2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen düzenli kullanmak gerekiyor csnim 1 haftada etkisini gösteriyor en erkejb

Su saat oldu ağzıma lokma girmedi meme deneyeceğim diye diye arandıkça uğraştım uyuyor yatağa koyunca uyanıyor yerimden kalkamıyorum :/

Ben çok yanlış yapıyorum o zaman mama yiyor uyuyor ortalama 3 saat sonra uyaniyor yıkıyorum
Cok acta olmasin canm cok tokta olmasin bnde ill ac yikamistim hm acliktan hm banyodan cok halsz dustu cok korktum hemşireyi aradim oda nasil yikamam gerektigini anlatti

Avent in pedlerini seviyorum ben

Anaaaaben şok.

Ben de çok almışım kanada dan veçokmemnunum. Acaba o damı farklı burada. Prima da inanılmaz fark varmesela

Tatlım internet anneciliği bazen boşuna evhama ve üzüntüye sebep oluyor. Dur bakalım yarın bir muayene olsun

Konu pedlere ve emzirmeye geldi madem, benim en büyük dertlerimden biri dışarı çıkarken giyinme bu aralar. Emzirme sutyenini sevmedim, çıtçıtı açtığımda sert tarafı bebeğin yüzünde iz bırakıyor, bana göre atlet daha pratik. Şimdi havalar da ısınıyor ya, tshirt falan giyeceğiz, atletle de pek olmaz gibi. Siz nasıl giyiniyorsunuz? Mesela bol şeylerim pek yoktu buna göre hep bol üst gömlek vs mi almalı acaba?

Canim ben hamileyken bebedor almıştım çok memnun kaldim ortasında meme ucu yerleşecek şekilde çukurları var.bitince eşime almasını söylemiştim eczanede bebedor yokmuş wee almis ondan hiç memnun kalmadım o kayma yaptı gece koyuyordum mesela emzirmeye kalktığımda belimde oluyordu tekrar bebedor aldım.marketlerde bile var bulmasıda kolay.

Brn kucukken bizim komsuda vardi mallar jiletle kesmislerdi o bagi bir sey olmaz diye. Gerci birsey de olmamisti.ama cok yobazca cag disi birsey. Modern tipta iyicr kolaylasmistir muhtemelen. Birde sunu dusun tedavisi basit bir sey ise ve herseyi yola koyacaksa bazen biyle kucuk rahatsizliklarin teshisi daha iyi oluyor.en azindan neyle mucadele edeceksi. Onu bilirsin

Benimde en buyuk dusuncem su aralar cok iyi yaraya parmak basmissin.2 ay olucak ben hala sudyen takamiyorum mesela emzirme atleti kullanıyorum ucunada göğüs pedi tamam dışarı çıkarken üstüne bir ceket onu kapalı oluyordu ama hava ısınıyor ve 1 ay sonra ise başlıycam napicam bilmiyorum

Anaaaaben şok.

Ben de çok almışım kanada dan veçokmemnunum. Acaba o damı farklı burada. Prima da inanılmaz fark varmesela
Canim prima premium care den memnundum ben ama bu sefer normal prima deneyeyim dedim bezi daha bağlarken naylon kokuyor bezde ben tiksiniyorum yaa.cisini yapsa acaip sidik kokuyor bebe sizdede oluyormu hiç memnun kalmadım primadan

Tatlım ben sütyeni açınca kısmı kıvırıp memenin altına sokuyorum bişi olmuyor.

Kıyafet de önden açık şeyler pratik olur sanmıştım ama daha çok açılıyor meme o şekilde, ben hafif bol tshirt giyiyorum. Salaş hırkalarımdan daüzerimegeçiriyırum. O hırkalar kucağımda uyuyunca battaniye gibi de oluyor yandan doğru :)

P Prime18 canm bnm yiyenimde vardi dil bagi yiyenim 7 aylik doğmuştu ememedi prematüre oldugu icin ememiyo diye dusunduler emizirmeye calisiyordu hp ablam ama olmadi hastaneye goturdu bi kac dkka surdu yanlış hatırlamıyorsam insallah yoktur szde varsada hic ciddi bsy degl

Tatlım internet anneciliği bazen boşuna evhama ve üzüntüye sebep oluyor. Dur bakalım yarın bir muayene olsun

İnsallah yoktur kızlar cok sağolun
Baklim yarın emzirme şeklimi de göstereceğim özel emzirme danışmanına gittiğimizde cok küçüktü silikonla bile emmiyordu şimdi belki faydası olur

Sarılık icin yattığımızda dil bağına baktı doktor yok dedi ama ne ben dudak bagi denen bsy biliyordum ne de o dudak bağına baktı insallah yoktur

Bende atletin içine pes takiyorum ama yine sanki yıldır yıldır sallanıyorlar gibi yaz geldi napicaz sasırdım
Emzirme sürdürenleri de babaanne sütyeni gibi aldım
Ama öyle duruyor hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…