- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.861
Yok kalmiyor. 2 parmak filan ancak bosluk birakiyorum ben o da cok terlemesin diye.Acaba baglarinimi kisaltmadin yeterince.Canım kanguruya koyunca bebek sana tam sıkı sıkıya yapışık mı oluyor? Ben koyunca aramızda boşluk oluyor bebeğim sağa sola yamuluyor bazen. Ben elimle tutma gereği duyuyorum, kangurunun bi esprisi kalmıyor. Aynı benim de boba. Bebeğim 4kilo civarı.
Benimki 3255gr doğdu, 3015 taburcu oldu. Şuan 4kilo civarı 43 günlük. Bana da az geliyor. Bir de saat filan beklemeden devamlı emziriyorum. İnşallah toparlar bana da dert oluyor.
Valla şu an bitmiş durumdayım sabahtan beri toplasan bir saat uyumuştur o da kucakta ya da ayakta. Hala uyumuyor :-( gün içinde dediğin gibi bende en önemli şeyleri yanıma almaya çalışıyorum o kucaktayken biseyler atistiriyorum ama genelde yemek yapamıyorum bu ara o yüzden kahvaltı tarzı oluyor. Kendini suçlama bence elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimiz . Bana kalsa bebek bu ağlayacak diyorum bırakıyorum biraz ağlasın diye ama o dozunu kaçırıyor hiç susmuyorBen lazim olan şeyleri artık boşta kalan kolumun tarafına koyuyorum emzirirken falan özellikle kumanda telefon su şişesi..bazen oturdugum yerden 2 saat kalkamadigim oluyo kuyruk kemiği batıyo artik sırtım belim mafoluyoeğer sakinse yerine koyup bi koşu mutfağa gidip çorbanın altını yakıp geri geliyorum önce sivi ne varsa dökülecek kucagima almadan onları hallediyorum sonra salata falan ve geri kalanlar tek elimle yiyorum..ama tabi dediğim gibi yerimden hiç kalkamadigim zamanlar da oluyo hep o ağlayınca benimde ağlayasım geliyo sinirden susturamamak daha da canımi sıkıyo artik annelik yapamıyorum gibi geliyo
Benim yok ama almayı düşünüyorum on dakika bile oyalanma olsa yine iyi :-(Oyun halısı var mı ilgisini çekebilir. Benim can kurtaranım. Kendine de dikkat et canım biz iyi olmazsak onlara faydalı olamayız
ya deme öyle gitsin o göbekler çok kötü duruyor :-(Bi yumuşak karın da bende var. Bir de gelen gidenle tatlıları yedim resmen hayatımda ilk kez göbeğim varmoralim bozuluyor ama hala da yiyorum.
Zaten bugünden sonra içmicem artık sadece eşimin askerde olusu bide bazı olaylar çok bunaltıyo kaçamak yapıyım demiştim ama vicdanım çok sızlıyo. Yarın yinede gidicem bende genzi çok dolu sanki bildiğin balgam var gibi öksürse çıkcak gibi o bunaltıyo emmiyo. Bakalım doktor ne dicekBebekler cok hassas canim belki kokusunu aliyordur.belkide sabun kokusunu sevmemistir. Yada belki sabundan senin kokunu alamiyordur. Annem anlatirdi bir keresinde kardesim ufakken perma yaptirmis kardesim 3 gun emmemis perma kokusundan.aklima baska bir fikir gelmedi o yuzden bi ihtimal belki kokudandir dedim. Bence sende sigara icmeyen biriyle bu ihtimali ele.cunku doktora gidince bir cihan tahlil yapiyorlar yazik bebe bosuna ugrasmasin.
Cok aciyor mu anestezi olmadan mideden öluyorum yaptirmam sartBen daha once iki kez endoskopi yaptirdim bayiltilmadan olursan sorun olmaz da bayiltilirsan anestezi alacaksin sorman lazim
Zaten bugünden sonra içmicem artık sadece eşimin askerde olusu bide bazı olaylar çok bunaltıyo kaçamak yapıyım demiştim ama vicdanım çok sızlıyo. Yarın yinede gidicem bende genzi çok dolu sanki bildiğin balgam var gibi öksürse çıkcak gibi o bunaltıyo emmiyo. Bakalım doktor ne dicek
valla benim önlüğüm hiç olmadıBen de alsam mı diye düşündüm de gerçekten kullanışlı mı ya? Yani çok uygun bişey değil sonuçta alıp kenara atmak da istemiyorum
Sen hangi hocaya Doğum yaptın hangi hocaya gidiyorsunuz Ömer icin kuzumBende memorial da doğum yaptım. Bebeğin kontroller falanda orda devam ediyor. Soygunculukta zirve yapmışlar. Attığın adımdan ücret alıyorlar. Şahsen doğumda öyle aman amanda memnun kalmadım
Bende tavşanlıyı aldım aslında pandamızı beğendim sitesinde yoktu hiç kalmamış güzel modeller happy shop diye bi sitede buldum orda da tek tavşanlı vardı diğer kangalı haricinde ordan aldım sahte vs değildir umarımBende aldim bugun. Bakalim guzeldir insallah. Svivadan aldigim dandik cikti. Tuniko gelmedi daha.insallah ikisinden biri guzel cikar.
Çok geçmiş olsun kuzum insalah yakın zamanda düzelir kilosuIlk ay 1200 ikinci ay 600 almıs. Ama sorun şuki 20 günde 600 almıs 10 günde hiç almamıs.
Kendi sitelerinde stokta kalmamış güzel ürünler ben happy shop sitesinden aldım aramaya emzirme yaz çıkıyor kendi sitesinde karga ve balıklı kalmış happy shop sitesinde de karga ve balıklı var bi de tavşanlı vardı şansıma tavşanlıyı aldım artık yoksa pandali olanı beğenmiştimCanım ben o sitede emzirme örtülerini bulamadım bir türlü hamgi kategoride geçiyor
Bende bunu aldım bakalım insallah iyi çıkar küçükse iade ederim artıkhttps://www.luff.com.tr/honey-bunny-emzirme-onlugu
Bunu aldim canim ben. Umarim iyi cikar. Muhtemelen yarin kargolarlar 2 3 gune gelir bana. O zaman iyimi degil mi soylerim.
valla benim önlüğüm hiç olmadıheves ettim baya :) emziremedigim icin almamıştım ondan bi tane dursun diye aldım muslinde hava geçirdiği için yazın iyi olur diye düşündüm evde bi muslin örtüm var 120/120 onu boynuma bağlayıp iki defa denedim ama boyundan bağlayınca göremedim kızı o yüzden kafamı içine soktum direk kafamızdan kapattım öyle de ben örtünün altında terledim o şekilde dışarda olmiyor arabada oluyor da restorsnta herkes bana bakmıştı
Sen hangi hocaya Doğum yaptın hangi hocaya gidiyorsunuz Ömer icin kuzum
Bende tavşanlıyı aldım aslında pandamızı beğendim sitesinde yoktu hiç kalmamış güzel modeller happy shop diye bi sitede buldum orda da tek tavşanlı vardı diğer kangalı haricinde ordan aldım sahte vs değildir umarım
hiç güzel seyler stokta kalmamış İnstagramdan sordum Nisan somuma stoklar yenilenecek dedi bende Google amcadan arayıp bu siteyi buldum
tavşanlı bile kendi sitelerinde yoktu
Sen alırken stoklar dolumuydu
Çok geçmiş olsun kuzum insalah yakın zamanda düzelir kilosu
Kendi sitelerinde stokta kalmamış güzel ürünler ben happy shop sitesinden aldım aramaya emzirme yaz çıkıyor kendi sitesinde karga ve balıklı kalmış happy shop sitesinde de karga ve balıklı var bi de tavşanlı vardı şansıma tavşanlıyı aldım artık yoksa pandali olanı beğenmiştim
Bende bunu aldım bakalım insallah iyi çıkar küçükse iade ederim artık
Bana çoğu küçük geliyor kol kaldırdıkça açılıyor olmadı tunikodan alırım diye düşündüm genişse sen o gelince haber verir misin canım Geniş mi hava geçiriyor mu
Kakayi takma bosveroluyor oyle kan yoksa endise etme benceKızlar sabah uyandığımızda ömerin kakasında değişik bi koku farkettim. Hatta ben bezden kaynaklı koku oldu diye düşündüm. Gün içinde diğer kakalarda devam etti. Rengi hardal sarısı normalde bugün yine sarı ama yeşile dönüklük vardı ve koku devam etti. Bide daha fazla muluslu bi yapıdaydı. Acaba midesini üşüttü ondan mı diye düşündüm. Az öncrki kaka da aynı şekilde keskin koku ve renk öyle yapıda mukuslu geldi. Sabah kakasıda öyle olursa doktora gidicem. Neden böyle olmuş olabilir ya. Moralim çok bozuldu. Uyuyamıyorum şimdi. Ekstra bi durumu yok ama ağlama, ateş, huysuzluk vs olmadı. Klasik kolik saati geldi gaz çıkınca uyudu şimdi. Gündüz de gayet iyiydi.
Valla şu an bitmiş durumdayım sabahtan beri toplasan bir saat uyumuştur o da kucakta ya da ayakta. Hala uyumuyor :-( gün içinde dediğin gibi bende en önemli şeyleri yanıma almaya çalışıyorum o kucaktayken biseyler atistiriyorum ama genelde yemek yapamıyorum bu ara o yüzden kahvaltı tarzı oluyor. Kendini suçlama bence elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimiz . Bana kalsa bebek bu ağlayacak diyorum bırakıyorum biraz ağlasın diye ama o dozunu kaçırıyor hiç susmuyoratlatacagiz bu günleri de.
Ya bu emzirme onlukleri ne kadar sacma bisey elime ayagima dolaniyor emzirirkenvalla benim önlüğüm hiç olmadıheves ettim baya :) emziremedigim icin almamıştım ondan bi tane dursun diye aldım muslinde hava geçirdiği için yazın iyi olur diye düşündüm evde bi muslin örtüm var 120/120 onu boynuma bağlayıp iki defa denedim ama boyundan bağlayınca göremedim kızı o yüzden kafamı içine soktum direk kafamızdan kapattım öyle de ben örtünün altında terledim o şekilde dışarda olmiyor arabada oluyor da restorsnta herkes bana bakmıştı
Sen hangi hocaya Doğum yaptın hangi hocaya gidiyorsunuz Ömer icin kuzum
Bende tavşanlıyı aldım aslında pandamızı beğendim sitesinde yoktu hiç kalmamış güzel modeller happy shop diye bi sitede buldum orda da tek tavşanlı vardı diğer kangalı haricinde ordan aldım sahte vs değildir umarım
hiç güzel seyler stokta kalmamış İnstagramdan sordum Nisan somuma stoklar yenilenecek dedi bende Google amcadan arayıp bu siteyi buldum
tavşanlı bile kendi sitelerinde yoktu
Sen alırken stoklar dolumuydu
Çok geçmiş olsun kuzum insalah yakın zamanda düzelir kilosu
Kendi sitelerinde stokta kalmamış güzel ürünler ben happy shop sitesinden aldım aramaya emzirme yaz çıkıyor kendi sitesinde karga ve balıklı kalmış happy shop sitesinde de karga ve balıklı var bi de tavşanlı vardı şansıma tavşanlıyı aldım artık yoksa pandali olanı beğenmiştim
Bende bunu aldım bakalım insallah iyi çıkar küçükse iade ederim artık
Bana çoğu küçük geliyor kol kaldırdıkça açılıyor olmadı tunikodan alırım diye düşündüm genişse sen o gelince haber verir misin canım Geniş mi hava geçiriyor mu
Kakayi takma bosveroluyor oyle kan yoksa endise etme bence
Cnm ben bu durumlara sling kullaniyorum yada aliyombebemi yanima bi tekerlekli yatak gibi bisey var ona koyuyorum onunla konusurken yemek yapiyorum karistiriyorum fln eger uyuyisa 2-3 gunumu kurtaracakyemek yapiyorum onun disinda uzunsute dacma sapan oturup yeme duzenimden hemoroid oldum gecmek bilmiyor
Ya bu emzirme onlukleri ne kadar sacma bisey elime ayagima dolaniyor emzirirken
Bakayım bakalım benimkine aparatsiz nezaman kullanılıyor sanırım 3 aydan sonradiye okumuştum evet kalça ve bacakalrin m harfi şeklini alması önemli..Ben büyükte 5 kilo 60 cm olunca cıkardim aparatı. Ama asıl kriter aslında apart olmadan kanguruda bacaklarını açabilmesi rahatlıkla.
3aydan sonra olması lazım aya göre yanlis hatirlamiyosam..Seninkini bilmiyorumda benimkin de 4.5 kilodan sonra yenidogan aparati aciliyor. Kullanim klavuzuna bak agirliga goredir muhtemelen.
:) fena olmuş ama bence bi annenin dışarda da emzirmesi bukadar ayıplamamalı doğal bişey sonuçta bebek bu acıkıyor zamansız yani..Benimki restaurantlarda yaptı bir iki kere. Zaten teyzeler ayiplar bakis atıyor emziriyorum diye üstünr çekiştirince iyi olmadi pek
Benimkini annem dikti sert kısmı falanda var ama ilk 3 ay kullandım sadece.
Olmadı bende bakayım o dediğine uygunsa bizim eşimin taraf özellikle ablası zırt pırt geldiği için lazım kadın olsa da görsün istemiyorum uyuz oluyorum çünkü bide teyzem göğsünü herkesin yanında açma nazar olur dedi gerçekten de başından beri hiç sütü göğsü olmayıp emziremeyen bir akrabam geldi annesi ve kızı ile yanlarında gayet rahat emzirdim ve gercekten ertesi gün sağ göğsüm sızlamaya kaşınmaya başladı çünkü durup duruo ben emzirirken kızına sen emmedin sen emmedin deyip durdular gözü fesat olan insandan hep korkarım..Ben svavadan almistim bir tane. Fiyatida cok ucuz 15 lirami ne. Kumasida guzel aslinda keten tarzi. Ebebegin mycefi gibi naylon degil.Ama bana kalin geldi. Muslin gibi incecik degil.ben surekli disarida oluyorum gunduz emikletirken bazen 45 dk emiyor emik bitene kadar bunalmasin istiyorum.
Cok kolay birsey degil acidan cok hissetmek zor.ben ikisindede bayiltilmadan oldum devlet hastasindeki doktor fenaydi da ozel yaptirdigim daha iyiudi ona goreCok aciyor mu anestezi olmadan mideden öluyorum yaptirmam sart
Evet benim kız değişik az biraz :) ama ondan alicam kesin dursun kenarda..ben en kötü you tubedan gürültü açıp gidiyorum onla susuyo bi süre..Anladım canım. Umarım bir çözüm bulursun. Bizim kız da iki gündür mızık mızık oyun halısına koyunca eller kollar coşuyor müzik filan da var. Ben o ara mutfakta işimi hallediyorum o yüzden dedim ama işte her bebek farklı keyif alır mı garantisi yok
Kakasini da yapıyor herhalde..dr a bir sor bakalım ne diyecek.Bilmiyorum canım ağlasa neden arıcam ama yok cocuk gayet mutlu aç aç
Kullanıyorum canım. Ama burnunu açıyo o geniz o hırıltı hep aynıGit kuzum. Muhakkak bir sebebi var. Burnu tıkalı olunca da emmiyor bebekler. Belki genzi doludur. Serum fizyolojik kullanıyor musun
Günlük 2 kere yada 1 kere yapıyo. En son 12 de mama yemişti kendim uyandım şimdi emzirmeye çalıştım emmedi geri uyuyorum artıkKakasini da yapıyor herhalde..dr a bir sor bakalım ne diyecek.
Kilo alımını ve emmesini etkiler dedi bana doktor.Doktora gitmedim ki daha yarın kendime gidicektim iptal ettim randevuyu bebeği götürcem idrar yolu enfeksiyonu felan etkiler mi ki? Ama hiç rahatsız gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?