- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.561
Banyo, masaj, pijama, karanlık odada emzirme. Şuan yinede çok kalkıyor ama zaten 6 aydan önce oturmaz düzen. Yinde rutine sadık kalıyorum.Akşam uykusuna nasıl geçiriyorsunuz bebeklerinizi?
Işte sınırsız diyor ama ufak tefek şeylerden buluyorlar fatura edecek birsey. Sinir oldum bende. Sami beye devam ediyorum ya ben o sağolsun uygun yazıyor sigortaya sorun yaşamıyoruz.Bizimde sınırsızmış hic gitmedim öyle mi gerçekten
Cok da uyu hastane aslinda sasırdım
Muhtemelen. Ankarada uzak biraz bide merkeze nerden ne koparsak derdinde olmasalar giderim memorialla aynı ücretler ama gitmiyorum. Sünnetide mesela aynı fiyattı ama memorial tercih ettim. Cünkü eminim acıbademe gitsem ekstra adı altında soyulacaktik.Galiba acibademin en iyi doktorlari eskte. Bana pahali bir cok tahlili disarda ucuza yaptirmisti doktorum hamilelik boyunca. Hatta genetik pihtilasma testi 3000 civarıydı acibademde. Doktorum umit hastanesine yonlendirdi orada 1000 liraya yaptirmistik.
Geçmiş olsun simdiden efsun hanima. Aslında yarindi ertuğrulunda am bende haftaya pazartesiye bıraktım mecbur. Verem aşısını sadece pazartesi acıyorlarmış hastanede. Arayıp pazartesiye aldılar randevuyu.Tercih meselesi o zaman. Ama ben rotarix hakkinda bu kadar olumsuz sey duyduktan sonra tercih etmeyecegim. Bizim rota asisi ve diger 2.ay asilari yarin. Bakalim neler olacak cok stress yaptim onada
Bizde de verwm sadece carsambaymis.ayda iki kere aciliyormus.Geçmiş olsun simdiden efsun hanima. Aslında yarindi ertuğrulunda am bende haftaya pazartesiye bıraktım mecbur. Verem aşısını sadece pazartesi acıyorlarmış hastanede. Arayıp pazartesiye aldılar randevuyu.
2.ayı kacirmadan rotarixi arastirmani oneririm.Benimki de 3.ay dedi
Ayy sagol canim benim :) kynpeder kemalpaşada memur onların yanina geldik bir hafta. Buranin havasi bebege yaradı sanki daha derin uyumaya basladi gündüz uykusu hiç yoktu bursadayken. Biraz meme reddi yaşıyoruz ama sanirim kakasini yapmadigindan kaynaklaniyor. Sen napiyorsun basladiniz mi gezmelere. Biz avm lere gidiyoruz markete falan gidiyoruz pazar günü de cumalikizikta kahvaltiya gittik oğluşumla:))Birdilimkek canım neler yapıyosun bebişle hayat nasıl gidiyor ne kadarlık oldunuz merak ettim seni :)
Gogsunde agri ve kizariklik oluyor once ates sonra cikiyor canim. Bol bol sag gogsunu bosaltKızlar göğüsümün üstünde kizariklik var ateşim yok dışarda olduğum icin ikisi de doldu onu tam boşaltamadi bizim kız doydu çünkü
Sağma yapacağım başka ne yapayım endişelendim nohut nohut yanlardan elime geliyor bsyler şişince genelde böyle olurdu ama bi sefer çok
Mastit belirtisi ateş mi kızlar
Kızlar moralim çok çok bozuk. Şimdi banyo için soydum sırtı komple kıpkırmızı kabarmış yine. Göğüs ve yüz bölgesinede yayılmış. Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. Ve dünden beri 4 dilim falan bol çilekli pasta yedim. İçi dışı üstü komple çilekti baya tüketmiş oldum yani. İçim sızladı görünce yine. Bel kısmında bile var. Ya yumurta ya çilek. Yada ikisi. En son yumurta ne zaman yedim hatırlamıyorum. Çilek yememiştim ama. Gerçekten ağlamamak için zor duruyorum. Çilek olsun diye dua ediyorum. O tek şey. Yemez olur biterde yumurta öyle mi. Çubuk krakerde bile var. Ki yumurta en ağırlarından biri arkadaşımdan biliyorum. Yumurta kırdığı elini sabunla değil sadece suyla yıkayıp oğlunu kucağına aldığı içim atak geçirdi oğlu. Elim ayağım kesildi sanki
2.ayı kacirmadan rotarixi arastirmani oneririm.
Bu zamandaki besin alerjileri genelde 6 ay ile 3 yaş arasında sonlanıyormuş canım, sakin ol ve bir gastroentolog ile görüş bence.
Hep omuzda uyuyor bizim ki yerine yatırınca hemen uyanıyor derin dalmasını bekliyoruzAkşam uykusuna nasıl geçiriyorsunuz bebeklerinizi?
Sen 3. Ayda olan rotarix dedin de onsan dedim 2. Ayda he rotarix yaptılar burda ki arkadaşlara o yüzden sasırdımTercih meselesi o zaman. Ama ben rotarix hakkinda bu kadar olumsuz sey duyduktan sonra tercih etmeyecegim. Bizim rota asisi ve diger 2.ay asilari yarin. Bakalim neler olacak cok stress yaptim onada
Karma asi yoktu hastanede gelmiş mi bi sor istersen canim verem de yok demişlerdi gemiş o zamanGeçmiş olsun simdiden efsun hanima. Aslında yarindi ertuğrulunda am bende haftaya pazartesiye bıraktım mecbur. Verem aşısını sadece pazartesi acıyorlarmış hastanede. Arayıp pazartesiye aldılar randevuyu.
Eve gelince sağdım ve emzirdim cabim ateş YÖKGogsunde agri ve kizariklik oluyor once ates sonra cikiyor canim. Bol bol sag gogsunu bosalt
Onu hic bilmiyorum sinirsiz dediklerinde daha ücret çıktığınıIşte sınırsız diyor ama ufak tefek şeylerden buluyorlar fatura edecek birsey. Sinir oldum bende. Sami beye devam ediyorum ya ben o sağolsun uygun yazıyor sigortaya sorun yaşamıyoruz.
3 doz olan rotatec 2 doz olan rotarix.Hep omuzda uyuyor bizim ki yerine yatırınca hemen uyanıyor derin dalmasını bekliyoruz
Sen 3. Ayda olan rotarix dedin de onsan dedim 2. Ayda he rotarix yaptılar burda ki arkadaşlara o yüzden sasırdım
3 doz da oluyor 2 dozda onları 3. Ay konuşuruz dedi bu ay aşilar yoğun olmasından yapmıyormuş
Rotateq 3. Ayda yapılazmiymis peki camim
Karma asi yoktu hastanede gelmiş mi bi sor istersen canim verem de yok demişlerdi gemiş o zaman
Yoksa biz dün olacaktık asilari 5 li
Karma olmadığı icin bizde sağlık ocağına yaptıracağız persembe günü
Verem sağlık ocağında her hafta persembe 10:3 da yapılıyormuş
Günlü ve saatli olmadı ne saçma
Eve gelince sağdım ve emzirdim cabim ateş YÖK
Minnacık bi kızarıklık var nohut kadar
Allah allah ya bu insanlar karışmayı eziyet etmeyi nekadar seviyo esin gelene kadar sabret ozaman canim bırak o halletsin canıni sıkma değmez...bi doğuran ben değilim ama prensip meselesi deseydin artık istemiyorum deseydin kimseyi ama bu sefer de saygısız diye adı çıkar insanın valla ben artık gorumceye hep bahane uyduruyorum gelmiyor anladı galiba yani inşallah diyorum:)Bizimkiler tuhaf biraz canım. Eşim askerden gelince misafir kabul etmek istemiyorum eşim evde olcak bebek zateb gündüz uyumuyo dedim diye demedikleri kalmadı bi sen misin doğuran diyr
Kucakta uyuyo sonra iyice dalınca yerine koyuyorum ama gündüz sadece kucakta uyuyor ve yerine yatınca uyanıyor...Yani bahsettiğim kucakta mı yoksa yerine mi yatırarak uyutuyorsunuz
40 güne kadar azalıp tekrar geliyo canım benim 42 gün oldu sarımtrak geliyo artık..Kızlar 34 günlüğüz. Adetim bitiyo gibiydi artık böyle sarımtrak turuncu gibi geliyodu 3 gün öyle geldi hah bitiyo dedim bugün koyu kırmızı hafif kahvem pedi dolduracak kadar daha gelmiş sizce bitti de adet mi oldum yoksa bu süreç böyle ara ara kanamayla mı bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?