- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.881
Benim ikiside erkek ama ben sebebi az çok biliyorum. Ilki istediği kadar duruyordu memede, ne kadar daha ağlayan bir bebek olsada daha çok dinleniyordum ve başım rahattı. Şimdi sürekli meşgul aklım emzirirken uzun tutsamda olmuyor büyük geliyor birsey istiyor cekistiriyor. Tentene temas mesela asırı süt yapardı bunda o kadar yapamıyorum emzirip koymam gerekiyor koyunca ağlıyor vs vs.İkinciler neden böyle. Yoksa raslantımı. Benim oğlum çok kilo alıyordu. Kilolu doğdu sayılır. Ama kızım çok cılız görünüyo. Kilo alımı vs normal ama oğluma göre bayağı zayıf. Gerçi cinsiyette etkiliyor
Bakalıö bugün ne dicekler inşallah iyi doktora rast gelirim devlete gidicemKilo alımını ve emmesini etkiler dedi bana doktor.
Sagol cnm iyi oldugu yazdigin 17sinde gidicem bakalim gun verir herhalde 3.30da randevu cunkuCok kolay birsey degil acidan cok hissetmek zor.ben ikisindede bayiltilmadan oldum devlet hastasindeki doktor fenaydi da ozel yaptirdigim daha iyiudi ona gore
Biz e bebek ten aldık. Fisher price ın piyanolu olanındanGünaydın kızlar oyun halisini nerden alabilirim ?
Gule gule kullaninbtlh canim Öner’in doğrultusundan luff müslinin emzirme önlüğünü aldım sitesinde stokta yoktu çoğu model happy shop diye bi yerden aldım çok sağol yaz kış rahatlıkla kullanacağım zaten 120&120 muslinim vardı onu onluk gibi bağlayıp yapıyordum ama bebeği göremediğim için kafama geçiriyordum şimdi çok daha rahat olacak teşekkür ederim
ibrahim hocaya mi gitmistiniz sunnet icin. Biz ona gitmiştikMerhaba kızlar. Benim oğlan bu ay daha az kilo aldı, idrar testi enfeksiyon testleri normal ama dil bağından olabilir dedi. Küçük bir operasyonla kestiler. Bunun için 800 lira talep eden memorialada sevgilerimi iletiyorum. Doktor çocuklarında sünnrtini yapan doktor 400e yaptı sağolsun ama bence bu bile çok.
Umarım alır bundna sonra daha iyi kilo. Bir dahaki ayda böyle alırsa mama başlayacak.
Bence bunu dert etme simdilik bebegin de etkileniyordur sendeki huzursuzluktan. Benimki tam iki ayda goz teması kurdu ilk kez bugun bana bakarak guldu (76.gun)Sabirla bekliyorum canim, ama artik gucum kalmadi. Ben boyle bakmasi gulmesi gerektigini bile bilmiyordum tesadufen forumda okuyunca farkettim ki benimki hic tepki vermiyor, gulmuyor. Gecen hafta carsamba dunya basima yikildi. Doktor 2. Ayi tamamlayalim ondan sonra ilk goz kontrolu sonra diger kontroller dedi. Dunden beri isikli donencesine cok hafif bakmaya basladi sanki, yuzume dogru bakiyor bazen ama gozlerime mi anlamiyorum net, 54. Gundeyiz insallah gelisir. Ben bebegimle tam ilgilenmedim sanirim, emerken falan hep elimde telefon vardi. Ama umursamadigim icin yapmadim sakin sakin ses olmasin uyusun diye.eger bubkonuda benim bir sucum varsa kendimi asla affetmem.
Yok kalmiyor. 2 parmak filan ancak bosluk birakiyorum ben o da cok terlemesin diye.Acaba baglarinimi kisaltmadin yeterince.
ya deme öyle gitsin o göbekler çok kötü duruyor :-(
Evet ilkinde de o yapmistı cok memnundum. Dil baģınida o kesti sağolsun.Gule gule kullanino ortuyu pusette uyuyunca bebisin ottam
ibrahim hocaya mi gitmistiniz sunnet icin. Biz ona gitmiştik
Aynı canım inan ki Benimki de kucakci daha beşiğe koyarken acıyor gözlerini ama onuda anne kokusuna bağlıyorum onu istiyor güvende hissediyor bağımlı hale geldiler iyice malesef uzulaemmi sevinsemmi bilmiyorum:) Bend e hiç yemek yapamıyorum annem 11 de gelip akşam 5 te evine dönüyor gitmeden çorba yemek yapıyor bırakıyor yada evden getiriyor ama onları bile ısıtıp yiyemiyorum bazen sadece çorba içiyorum..içli içli ağlayıp susmayınca susturamayinca çok kötü oluyorum bazen sesi kısılıyor ağlamaktan gözünden yaşlar geliyor ağlama artık diye bagariyorum ne istiyosun halin kalmadı artık diyorum ağlamaktan anca kucağa alip evi turlayinca susuyor durunca basliyo sensor var galiba:) arabada da öyle ışıkta durdumu basliyo:)aynen wc ye gideyim diyorum uyuyo mesela koydum döndüğümde uyanmış oluyo beni görünce de ağlamaya basliyo sipacik:)Valla şu an bitmiş durumdayım sabahtan beri toplasan bir saat uyumuştur o da kucakta ya da ayakta. Hala uyumuyor :-( gün içinde dediğin gibi bende en önemli şeyleri yanıma almaya çalışıyorum o kucaktayken biseyler atistiriyorum ama genelde yemek yapamıyorum bu ara o yüzden kahvaltı tarzı oluyor. Kendini suçlama bence elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimiz . Bana kalsa bebek bu ağlayacak diyorum bırakıyorum biraz ağlasın diye ama o dozunu kaçırıyor hiç susmuyoratlatacagiz bu günleri de.
Canım ozaman doyuyor kaka yapiyo yani benim kız 6gunde falan yapiyo kaka demek ac değil yetiyo aglamiyo yoksa mümkün değil durmaz üzülme ama için rahat değilse doktoruna danış..Günlük 2 kere yada 1 kere yapıyo. En son 12 de mama yemişti kendim uyandım şimdi emzirmeye çalıştım emmedi geri uyuyorum artık
Oyuncakçılrda oluyor ama internetten daha uyguna alabilirsin ben öyle yaptımGünaydın kızlar oyun halisini nerden alabilirim ?
Günaydın canım benim oğlan 50 günlük hala çok emmek istiyor ama emerken sürekli memeden kafayı çekip suratıma bakıyor huysuzlanıyor ağzını çekmeden emen bebek yalandan emmeye başladıGünaydın kızlar bebeleriniz eskisi gibi sık emiyor mu? Benimki iki emme arasında süreyi uzattı. Öyle olunca benim memeler boşalmıyo çok ağrıyo. Sizler napıyorsunuz?
Canım ağzını ört git ben 15 günlükken 5 derece havada gittim hem de kaç kere bişey olmaz. Sadece yüzünü kapat arabaya binene kadar. Çok sakınma onların bağışıklıkları çok güçlü süt içtikleri için.Kızlar ya dışarısı 17 derece ve soğuk rüzgar var. Anneme gitmek istiyorum ama eminde olamıyorum. Aşağıya arabaya inicem ordan anneme gitmiş olacak yani yürüme etme mesafesi yok rüzgara temas etmeyecek ama ne yapsam bilemedim ya. Nefret ettim bu pimpirik halimden ben böyle biri değildim valla noldu bana bilmiyorum
Canım ağzını ört git ben 15 günlükken 5 derece havada gittim hem de kaç kere bişey olmaz. Sadece yüzünü kapat arabaya binene kadar. Çok sakınma onların bağışıklıkları çok güçlü süt içtikleri için.
@Pembeevim2104Kedicikk061 aynen ben de öyle yaptım. Soğuk havalarda da çıktım. Üstelik bebek arabasıyla falan da yürüyüş yaptık ailecek hava 10 derece bile yoktu. Zaten direkt arabaya binecek diyorsun bişey olmaz korkma.
Icip icmemene birsey diyemem :) ben esime sevgiliyken sen sigara iciyorsun les gibi kokuyorsun opusesim gelmiyo ayrilalim demis ve bu vesile ile sigara biraktirmis biriyimZaten bugünden sonra içmicem artık sadece eşimin askerde olusu bide bazı olaylar çok bunaltıyo kaçamak yapıyım demiştim ama vicdanım çok sızlıyo. Yarın yinede gidicem bende genzi çok dolu sanki bildiğin balgam var gibi öksürse çıkcak gibi o bunaltıyo emmiyo. Bakalım doktor ne dicek
Tavsanliyi aldim ben onda stok vardi. Hatta arkadas ilk onerdiginde fillide de vardi sanirim.2 gun sonra o da bitmis. Tuniko dun gelmiş ama surtunce alamamisiz.bugun subeden alacak esim.valla benim önlüğüm hiç olmadıheves ettim baya :) emziremedigim icin almamıştım ondan bi tane dursun diye aldım muslinde hava geçirdiği için yazın iyi olur diye düşündüm evde bi muslin örtüm var 120/120 onu boynuma bağlayıp iki defa denedim ama boyundan bağlayınca göremedim kızı o yüzden kafamı içine soktum direk kafamızdan kapattım öyle de ben örtünün altında terledim o şekilde dışarda olmiyor arabada oluyor da restorsnta herkes bana bakmıştı
Sen hangi hocaya Doğum yaptın hangi hocaya gidiyorsunuz Ömer icin kuzum
Bende tavşanlıyı aldım aslında pandamızı beğendim sitesinde yoktu hiç kalmamış güzel modeller happy shop diye bi sitede buldum orda da tek tavşanlı vardı diğer kangalı haricinde ordan aldım sahte vs değildir umarım
hiç güzel seyler stokta kalmamış İnstagramdan sordum Nisan somuma stoklar yenilenecek dedi bende Google amcadan arayıp bu siteyi buldum
tavşanlı bile kendi sitelerinde yoktu
Sen alırken stoklar dolumuydu
Çok geçmiş olsun kuzum insalah yakın zamanda düzelir kilosu
Kendi sitelerinde stokta kalmamış güzel ürünler ben happy shop sitesinden aldım aramaya emzirme yaz çıkıyor kendi sitesinde karga ve balıklı kalmış happy shop sitesinde de karga ve balıklı var bi de tavşanlı vardı şansıma tavşanlıyı aldım artık yoksa pandali olanı beğenmiştim
Bende bunu aldım bakalım insallah iyi çıkar küçükse iade ederim artık
Bana çoğu küçük geliyor kol kaldırdıkça açılıyor olmadı tunikodan alırım diye düşündüm genişse sen o gelince haber verir misin canım Geniş mi hava geçiriyor mu
Valla brn disarida kim bakmis kim etmis umursamiyorum. Hani aslinda bu konuyu yazasimda yok ama gecenlerde kafede emzirirken cikciklayan bir carsafli kadina denk geldim. Yuksek sesle laf sokacak filan oldu. Telefonla konusur gibi yapip yuksek sesle agzina ettim. Anladi zaten sustu. Ha yine konusaydi yanina gider kavga ederdim. Cekinmem.Bakayım bakalım benimkine aparatsiz nezaman kullanılıyor sanırım 3 aydan sonradiye okumuştum evet kalça ve bacakalrin m harfi şeklini alması önemli..
3aydan sonra olması lazım aya göre yanlis hatirlamiyosam..
:) fena olmuş ama bence bi annenin dışarda da emzirmesi bukadar ayıplamamalı doğal bişey sonuçta bebek bu acıkıyor zamansız yani..
Olmadı bende bakayım o dediğine uygunsa bizim eşimin taraf özellikle ablası zırt pırt geldiği için lazım kadın olsa da görsün istemiyorum uyuz oluyorum çünkü bide teyzem göğsünü herkesin yanında açma nazar olur dedi gerçekten de başından beri hiç sütü göğsü olmayıp emziremeyen bir akrabam geldi annesi ve kızı ile yanlarında gayet rahat emzirdim ve gercekten ertesi gün sağ göğsüm sızlamaya kaşınmaya başladı çünkü durup duruo ben emzirirken kızına sen emmedin sen emmedin deyip durdular gözü fesat olan insandan hep korkarım..
Dene bakalim. Bebisinde cok zayif degil oyle cok sarkmamasi lazim mantik olarak.o ensede kalan aski bende de gevsek bebise gore ayarlayinca takamıyorum.Yan kollardaki askılar en sonuna kadar sıkılı. Belim de tam geliyor zaten. Bir de sırttaki askı var. Onu da ancak takabiliyorum. Bugün bidaha denicem.
Berbat duruyor hemdeheleki alışık olmayınca kiloya. yazın veririm gibime geliyor, çünkü yaZın benim iştahım çok kapanır sıcaktan. İnşallah o zamana da kalmaz.
Cik kiz. Ben ruzgar varsa pusetin ustune muslin ortuyorum sadece.Kızlar ya dışarısı 17 derece ve soğuk rüzgar var. Anneme gitmek istiyorum ama eminde olamıyorum. Aşağıya arabaya inicem ordan anneme gitmiş olacak yani yürüme etme mesafesi yok rüzgara temas etmeyecek ama ne yapsam bilemedim ya. Nefret ettim bu pimpirik halimden ben böyle biri değildim valla noldu bana bilmiyorum
Icip icmemene birsey diyemem :) ben esime sevgiliyken sen sigara iciyorsun les gibi kokuyorsun opusesim gelmiyo ayrilalim demis ve bu vesile ile sigara biraktirmis biriyimama dene yinede sigara icmeyen birisi denesin biberon vermeyi. Doktora gidersende sonucu bizimlede paylas lutfen.
Tavsanliyi aldim ben onda stok vardi. Hatta arkadas ilk onerdiginde fillide de vardi sanirim.2 gun sonra o da bitmis. Tuniko dun gelmiş ama surtunce alamamisiz.bugun subeden alacak esim.
Valla brn disarida kim bakmis kim etmis umursamiyorum. Hani aslinda bu konuyu yazasimda yok ama gecenlerde kafede emzirirken cikciklayan bir carsafli kadina denk geldim. Yuksek sesle laf sokacak filan oldu. Telefonla konusur gibi yapip yuksek sesle agzina ettim. Anladi zaten sustu. Ha yine konusaydi yanina gider kavga ederdim. Cekinmem.
Kuzum ay olarak degilde lilo olarak olmasi mantikli. Cunku kimi brbrk 3 ayda 3 kilo olur kimi 6 kilo olur. 5 kilo dogan 7 kilo olur belli olmaz aya gore. Markasi ne kangurunun.
Dene bakalim. Bebisinde cok zayif degil oyle cok sarkmamasi lazim mantik olarak.o ensede kalan aski bende de gevsek bebise gore ayarlayinca takamıyorum.
Cik kiz. Ben ruzgar varsa pusetin ustune muslin ortuyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?