- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.001
Bir de sanki senin kızın olacak gibi içimden öyle geçti :)Oy maşallah baya büyümüş :) ay ikili test yaptırırken kızımın cinsiyetini görmüştük inş bundada ikili yaptırırken gösterir kendini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de sanki senin kızın olacak gibi içimden öyle geçti :)Oy maşallah baya büyümüş :) ay ikili test yaptırırken kızımın cinsiyetini görmüştük inş bundada ikili yaptırırken gösterir kendini :)
off off off 6 aylık bebek ve yine hamilelik çok büyük cesaret cahil cesareti rabbim o bebeklere yardım etsinValla bilinçsizce cahilce hareket ediyorlar allah sonlarını hayır etsin
Ögle birtanem herşeyin bası saglık kendini gösterirse gösterir bizim kız direk bacak arası acıktı :)Ay inşallah ben de görürüm :)) gelirken eşime dedim ben de bakarsın kontroller sırasında kendini belli eder diye.. neyse herşey normal sağlıklı olsun da varsın belli olmasın :)
Bir kızım var bir tane daha olursa neden olmasın eli ayagı düzgün olsun hayırlı evlat olsunlar da gerisi boş sekerimBir de sanki senin kızın olacak gibi içimden öyle geçti :)
Bak sen cadıya :) normal de kızlar geç belli olur dıyorlardı demek ki erken de görülebiliyorÖgle birtanem herşeyin bası saglık kendini gösterirse gösterir bizim kız direk bacak arası acıktı :)
Ögle canım korunmamışlar korunmassanız olur dedim bende yazık yavrum 1yasını az geçmiş olucak tam ilgiye muhtaç digeri dogacak haftaya belli olurmuş onun durumuda ama agrısı varmış baya bilemedimoff off off 6 aylık bebek ve yine hamilelik çok büyük cesaret cahil cesareti rabbim o bebeklere yardım etsin
Benim kızım hemen bakın ben burdayım dedi :) ikili testi verirken doktor %90 kız dedi 15.haftada %100 kız dendi :)Bak sen cadıya :) normal de kızlar geç belli olur dıyorlardı demek ki erken de görülebiliyor
önemli olan kendi sağlığı şuan kendine bişey olması en kötüsü bebekler için de hayırlısı olsunÖgle canım korunmamışlar korunmassanız olur dedim bende yazık yavrum 1yasını az geçmiş olucak tam ilgiye muhtaç digeri dogacak haftaya belli olurmuş onun durumuda ama agrısı varmış baya bilemedim
Hmm %90 da büyük bi oran zaten :) ya nasıl gelişiyor su ikili test süreci doktor nasıl bakıyor neler yapıyor sonuç ne zaman belli oluyor vs biraz bilgilendirir misin beni :))Benim kızım hemen bakın ben burdayım dedi :) ikili testi verirken doktor %90 kız dedi 15.haftada %100 kız dendi :)
Agzim açık okudumBebegi var erkek 6 aylık simdi yine kalmış ben haber verdim pişman oldum ama oldu artık eşim cok heveslıydı annesine söylemiş oda söylemiş tebrik bile etmedi zaten bir kızı var ilk eşinden onu bırakıp kaynıma kaçtı kaynımın ilk evliligi kızı oldu 5 yasında arayıp sormuyor cok karışık durumlar kaynıma evliyken gebe kaldı sonra kaçtı gecen hafta nikahı oldu daha yeni cocuk kimliksiz yasıyor ignesini özelde yaptırıyorlar
ayy valla bende yokluyorum goguslerımı falan ınsallah o tekmelerı de duyucaz allahın ıznıyle en cok cınsıyetını merak edıyorum yaa dr 14 haftada gorururz dedı ama bılmıyorum bakalım![]()
yok canım panik oldum ondan
Ögle canım bişi diyemiyorsun laf oluyorönemli olan kendi sağlığı şuan kendine bişey olması en kötüsü bebekler için de hayırlısı olsun
Kızlar eltimde gebe kalmış daha bebegi 6 aylıktı biraz kıskandı beni oda kalmış 27 haziranda 250 idi kan degeri kesesi düne kadar görünmedi alttan karartı görmüş ve cok asagıdaymış lekeleri agrısı var progestan alıyor 2 dir serum yiyor doktor umitli degil su ana kadar bebek görünmesi gerekmezmizmiydi saglıklı oldugunu düşünmüyoruz haftaya bebek görünmezse alınabilirmiş
Kızlar 10+ 4 teymisiz.. crl miz 40.3 çıktı doktor herşey iyi dedi artık 2 li testlere başlıcaz sanırım yarın kan alacaklar benden önümüzdeki hafta da 12. Haftama giriyorum diye hastane doktoruna yönlendirdiler beni randevu alıcaz o doktordan kontrollere başlayacaklar
Neler var daha neler işte ögle bir yaşam sürüyorlar en cok ilk evliliginden olan kıza annesiz kalısına + kaynımın cocugumun kimliksiz oluşu asılarının cogunun yapılmayısına üzülüyorum kaynımın midesı kabul etmiş almış orası ilgilenmiyorum da kadın hiç kızından bahsetmiyor ona üzülüyorum insan özlememzmi evladını 5 yasında kız sana ne yapmış olabilir evlat oAgzim açık okudumRabbim akil fikir versin ne diyelim
Kalp atışı bile alınması gerekirdi 20bin üstü cıkması lazım beta baktırmamışlar sonra 250 den hesaplıyorum daHayırlısı olsun canım ama görünmesi gerekirdi sanırım.
Evet büyüyoruz iyice :))Maşallah kocaman olmuş :)
Canım gidiyorsun büyük detaylı ultrasona alıyor kadın dogumun cihazından hariç ense kalınlıgına bakıyor ölçüyor down sendromu için yazıyor ölçülerini kagıda herşeyiyle boyunu felan o esnada cinsiyetine de baktı doktorum kız dedi sonra o kagıtla gittim kan verdim kan 1 hafta sonra cıktı cok şükür temizdi doktora gösterdim oda onayladı okadar canımHmm %90 da büyük bi oran zaten :) ya nasıl gelişiyor su ikili test süreci doktor nasıl bakıyor neler yapıyor sonuç ne zaman belli oluyor vs biraz bilgilendirir misin beni :))