2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim ikiside erkek ama ben sebebi az çok biliyorum. Ilki istediği kadar duruyordu memede, ne kadar daha ağlayan bir bebek olsada daha çok dinleniyordum ve başım rahattı. Şimdi sürekli meşgul aklım emzirirken uzun tutsamda olmuyor büyük geliyor birsey istiyor cekistiriyor. Tentene temas mesela asırı süt yapardı bunda o kadar yapamıyorum emzirip koymam gerekiyor koyunca ağlıyor vs vs.

Cok kolay birsey degil acidan cok hissetmek zor.ben ikisindede bayiltilmadan oldum devlet hastasindeki doktor fenaydi da ozel yaptirdigim daha iyiudi ona gore
Sagol cnm iyi oldugu yazdigin 17sinde gidicem bakalim gun verir herhalde 3.30da randevu cunku

Gule gule kullanin o ortuyu pusette uyuyunca bebisin ottam
ibrahim hocaya mi gitmistiniz sunnet icin. Biz ona gitmiştik

Günaydın kızlar bebeleriniz eskisi gibi sık emiyor mu? Benimki iki emme arasında süreyi uzattı. Öyle olunca benim memeler boşalmıyo çok ağrıyo. Sizler napıyorsunuz?

Bence bunu dert etme simdilik bebegin de etkileniyordur sendeki huzursuzluktan. Benimki tam iki ayda goz teması kurdu ilk kez bugun bana bakarak guldu (76.gun)

Yok kalmiyor. 2 parmak filan ancak bosluk birakiyorum ben o da cok terlemesin diye.Acaba baglarinimi kisaltmadin yeterince.

Yan kollardaki askılar en sonuna kadar sıkılı. Belim de tam geliyor zaten. Bir de sırttaki askı var. Onu da ancak takabiliyorum. Bugün bidaha denicem.

ya deme öyle gitsin o göbekler çok kötü duruyor :-(

Berbat duruyor hemde heleki alışık olmayınca kiloya. yazın veririm gibime geliyor, çünkü yaZın benim iştahım çok kapanır sıcaktan. İnşallah o zamana da kalmaz.

Aynı canım inan ki Benimki de kucakci daha beşiğe koyarken acıyor gözlerini ama onuda anne kokusuna bağlıyorum onu istiyor güvende hissediyor bağımlı hale geldiler iyice malesef uzulaemmi sevinsemmi bilmiyorum:) Bend e hiç yemek yapamıyorum annem 11 de gelip akşam 5 te evine dönüyor gitmeden çorba yemek yapıyor bırakıyor yada evden getiriyor ama onları bile ısıtıp yiyemiyorum bazen sadece çorba içiyorum..içli içli ağlayıp susmayınca susturamayinca çok kötü oluyorum bazen sesi kısılıyor ağlamaktan gözünden yaşlar geliyor ağlama artık diye bagariyorum ne istiyosun halin kalmadı artık diyorum ağlamaktan anca kucağa alip evi turlayinca susuyor durunca basliyo sensor var galiba:) arabada da öyle ışıkta durdumu basliyo:)aynen wc ye gideyim diyorum uyuyo mesela koydum döndüğümde uyanmış oluyo beni görünce de ağlamaya basliyo sipacik:)
Günlük 2 kere yada 1 kere yapıyo. En son 12 de mama yemişti kendim uyandım şimdi emzirmeye çalıştım emmedi geri uyuyorum artık
Canım ozaman doyuyor kaka yapiyo yani benim kız 6gunde falan yapiyo kaka demek ac değil yetiyo aglamiyo yoksa mümkün değil durmaz üzülme ama için rahat değilse doktoruna danış..

Günaydın kızlar bebeleriniz eskisi gibi sık emiyor mu? Benimki iki emme arasında süreyi uzattı. Öyle olunca benim memeler boşalmıyo çok ağrıyo. Sizler napıyorsunuz?
Günaydın canım benim oğlan 50 günlük hala çok emmek istiyor ama emerken sürekli memeden kafayı çekip suratıma bakıyor huysuzlanıyor ağzını çekmeden emen bebek yalandan emmeye başladı
Elini emerken yakaladım 2 3 gündür kaç kere derdi ne bilmiyorum

Kızlar ya dışarısı 17 derece ve soğuk rüzgar var. Anneme gitmek istiyorum ama eminde olamıyorum. Aşağıya arabaya inicem ordan anneme gitmiş olacak yani yürüme etme mesafesi yok rüzgara temas etmeyecek ama ne yapsam bilemedim ya. Nefret ettim bu pimpirik halimden ben böyle biri değildim valla noldu bana bilmiyorum

Canım ağzını ört git ben 15 günlükken 5 derece havada gittim hem de kaç kere bişey olmaz. Sadece yüzünü kapat arabaya binene kadar. Çok sakınma onların bağışıklıkları çok güçlü süt içtikleri için.

Böyle değildim aslında 19 günlükkem daua soğuk havada arkadaşıma gittim falan. Sonradan çıktı bu hasta olacak korkusu niye bilmiyorum

Icip icmemene birsey diyemem :) ben esime sevgiliyken sen sigara iciyorsun les gibi kokuyorsun opusesim gelmiyo ayrilalim demis ve bu vesile ile sigara biraktirmis biriyim ama dene yinede sigara icmeyen birisi denesin biberon vermeyi. Doktora gidersende sonucu bizimlede paylas lutfen.
Tavsanliyi aldim ben onda stok vardi. Hatta arkadas ilk onerdiginde fillide de vardi sanirim.2 gun sonra o da bitmis. Tuniko dun gelmiş ama surtunce alamamisiz.bugun subeden alacak esim.

Valla brn disarida kim bakmis kim etmis umursamiyorum. Hani aslinda bu konuyu yazasimda yok ama gecenlerde kafede emzirirken cikciklayan bir carsafli kadina denk geldim. Yuksek sesle laf sokacak filan oldu. Telefonla konusur gibi yapip yuksek sesle agzina ettim. Anladi zaten sustu. Ha yine konusaydi yanina gider kavga ederdim. Cekinmem.

Kuzum ay olarak degilde lilo olarak olmasi mantikli. Cunku kimi brbrk 3 ayda 3 kilo olur kimi 6 kilo olur. 5 kilo dogan 7 kilo olur belli olmaz aya gore. Markasi ne kangurunun.
Dene bakalim. Bebisinde cok zayif degil oyle cok sarkmamasi lazim mantik olarak.o ensede kalan aski bende de gevsek bebise gore ayarlayinca takamıyorum.
Cik kiz. Ben ruzgar varsa pusetin ustune muslin ortuyorum sadece.

Ben rüzgar olmasada muslin örtüyorum ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…