2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben sensitive e geçtim, daha iyi geldi bana. Hem yumuşak hem de güzelce temizliyor. Gerçi ben popoya hep yağlı kremimden sürüp kapatıyorum. O yüzden cildiyle kala arasına bariyer oluyor, hiç yapışmıyor.

Sen dün rotarix i önermiyor muydun, ben mi yanlış anladım uykusuz kafayla?

Bu asidan kac saat sonra yan etkiler basliyor kizlar. Bizim 5 saat oldu asi olali. Dakika sayiyorum resmen.

Biz öğlen 12 de yaptırdık, 10-12 saat sonra çok az Ateş hissettim. Gece boyu da kucağımda kalmak istedi, üzerini örtmeden uyuttum ve sorunsuz geçirdik çok şükür.

Canım biz daha yaptırmadık o yüzden hiç bilmiyorum cevap veremedim ama sen hemşirenin dediğine inan her doktor her hemşire farklı 3 güne takılma bence
Bi doktor bana anne sütu oda sıcaklığında 3 saat durur dedi şuanki doktorumuz 8 saat durur dedi öyle düşün etkisi aşılmaz derinin tam altına yapılmıyor asi kasa yapılıyor sanırım deri altı olsa o kadar vücut savaşmaz bence
Bizimdi yarın 10’gun geç olacak antibiyotik kullandık bitmesini bekledik
Sen üzülme sakin 24 saatten fazla bile geçmiş hatta

Cnm ben fırsat buldukça bildiğim konularda yazıyorum. Senin sorduğun soruyu hiç bilmiyorum. Bişey olur mu bilmiyorum hemşire öyle dediyse doğrudur. Bilmediklerime yazacak fırsat olmuyor her zaman. Mesela burada sünnet konusunda konuşıyor soruyorlar arkadaşlar ama bilmediğim bi konu olunca hiç dahil olmadım. Diğer arkadaşlar da atlamış olabilir hepimiz her zaman sorduklarımıza cevap alamıyoruz bazen görülmediği olabiliyor

Benimki de şimdi uyudu bakalım uyanacak mı yoksa gece uykusu mu

10 gün geç yapılacak bizim aşılar şimdi antibiotik bitsin öyle dedi doktor ben şimdi 3 doz yaptırsam yine 6. Ayin 10 gün sonrası olur değil mi
Valla 3. Ayda ayrıntılı konuşuruz ikisini de anlatacağım hangisini isterseniz dedi ama sende 2. Aydan başlıyor dedin yazıp sorsam mi ki
Pazartesi günleri oluyor dedi ona göre randevu verdi ama. Siz ne zaman gittiniz?
Ben persmebe aramıştım pazartesiydi randevu elimizde yok dediler çağrı merkezi geldi diye haber verdiler mi ben muayeneye gitmişken asisin aradan çıksın istemiştim ama ellerinde olmayinca saglik ocağına kaldık onlarda veremi sadece Perşembe yapıyormuş isterseniz gelin yapalım persembe verem yapalım dediler
Bende hepsi bi aradan çıksın diye persembeyi bekledim

Çok sağol canım elimdeki stok bitsin onu alayım bi
Sleepy yeni dogani beğendim büyük diğerine göre
Huges iyi diyorlar kimisi de çok sulu diyor
Babyme içinde kese kağıdı gibi pişik yaptı dedi arkadasım
Valla bize 2-3 gün gidiyor bi paket o yüzden biraz daha uygun olsun fiyatı istiyorum

Arkadaşımın doktoru asi ateş yaparsa ateş düşürücü kullanmayın vücut aşıyla savaşmaz savasacagi vurusu etkisiz hale getirisiniz ateş düşürücü kullanarak demiş
Sizinkiler bsy dedi mi

Ben bizim pediyatrisitimize 2.ayda cok asi var 3.ayda baslasam olmaz mi dedim. Rotatec kullanacaksan olmaz dedi. Ama senin tum asilar kaydi sorun olmaz heralde.

Ya kizlar bnm bebegim iki gundur surekli dilini cikartip oynuyo cok salyasi akiyo acaba normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…