2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok kalmiyor. 2 parmak filan ancak bosluk birakiyorum ben o da cok terlemesin diye.Acaba baglarinimi kisaltmadin yeterince.

Valla şu an bitmiş durumdayım sabahtan beri toplasan bir saat uyumuştur o da kucakta ya da ayakta. Hala uyumuyor :-( gün içinde dediğin gibi bende en önemli şeyleri yanıma almaya çalışıyorum o kucaktayken biseyler atistiriyorum ama genelde yemek yapamıyorum bu ara o yüzden kahvaltı tarzı oluyor. Kendini suçlama bence elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz hepimiz . Bana kalsa bebek bu ağlayacak diyorum bırakıyorum biraz ağlasın diye ama o dozunu kaçırıyor hiç susmuyor atlatacagiz bu günleri de.

Bizim nöbet başlıyor meme emerken ayağını hızlıca karnına çekip tekme hareketi başladı mı eyvah. Gazınıda çıkarıyoruz aslında maşallah zort zort ama yetmiyor demek ve 12 4 arası kolik saatimiz. Memeyi öyle hızlı emiyor ki acı geldikçe. Böyle çok emdiği içinde ağızdan burundan kusuyor

Zaten bugünden sonra içmicem artık sadece eşimin askerde olusu bide bazı olaylar çok bunaltıyo kaçamak yapıyım demiştim ama vicdanım çok sızlıyo. Yarın yinede gidicem bende genzi çok dolu sanki bildiğin balgam var gibi öksürse çıkcak gibi o bunaltıyo emmiyo. Bakalım doktor ne dicek

Git kuzum. Muhakkak bir sebebi var. Burnu tıkalı olunca da emmiyor bebekler. Belki genzi doludur. Serum fizyolojik kullanıyor musun

Ben de alsam mı diye düşündüm de gerçekten kullanışlı mı ya? Yani çok uygun bişey değil sonuçta alıp kenara atmak da istemiyorum
valla benim önlüğüm hiç olmadı heves ettim baya :) emziremedigim icin almamıştım ondan bi tane dursun diye aldım muslinde hava geçirdiği için yazın iyi olur diye düşündüm evde bi muslin örtüm var 120/120 onu boynuma bağlayıp iki defa denedim ama boyundan bağlayınca göremedim kızı o yüzden kafamı içine soktum direk kafamızdan kapattım öyle de ben örtünün altında terledim o şekilde dışarda olmiyor arabada oluyor da restorsnta herkes bana bakmıştı

Bende memorial da doğum yaptım. Bebeğin kontroller falanda orda devam ediyor. Soygunculukta zirve yapmışlar. Attığın adımdan ücret alıyorlar. Şahsen doğumda öyle aman amanda memnun kalmadım
Sen hangi hocaya Doğum yaptın hangi hocaya gidiyorsunuz Ömer icin kuzum
Bende aldim bugun. Bakalim guzeldir insallah. Svivadan aldigim dandik cikti. Tuniko gelmedi daha.insallah ikisinden biri guzel cikar.
Bende tavşanlıyı aldım aslında pandamızı beğendim sitesinde yoktu hiç kalmamış güzel modeller happy shop diye bi sitede buldum orda da tek tavşanlı vardı diğer kangalı haricinde ordan aldım sahte vs değildir umarım
hiç güzel seyler stokta kalmamış İnstagramdan sordum Nisan somuma stoklar yenilenecek dedi bende Google amcadan arayıp bu siteyi buldum
tavşanlı bile kendi sitelerinde yoktu
Sen alırken stoklar dolumuydu
Ilk ay 1200 ikinci ay 600 almıs. Ama sorun şuki 20 günde 600 almıs 10 günde hiç almamıs.
Çok geçmiş olsun kuzum insalah yakın zamanda düzelir kilosu
Canım ben o sitede emzirme örtülerini bulamadım bir türlü hamgi kategoride geçiyor
Kendi sitelerinde stokta kalmamış güzel ürünler ben happy shop sitesinden aldım aramaya emzirme yaz çıkıyor kendi sitesinde karga ve balıklı kalmış happy shop sitesinde de karga ve balıklı var bi de tavşanlı vardı şansıma tavşanlıyı aldım artık yoksa pandali olanı beğenmiştim
https://www.luff.com.tr/honey-bunny-emzirme-onlugu
Bunu aldim canim ben. Umarim iyi cikar. Muhtemelen yarin kargolarlar 2 3 gune gelir bana. O zaman iyimi degil mi soylerim.
Bende bunu aldım bakalım insallah iyi çıkar küçükse iade ederim artık
Bana çoğu küçük geliyor kol kaldırdıkça açılıyor olmadı tunikodan alırım diye düşündüm genişse sen o gelince haber verir misin canım Geniş mi hava geçiriyor mu

Ben d. Bakır dayım kuzum burdaki memorial da yaptım

Kakayi takma bosveroluyor oyle kan yoksa endise etme bence

Cnm ben bu durumlara sling kullaniyorum yada aliyombebemi yanima bi tekerlekli yatak gibi bisey var ona koyuyorum onunla konusurken yemek yapiyorum karistiriyorum fln eger uyuyisa 2-3 gunumu kurtaracakyemek yapiyorum onun disinda uzunsute dacma sapan oturup yeme duzenimden hemoroid oldum gecmek bilmiyor

Ya bu emzirme onlukleri ne kadar sacma bisey elime ayagima dolaniyor emzirirken

Aklım takıldı benim kaka olayına ya. Sabah randevu aldım.içim rahat etsin en azından. Emzirme önlüklerinden bende nefret ediyorum. Bide ben silikonla emzirdiğim için ekstra zor oluyor. Silikonu yapıcam derken önlük gidiyor onu düzelticem derken silikon düşüyor. Deli oldum geçen gün daha uğraşmıyorum direk emzirme odasına gidiyorum. Yemek siparişini vermiştik gelene kadar soğur diye restoranda emzireyim dedim. Annemle ikimiz bir önlükle savaştık :) oğlumda hareket ettikçe kendine doladı kan ter içinde kaldık

Ben büyükte 5 kilo 60 cm olunca cıkardim aparatı. Ama asıl kriter aslında apart olmadan kanguruda bacaklarını açabilmesi rahatlıkla.
Bakayım bakalım benimkine aparatsiz nezaman kullanılıyor sanırım 3 aydan sonradiye okumuştum evet kalça ve bacakalrin m harfi şeklini alması önemli..
Seninkini bilmiyorumda benimkin de 4.5 kilodan sonra yenidogan aparati aciliyor. Kullanim klavuzuna bak agirliga goredir muhtemelen.
3aydan sonra olması lazım aya göre yanlis hatirlamiyosam..
Benimki restaurantlarda yaptı bir iki kere. Zaten teyzeler ayiplar bakis atıyor emziriyorum diye üstünr çekiştirince iyi olmadi pek

Benimkini annem dikti sert kısmı falanda var ama ilk 3 ay kullandım sadece.
:) fena olmuş ama bence bi annenin dışarda da emzirmesi bukadar ayıplamamalı doğal bişey sonuçta bebek bu acıkıyor zamansız yani..
Olmadı bende bakayım o dediğine uygunsa bizim eşimin taraf özellikle ablası zırt pırt geldiği için lazım kadın olsa da görsün istemiyorum uyuz oluyorum çünkü bide teyzem göğsünü herkesin yanında açma nazar olur dedi gerçekten de başından beri hiç sütü göğsü olmayıp emziremeyen bir akrabam geldi annesi ve kızı ile yanlarında gayet rahat emzirdim ve gercekten ertesi gün sağ göğsüm sızlamaya kaşınmaya başladı çünkü durup duruo ben emzirirken kızına sen emmedin sen emmedin deyip durdular gözü fesat olan insandan hep korkarım..

Evet benim kız değişik az biraz :) ama ondan alicam kesin dursun kenarda..ben en kötü you tubedan gürültü açıp gidiyorum onla susuyo bi süre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…