2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim merak ettiğim bir de huggies kaldı, yurtdışında onu da kullandım çok güzeldi. Ama buradaki üretim niy böyle anlamıyorum
Denemek lazım eşim bebek bezi makinası kuruyor burda üretiyorlar yurtdışına gönderip kuruyorlar sordum özelliklerini seçip basıyorlar marka etiketini aslında hepsi aynı makinadan çıkıyor ama özelliklerini kısabiliyorlar diyor. Türkiye çok şaşırmamak lazım

Bende Gazi rahat çıkıyor diye öyle yatırıyordum yatırmaz olaydım iyice alıştı sırt üstü kafa yanda güzel yatıyordu şimdi hic yatmıyor bi ara mutfağa gidip geldim kafayı çevirmiş artık çevirebiliyor ama yine de korkuyorum

Öyle yatmalarında bir sakınca yok yanında olduğun sürece ve tabi gece de nu istemezse
Korkum gecede istemesi :/

Tokerde ki bayan prima icin Polonya olanlar kokuyordur dedi ama bizde Türkiye üretimdi inanılmaz kokuyordu

115 beden sudyenim var zor sigdiriyorum hele hele sutlenince aynisi bende var disari cikmak kabus gibi geliyor evde sudyensiz gezmek gibisi yok
Bende hamileyken 110 kullanıyordum artik oda olmuyor saldım çayıraen rahatı ama bende acaip çatlak oldu üst kısımlarda koluma doğru sizdede varmi ?

Frenchpresse rezeneyi kimyonu koydum süzdüm yine toz kimyon kaldı suda ama içtim aksama gaz savası var kızla hangimiz galip geleceğiz acaba

Bende hamileyken 110 kullanıyordum artik oda olmuyor saldım çayıraen rahatı ama bende acaip çatlak oldu üst kısımlarda koluma doğru sizdede varmi ?
Var sekerim ama cabuk beyazladi kirmiziligi gitti karnimin kaldi ama goguslerim sedeflesmis :)

Canm bn dogumdan bugune kadar sleepy kullaniyorum cok memnun kaldim bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…