2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ilkinde çok kilo almıştım bunda dikkat ediyorum biraz ya da kilo alasım yok almıyorum bilmiyorum :)
Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 le doğuma gitmiştim :KK70:

Bunda da 57 ile işte bakalım sonumuz ne olcak :)))
aynıymışız seninle Gökçe, aldığım 0 20 kiloyu vermek hiç kolay olmadı şimdi 60 ile hamile kaldım ve çok dikkat ediyorum sabah kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği yiyorum gün boyu başka ekmek yemiyorum..abur cuburu kestim dur bakalım ne olacak sonumuz :)

bendeaynen oyleyım ya sadece sancım oluo ara ara o kadar. bazen seslenıyorum yavrum bısı yapta orda oldugunu hıssedeyım dıye ama tık yok :rolleyes: saglıkla dogsunlar da hıcbısı hıssetmım :KK36:

Aynen ya, göğüslerim acıyor mu diye kontrol ediyorum. Onlarda eskisi kadar acımıyor. Aniden ayağa kalkarsam kaşığıma Ağrı gidiyor. Onun dışında ne koku hassasiyeti, ne mide bulantısı hiç bişi yok. Tekme atmaya başlasalar da işaret alsak içeriden :)

bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana

Bunu doktora sormuştu bir arkadaş canım, ve oje ile makyaj için bir sıkıntı yok demişti. Sadece asetona dikkat et, hemen bol su ile yıkamalısın.

CANLAR DÜN ÇOK YOĞUN ÜST ÜSTE KUSMALARIMIN ARDINDAN AKŞAM SOLUĞU ACİLDE ALDIM SERUM TAKTILAR IDRAR TESTINDE PROTEİN KAÇAĞI VAR DEDİ DOKTOR BUGUN AKŞAMDA KENDİ DOKTORUMDA RANDEVUM VAR AMA BEN YERİMDE DURAMIYORUM BU NASIL BİŞEY DİR HERKESDE OLUYORMU BAŞINA GELEN VARMI ............................

Çok geçmiş olsun, yerimde duramıyorum derken ağrın mı var?

canım annenin rüyasının tersi, babanın rüyasının aynısı çıkarmış diyorlar :).. hayırlısı bakalım bende oğlan görüp duruyorum :) 1 oğlum var benim de[/QU
ayy hadi inşallah canım ben hep erkek bebeklere düşkündüm hala da oyleyım rabbım gonlumuze gore verır ınsallah tabıkı en once saglıklı olması:dua:

Aynen ya, göğüslerim acıyor mu diye kontrol ediyorum. Onlarda eskisi kadar acımıyor. Aniden ayağa kalkarsam kaşığıma Ağrı gidiyor. Onun dışında ne koku hassasiyeti, ne mide bulantısı hiç bişi yok. Tekme atmaya başlasalar da işaret alsak içeriden :)
ayy valla bende yokluyorum goguslerımı falan ınsallah o tekmelerı de duyucaz allahın ıznıyle en cok cınsıyetını merak edıyorum yaa dr 14 haftada gorururz dedı ama bılmıyorum bakalım:KK54:

ayy hadi inşallah canım ben hep erkek bebeklere düşkündüm hala da oyleyım rabbım gonlumuze gore verır ınsallah tabıkı en once saglıklı olması:dua:

Kızlar eltimde gebe kalmış daha bebegi 6 aylıktı biraz kıskandı beni oda kalmış 27 haziranda 250 idi kan degeri kesesi düne kadar görünmedi alttan karartı görmüş ve cok asagıdaymış lekeleri agrısı var progestan alıyor 2 dir serum yiyor doktor umitli degil su ana kadar bebek görünmesi gerekmezmizmiydi saglıklı oldugunu düşünmüyoruz haftaya bebek görünmezse alınabilirmiş

aynen bende içten içe ilk çocuğum erkek olsun istiyordum rabbim gönlüme göre verdi bakalım 2. ne olacak sağlıklı olanı nasip etsin inşallah

Kızlar eltimde gebe kalmış daha bebegi 6 aylıktı biraz kıskandı beni oda kalmış 27 haziranda 250 idi kan degeri kesesi düne kadar görünmedi alttan karartı görmüş ve cok asagıdaymış lekeleri agrısı var progestan alıyor 2 dir serum yiyor doktor umitli degil su ana kadar bebek görünmesi gerekmezmizmiydi saglıklı oldugunu düşünmüyoruz haftaya bebek görünmezse alınabilirmiş
6 aylık mı 6 haftalık mı? canım eşim 3 kardeşler en son biz evlendik sonra ben hamile kaldım baktım 6 aylık arayla görümcem eltim hepsi hamile kaldı :) kıskançlık oluyor sen söylemicektin 3 ay bitene kadar, ben daha kimseye söylemedim 2. de de sıraya girerler diye :)

6 aylık mı 6 haftalık mı? canım eşim 3 kardeşler en son biz evlendik sonra ben hamile kaldım baktım 6 aylık arayla görümcem eltim hepsi hamile kaldı :) kıskançlık oluyor sen söylemicektin 3 ay bitene kadar, ben daha kimseye söylemedim 2. de de sıraya girerler diye :)
eltinede rabbim sağlık versin inşallah kötü bir şey olmaz

Bebegi var erkek 6 aylık simdi yine kalmış ben haber verdim pişman oldum ama oldu artık eşim cok heveslıydı annesine söylemiş oda söylemiş tebrik bile etmedi zaten bir kızı var ilk eşinden onu bırakıp kaynıma kaçtı kaynımın ilk evliligi kızı oldu 5 yasında arayıp sormuyor cok karışık durumlar kaynıma evliyken gebe kaldı sonra kaçtı gecen hafta nikahı oldu daha yeni cocuk kimliksiz yasıyor ignesini özelde yaptırıyorlar

Kızlar 10+ 4 teymisiz.. crl miz 40.3 çıktı doktor herşey iyi dedi artık 2 li testlere başlıcaz sanırım yarın kan alacaklar benden önümüzdeki hafta da 12. Haftama giriyorum diye hastane doktoruna yönlendirdiler beni randevu alıcaz o doktordan kontrollere başlayacaklar
Oy maşallah baya büyümüş :) ay ikili test yaptırırken kızımın cinsiyetini görmüştük inş bundada ikili yaptırırken gösterir kendini :)

Oy maşallah baya büyümüş :) ay ikili test yaptırırken kızımın cinsiyetini görmüştük inş bundada ikili yaptırırken gösterir kendini :)
Ay inşallah ben de görürüm :)) gelirken eşime dedim ben de bakarsın kontroller sırasında kendini belli eder diye.. neyse herşey normal sağlıklı olsun da varsın belli olmasın :)

Back
X