2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlk defa duydum önermediğini, burdaki kızlar de 3.ay yaptıracak , 3 doktor da 3.ayı önerdi ???? Kim önermiyor ? 2.ay yaptıran kimse olmadı daha ,
Rotarix icinde domuz dna si tasidigi iciin toplatilmis. Bir donem enfekte olmus urun satisi yapmislar ve bu dna tasiyan asilardan cocuklara domuz gribi bulasmis. Zaten rotarix toplatildi yazarsan google a cikiyor sayfa sayfa haber. Benim doktorum bu olanlarin hepsi abd de oldu. Turkiyede ki urunler asi devletin asi takviminde olmadigindan inclenmedi abd de Urun toplandi ve yeni urun piyasaya sunuldu ama marka lekelendi bir kere diyor.
Birde rotatecteki bulunan virus sayisi rotarixe gore daaha fazlaymis. Daha fazla mutasyona karsi koruma sagliyormus.

Son düzenleme:
Sağol canım bi bakayım dediklerine evde kesin lazım gündüz hiç uyumadigi için bide kucağa alıştığı için şart nasil bağlarım allah bilir ama alisirim heralde...

Kızlar korse olayını sormuştum ama kimse yazmamış . Kullandınız mı işe yaradı mı diye doğum kilolarına işe yarar mı geçmi kaldım kullanmak için acaba ?

Sen bilirsin ama acıbadem resmen nerden para kpparsam derdinde. Bizim sigortamız acıbademde sınırsız ona rağmen gitmiyorum.
Bizimde sınırsızmış hic gitmedim öyle mi gerçekten
Cok da uyu hastane aslinda sasırdım

Kızlar bana söyle uygun fiyatlı kullanımı pratik basit evde kullanabileceğim bi sling önerirmisiniz?
Günaydın kardeşimde
merhaba kızımın doğum kilosu 4300 tombikti :) 53 günlük
Rota virüs ağır geçen bi hastalık tmm ama ben hiç çevremde görmedim yakalanan o kadar yaygın mı ya
rota virüsünü iyk yeğenlerimle ögrendim yaşları 3 3,5 tu 7 sene önceydi aşı o zaman varmıydı bilmiyorum 1 gün hastanede yattılar tedavisi yok demişlerdi bende aşı için karar veremedim

Canim 3. Ayda yaptirilam rotarix onu onermiyor doktorlar. Mumkunse 2.ay rotatec yaptir.
İkisi de ayni ama istediğinizi yaparız dedi ben neden 3. Ay dedim bu ah asi cok ondan 3. Ayda yapıyorum oğullarıma da öyle yaptım dedi
Yanı rotateq yaptırmak istesem bile 3. Ay yapacak
Burda 2. Ay yaptıranlara rotarix yapıldı arkadaşımın çocuğuna da 2. Ayda rotarix yapıldı
Sana farklı mi söylendi kafam karıştı

Sen bilirsin ama acıbadem resmen nerden para kpparsam derdinde. Bizim sigortamız acıbademde sınırsız ona rağmen gitmiyorum.
Galiba acibademin en iyi doktorlari eskte. Bana pahali bir cok tahlili disarda ucuza yaptirmisti doktorum hamilelik boyunca. Hatta genetik pihtilasma testi 3000 civarıydı acibademde. Doktorum umit hastanesine yonlendirdi orada 1000 liraya yaptirmistik.

Kuzum meme reddi yasıyosan fitil uygula bence kaka yapamanin en buyuk belirtisi meme reddi ben memeyi rededince uygulamistim fitili biliyosun yoksa fitil yada baska uygulama taraftarı degilim
Hmmm mantıklı söyledin canim bugün de bitti hala kaka yok fitili alamıyor basiyor çığlığı popoyu sıkıyor anası kılıklı canı kıymetli :) ama zeytinyağlı kulak çöpü ile uyarinca hemen sökülüyor yarin kakayi yaptirayim madem. Memeyi de hep isteksiz alip2 bir iki dakika sonra hizlica emmeye başlıyor

İkisi de ayni ama istediğinizi yaparız dedi ben neden 3. Ay dedim bu ah asi cok ondan 3. Ayda yapıyorum oğullarıma da öyle yaptım dedi
Yanı rotateq yaptırmak istesem bile 3. Ay yapacak
Tercih meselesi o zaman. Ama ben rotarix hakkinda bu kadar olumsuz sey duyduktan sonra tercih etmeyecegim. Bizim rota asisi ve diger 2.ay asilari yarin. Bakalim neler olacak cok stress yaptim onada

Kızlar korse olayını sormuştum ama kimse yazmamış . Kullandınız mı işe yaradı mı diye doğum kilolarına işe yarar mı geçmi kaldım kullanmak için acaba ?
Ben bir ay kullandım ama bana fayda sagladığını düşünmüyorum koca göbek duruyor zararı olmayacağına göre sen de korse takabilirsin

Aynı durum bizde de var hastalar mi acaba ?

Kızlar moralim çok çok bozuk. Şimdi banyo için soydum sırtı komple kıpkırmızı kabarmış yine. Göğüs ve yüz bölgesinede yayılmış. Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. Ve dünden beri 4 dilim falan bol çilekli pasta yedim. İçi dışı üstü komple çilekti baya tüketmiş oldum yani. İçim sızladı görünce yine. Bel kısmında bile var. Ya yumurta ya çilek. Yada ikisi. En son yumurta ne zaman yedim hatırlamıyorum. Çilek yememiştim ama. Gerçekten ağlamamak için zor duruyorum. Çilek olsun diye dua ediyorum. O tek şey. Yemez olur biterde yumurta öyle mi. Çubuk krakerde bile var. Ki yumurta en ağırlarından biri arkadaşımdan biliyorum. Yumurta kırdığı elini sabunla değil sadece suyla yıkayıp oğlunu kucağına aldığı içim atak geçirdi oğlu. Elim ayağım kesildi sanki

İnşallah çilektir canım. Benim küçük kardeşimde var yumurta ama okadar ağır değil haftada 2 tane felan yerse yüzü kabarıyo diğer yiyeceklerin içinde sorun olmuyo tutki yumurta en ağır şekilde geçirecek diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…