2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bana hastanedeki hemsireler ilk 10 gun emzirdikten sonra sag dedi sutu artirmak icin. Simdi de 2 gunde bir falan sagiyorum, sagdigim bosa gitmesin diye ben sordum. Biberon vermek istemiyorum daha, kasikla yedirmek de iskence bogulacak diye odum kopuyor.

Kolik zor is evet. Ama seninkine enteresan bir sekilde yaklasmis teshis icin.

Malesef büyükler bebegin sağlıklı olmasını kilo ile eşdeğer tutuyor işte canım. Hic kafaya takmayacaktim fa işte gorumce yanimda olunca kötü oldum. Neyse ya ben sağlıklı olmasını önemsiyorum kilolu olmasini değil

Başlayınca tekrar uçla emzirmeye başlıyorum ben canım dün uçla emiyordu uyku esnasında agzindaydi bi ısırdı kökünden uç olmasaydı heralde kopardı yani o derece:)
Ucu bıraktırmaya çalısıyorum onunda etkisi çok büyük sanırım. Çünkü kaynat steril et çok zor.

Uyutmamayı bende denicem ah bi uyansa poposunu soğuk ıslak mendille siliyorum neler yapıyoruz bana mısın demiyo

Benim anne sütu sarılıği var o yüzden sağıp ekstra veriyorum zorlada olsa. Hala sarı 37 günlük bugün 9 değer. Bide ilerisi için biriktiriyorum yardımcı var o verir diye stokta yapıyorum.

Mesela geçen gün büyük oğlum ateşlendi hazır sütlerle baktı eşim. Bende hastanedeydim onunla.

Halimi görmesini bekliyorum bende geceleri uyku yok sabah gözlerim kan çanağı kendide arada uyandıkca görüyo halimi. Gündüz de herseye yetişemiyorum normal de makyajsız dolasmayan ben duşa girmeye fırsatım olmuyo. Destek istiyorum ama trip le karsılasıyorum

Değerlendiremiyorum ki canım gelen giden evin işleri çamaşır at topla katla yerleştir bi oturup dinlenemiyorum uyuyamıyorum. Tabiki 1 kere kalkmıyo gece diğerlerinde yarım saat felan uyanık kalıp uyuyo onları saymıyorum. Bizim memede kalma sorunsalımız var. Tabi bide kucakta durma. Işığı kapatıyorum ağlıyo 2.5 saat memede durmak istiyo emdiği de yok ağzının için de 10 dk 2 kere çekerse o. Sırtım belim çok ağrıyo. Galiba gece gündüzü karıştırıyo benimki çünkü gündüzleri hep uyuyo

amin canım. çok teşekkür ederim. güzeldi ama zordu, bence normal-sezeryan hepsi zor ve annelik çok kutsal, çok saygı duyulası o çekilen acılar. o yüzden yaşasın anneler, büyüsün bebeler
Haklısın canım annelik kutsal bişey gerçekten ama babalar maşallah bizim çektiklerimizi hiç bilmiyor sanki kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar 9 ay sen mi taşıdın senin mi göbeğin çatladı sen mi aldın o 14 kiloyu tınnnn

Hepimiz aynı canım uykuya hasret kaldım resmen şimdi diyorum keşke az daha durabilseydi içerde2 saat uyusam kar diyorum valla onun hırçınlığı geri dönecek olmasindan canım kaprisni de sana yapıyor malesef ayrılacak çünkü sizden uzun süre az zaman kalınca da panikledi tabi...ama senin suçun değil yani yetisememen normal yani senin en çok ilgini hakeden biri var artık esin zamanla anlayacak merak etme sonra da o bırakmaz elinden şuan onun ve senin ruh haliniz çok farklı..

Kiz ben bunu dersem olmaz ben 6 kilo aldim adam 10 kilo aldi hamilelikte

Birde dün gece bir olay yaşadık emzik vermistım sabaha karşı emzigi cıkartıp boğazın altına gelmiş bende biraz uyumuştum o sırada emzik boğazının altında kaldığında nefessiz kalsa eger belirtileri neler olur kafayı yıycem uyandıgımdaa herşey normaldi gibi geliyor bugunde akşama kadar uyudu uyandı o meme sizce nefesini kesmışmıdır

Rahatsiz olsa hareket eder oradan uzaklastiridi canim. O risk ilk gunlerinde olsa olurdu ama artik bebisler hareketli. Rahatsiz olsa ya pozisyon degistirir yada bagirir uyandirir seni.

Biran önce geçsin şu günler onda geri dönme stresi bende lohusalık kırcaz birbirimizi yoksa

Rahatsiz olsa hareket eder oradan uzaklastiridi canim. O risk ilk gunlerinde olsa olurdu ama artik bebisler hareketli. Rahatsiz olsa ya pozisyon degistirir yada bagirir uyandirir seni.

Canım sabah bır Uyandım uyuya kalmışım anneme seslendım agzında emzik yoktu emzik arıyorum bır baktım bogazının altında duruyor sımdı emzik nasıl duruyor tam neresınde nasıl duruyor hıc hatırlamıyorum panıkten sadece bedenı duz boynu bır tarafa donuk emzikte boynunun diğer tarafında duruyordu nefessız kalsa bir belirti olurdu değilmi

Nefessiz kalsa zaten en fazla 1 2 dk sonra boğulurdu. Korkma bir sey olmamistir.

Bizimkinin de emzik agzindan düşüyor geceleri canim. Sonra boynunun altindan alip kenara koyuyorum :) sorun olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…