2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence bidaha emerse arkadan hemen memeni vermeyi dene ise yarar belki
Memeyi aldı iki cekti attı demek ki uykuya dalmak icin aldı emziği ya da hava yuttu doydu :KK70:
Acıksa emerdi sanirim bir şey bilememek beni Deli ediyor hala aç mi ondan mi ahkiuor vs çözemiyorum

Canım bende aynı duruma gelicem sanırım evime döndüm ama annem yine geldi bizle kalıyor ve haftaya kadar kalacak:KK43: bunaldim artık ama patlıycam az kaldı zor duruyorum birini şişe dizucem bu gidişle :)
Eve geldim dizi açtık bir bölüm izledik derken gaz sancımız başladı neyse buna şükür bi bölüm şahsiyet izleyebildik :) üstüne eşimde rahatsızlandı yatıyor üşüttü sanirim kaldık kızımın gazıyla bas basa :)

Memeyi aldı iki cekti attı demek ki uykuya dalmak icin aldı emziği ya da hava yuttu doydu :KK70:
Acıksa emerdi sanirim bir şey bilememek beni Deli ediyor hala aç mi ondan mi ahkiuor vs çözemiyorum
Canım ac olsa ağlardı bence anlardın a olsa uykuya da dalamaz ki zaten yani bence öyle...öyle alışabilir işte aldıysa memeyi uçsuz ..

Eve geldim dizi açtık bir bölüm izledik derken gaz sancımız başladı neyse buna şükür bi bölüm şahsiyet izleyebildik :) üstüne eşimde rahatsızlandı yatıyor üşüttü sanirim kaldık kızımın gazıyla bas basa :)
Ah ahh hep biz çekiyoruz zaten onlar anca uyuyor...9 ay taşı doğur acı çek saçı başı dağıt uykusuz kal sadece analar biliyor:) bir bolum izlemişsiniz Allahtan :) birazdan uyanır mesai başlar:)

Kızlar benim bebek beni en fazla 15 dakika emip uyuyo ve 3 saatte bir anca emiyo. Doyuyo mu sizce yoksa kan sekeri düştükçe mi uyuyo nasıl anlarım içim hiç rahat değil hep aç gibi hissediyorum

Benim bebe de bazen göz kayması oluyor tek Gözde
Normal mi, sizinkinde de var mı, ?
Doktora götürmeli miyim yoksa yine evham mı yapıyorum
Benimki de öyle bazen iki gözü kayıyo. Bi yerde 2. Ayın sonunda iyice azalt şimdilik normal yazıyodu canım zaten ayrı göz muayeneleri olacak galiba

Kızlar benim bebek beni en fazla 15 dakika emip uyuyo ve 3 saatte bir anca emiyo. Doyuyo mu sizce yoksa kan sekeri düştükçe mi uyuyo nasıl anlarım içim hiç rahat değil hep aç gibi hissediyorum
Günde toplam 1 paket margarin ağırlığında çişli bez alıyorsan, ve gğbde 3 defa 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Aç olan bebek uyumaz tam tersi. 3 saat yenidoğan için fazla. 2 saatte bir emzirilmeli. Ama 1 aylık olunca 3 saate çıkarabiliyor kendileri.

Kızlar çok önemli benim için cevap verirseniz çok sevinirim.

Hamileliğin son haftalarında sabah uyanınca ellerimi kapatamadım. İlk uyanında parmaklarım acıyordu kapatırken. O zaman ödem çok fazlaydı. Hamilelikte normal diye okudum.
Şimdi 1 ay oldu doğum yapalı ama hala devam ediyor. Benim gibi yaşayan var mı? İnternette romatoid artrit diyor çok korkuyorum bu saatte oturdum ağlıyorum.
Mesela bebek ağladığında onu birden kucağıma alırken çok canım yanıyor. Ama 2 dk sonra geçiyor

Kızlar gebelik takibi yaptığımız programlar gibi bebeğinde gelişimini hareket gelişimini felan takip edebileceğimiz programlar var mı kullandığınız?
Bebeginin.ilk tiki kullaniyorum ben

Biz de adaptör bekliyoruz :) araba Yen'i olunca adaptör yoktu piyasada. Almanya'dan getirttik.

Nİye toplatılmış?
Guvenlik hatasi varmis kemerlerde.
Bizim hep b de onlarla birlikte yapılacak :KK17:
Hepatit agir.bir asi degil. Bizde ates filan yapmadi. Ama benimki asidan.sonra 2 gun.meme red etti. Aglaya aglaya.emdi zoraki.

Bizde de.oluyor doktor.normal.dedi

Günde toplam 1 paket margarin ağırlığında çişli bez alıyorsan, ve gğbde 3 defa 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. Aç olan bebek uyumaz tam tersi. 3 saat yenidoğan için fazla. 2 saatte bir emzirilmeli. Ama 1 aylık olunca 3 saate çıkarabiliyor kendileri.
Dediğinin hepsini yapıyo ama3.5 saat uyudugu oluyo. Bende normalde hep 2.5 saate bir uyandırıyodum ama bugğn biraz kendi haline bıraktım kafam karıştı

Yeni doğn bebeklerde kayma normal sonradan düzeliyor çoğunda. Bizim baya azaldı ama hala tm dğzelmedi. 3 aya kadar tamemen geçer inşallah

Cnm benim bebe en baştan beri 10 dk dan faxla emmşyor. Hatta son zamsnlsrda max 5 dk. Ben de çok kafaya taktım ama çişi kakası var kilo alımı iyi demekki güzel çekiyor diye düşünüyorum artık. Seninki de kg alıyorsa rahat ol cnm

Hamileliğin son haftalarında sabah uyanınca ellerimi kapatamadım. İlk uyanında parmaklarım acıyordu kapatırken. O zaman ödem çok fazlaydı. Hamilelikte normal diye okudum.
Şimdi 1 ay oldu doğum yapalı ama hala devam ediyor. Benim gibi yaşayan var mı? İnternette romatoid artrit diyor çok korkuyorum bu saatte oturdum ağlıyorum.
Mesela bebek ağladığında onu birden kucağıma alırken çok canım yanıyor. Ama 2 dk sonra geçiyor
Ben de hiç ödem olmadı cnm o yüzden bilgim yok ama doğumdan sonra da devam ettiğini söyleyen arkadaşlar vardı

Benim ki de öyle bazen beş bile oluyor kaç günlüksünüz bir ay mi o zaman normal
Bana doktor dogdugundan beri hiç iki saat demedi ben hep uç saate kaldırdım o yüzden bizimki kendi bile olsa uç saatte kalkar aksi bsy olmazsa uykuda şekeri düşmez bence ya uyansa emzirmesen düşer de hiç uyanmamış ki

Ben kalpet tünel sendromu oldum gebelikte
Hala devam hatta daha çok agriyor bileklerim sisiyor

Her gun banyo yaptıran arkadaşlar saçları şampuanlamıyorsanız peki ıslatıyor musunuz sadece bedeni mi yıkıyorsunuz

günaydınlar:)gerçi bu topikte gün aydı mı aymadı mı bilemiyorum ama yinede günaydın:)size şunu sorucam umarım abzürt bir soru olmaz akşamları eşinizde eve geldiğinde tv izleme olayını nasıl yapıyorsunuz biz normalde tv yerine yabancı dizi veya film izliyoruz da aklıma takıldı bebek olunca ilk başlarda fırsat olmaz belki ama sonraları sıkılırız diye düşünüyorum ama bebeğe de tvnun zarar vermesini istemiyorum bilgmde yok nasıl yapıyorsunuz

Back
X