- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.641
Canim prima premium care den memnundum ben ama bu sefer normal prima deneyeyim dedim bezi daha bağlarken naylon kokuyor bezde ben tiksiniyorum yaa.cisini yapsa acaip sidik kokuyor bebe sizdede oluyormu hiç memnun kalmadım primadan
Bu arada 2 gündür şşş pat yöntemi acayip işe yaradı bizde. Ama tabi kucakta, henüz beşiğine yatırıp denemedim
Bende atletin içine pes takiyorum ama yine sanki yıldır yıldır sallanıyorlar gibi yaz geldi napicaz sasırdım
Emzirme sürdürenleri de babaanne sütyeni gibi aldım
Ama öyle duruyor hiç sevmedim
Ben farkında olmadan gaz çıkarırken şş pat yöntemi yapıyormuşum haberim yokmuş suan bizimde kucakta hafif uyandi bugün denedim ise yaramadı sanki vurduktan uykusu açıldı bizim kızınBu arada 2 gündür şşş pat yöntemi acayip işe yaradı bizde. Ama tabi kucakta, henüz beşiğine yatırıp denemedim
Aynen cok ağır erkek tuvaleti gibi kokuyorCanim prima premium care den memnundum ben ama bu sefer normal prima deneyeyim dedim bezi daha bağlarken naylon kokuyor bezde ben tiksiniyorum yaa.cisini yapsa acaip sidik kokuyor bebe sizdede oluyormu hiç memnun kalmadım primadan
Aynen Acar açmaz kokuyor ekonomik paket diye yazan koliler daha çok kokuyor ufacık gazla birlikte kaka bulaşsın dışarıya bir veriyor kokuyu kucakta tutamıyorum sleepy de koku yoktu ağırlaşmaya hiç gözlemlemedim evde 2 no var 2 ye geçince bi test edeyimŞu anevde premium care, yeşil prima ve sleepy var. Kanada da premium care kullanıyordum ve hiç koku yoktu bezin temizhalinde. Buradaki premium care paketini açar açmazkoku aldım, yeşil olan daha da beter. Yazacağım bunu p&g ye. Herkes sleepy i sevmiş ama o da bana iyi gelmedi.
Dediğin gibi dışarı koku çıkıyor ve yeşil olanla sleepy aşırı şişip ağırlaşıyor.
bir bakayım canjm teşekkürlerBen h&m den aldım normal sütyen gibiler
Konu pedlere ve emzirmeye geldi madem, benim en büyük dertlerimden biri dışarı çıkarken giyinme bu aralar. Emzirme sutyenini sevmedim, çıtçıtı açtığımda sert tarafı bebeğin yüzünde iz bırakıyor, bana göre atlet daha pratik. Şimdi havalar da ısınıyor ya, tshirt falan giyeceğiz, atletle de pek olmaz gibi. Siz nasıl giyiniyorsunuz? Mesela bol şeylerim pek yoktu buna göre hep bol üst gömlek vs mi almalı acaba?
Evet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilirKonu pedlere ve emzirmeye geldi madem, benim en büyük dertlerimden biri dışarı çıkarken giyinme bu aralar. Emzirme sutyenini sevmedim, çıtçıtı açtığımda sert tarafı bebeğin yüzünde iz bırakıyor, bana göre atlet daha pratik. Şimdi havalar da ısınıyor ya, tshirt falan giyeceğiz, atletle de pek olmaz gibi. Siz nasıl giyiniyorsunuz? Mesela bol şeylerim pek yoktu buna göre hep bol üst gömlek vs mi almalı acaba?
Evet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilir
Seventh generation dene mutlakaŞu anevde premium care, yeşil prima ve sleepy var. Kanada da premium care kullanıyordum ve hiç koku yoktu bezin temizhalinde. Buradaki premium care paketini açar açmazkoku aldım, yeşil olan daha da beter. Yazacağım bunu p&g ye. Herkes sleepy i sevmiş ama o da bana iyi gelmedi.
Dediğin gibi dışarı koku çıkıyor ve yeşil olanla sleepy aşırı şişip ağırlaşıyor.
Evet yeşil olan çok şişiyor ayrıca ben yazdım henüz dönmediler bakalım bekliyorum.slepy hiç kullanmadım ben henüz onu bilmiyorum ama deneyecektim iyi oldu dediğin almayım hic.komili nasıl acaba onada çok güzel diyorlarŞu anevde premium care, yeşil prima ve sleepy var. Kanada da premium care kullanıyordum ve hiç koku yoktu bezin temizhalinde. Buradaki premium care paketini açar açmazkoku aldım, yeşil olan daha da beter. Yazacağım bunu p&g ye. Herkes sleepy i sevmiş ama o da bana iyi gelmedi.
Benim büyük o zaman bana hiç olmaz h&m sütyenleriEvet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilir
Bizde gündüz hep yüzüstü yatıyoruz gidip gelip kontrol ediyorum ama.yoksa omuzda uyumaya başlamıştı sırtüstü yada yan koyunca uyanıyordu omuzda nasılsa öyle koydum birgün epey uzun uyudu bende artık öyle yatırıyorum mecburen yoksa gündüz uykumuz hiç yoktuBizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem
Bizimki öğlenleri yüz üstü yatmaya iyice alıştı yanındayken hep öyle yatıriyorum şimdi gündüz ne yan ne sırtüstü yatıyor hemen uyanıyor illa yüz üstü sanırım kucakta öyle uyuduğundan öyle uyumak istiyor
Yeni bi akışkanlığımız daha çıktı bundan nasıl vazgeçireceksem
Evet ayni sorun beni bastan beri zorluyor.benim goguslerim zaten buyuktu balensiz sutyen kullanamazdim.simdi emzirme atleti yada sutyeni tutmuyor koca gogusleri birde cit citlari aciliveriyor sinir oluyorum.baktim baktim şoyle cozum buldum.sungeri ince olan birkac sutyenimin balen tellerini cikardim o zaman asagi katlayabiliyorum ustune de askilari lastikli bir beden buyuk atlet giyiyorum rahat ettim.Hmin sutyenleri bana olmadi aslinda guzeller gogus bedeni orta ve kucuk olanlar kullanabilir
Seventh generation dene mutlaka
Benimki başa bela hiçbirine sığmıyorCanım ben silikon ameliyatı ile büyütmüştüm bir de süt dolunca oldu kafam :) ama suven ve h&m çamaşırları ile gayet rahatım.
Evet yeşil olan çok şişiyor ayrıca ben yazdım henüz dönmediler bakalım bekliyorum.slepy hiç kullanmadım ben henüz onu bilmiyorum ama deneyecektim iyi oldu dediğin almayım hic.komili nasıl acaba onada çok güzel diyorlar
Harbi çok pahalıymış bende baktimdaDeneyeceğim aklımda da o kadar para vermesem mi diye direttim. Ama bu kokulardan sonra boşuna diretiyorum galiba.
Canim senin dik olabilir ameliyattan benim sarkik toparlamasi gerekiyor.Canım ben silikon ameliyatı ile büyütmüştüm bir de süt dolunca oldu kafam :) ama suven ve h&m çamaşırları ile gayet rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?