dondurucuya bundan sonra mama verdigim ve uyuduğu saatlerde sagip saklayacağım..dr söylemiştim sağıyorum falan diye neden sağıyosun emiyor ya dedi bende sonradan değerlendirmek için sağıyorum dedim bebek doğrudan meme ile temas etmeli bağ kurman acısından demişti hatta uçla emzirmeye bile kızdı yabanci cisim diye ama demiyorum artık kullandığımı ben de :)Bebekler emiyorsa neden mama veya şutunu sağıp ekstra olarak veriyorsunuz kızlar yanlış anlamayın cahillikten soruyorum doktor vs mo dedi ben ne zaman emmek isterse o zaman emziriyirum bazen 5 dk bazen 15 dk oluyor cok nadir 20 dk oluyor bazen 1.5 2 3 4 saate emmek istiyor benim bebe mi garip anlamadım bende mk sütümü takviye yapsam acaba zaten ilk zamanlarda sagdigim sutler duruyor 3 ay bitmeden kullanmam lazım buzlukta ana onları kullanırsam sa memelerim
Sert kalıyor tekrar sağmak zorunda kalıyorum tekrar sagsam olanları ne zaman kullanacağım bilmiyorum
Bir yandan da korkuyorum sutum kesilirse depolamış olurum Dursun diyorum bir yandan da emmezse biberon isterse depola Dursun diyorum anliycaniz kafam almak Bulak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?