- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.841
Benimki restaurantlarda yaptı bir iki kere. Zaten teyzeler ayiplar bakis atıyor emziriyorum diye üstünr çekiştirince iyi olmadi pekOyy dışarda yaptığını düşünemedim şuan ben şok herkesin içind e yaparmış
Ben svavadan almistim bir tane. Fiyatida cok ucuz 15 lirami ne. Kumasida guzel aslinda keten tarzi. Ebebegin mycefi gibi naylon degil.Ama bana kalin geldi. Muslin gibi incecik degil.ben surekli disarida oluyorum gunduz emikletirken bazen 45 dk emiyor emik bitene kadar bunalmasin istiyorum.Ha evet o doğru bak aklıma gelmedi orası sert olmalı.. bende alicam olmazsa arayistayim olmazsa da o örtüyü hallederim terziye verip..
Vardı evet kuzum ama düsünce kilo alımı operasyon oldu ama 1 dk bile sürmedi bir kesi atıyor hemende iyileşti. Muayene odasında oldu işlem.Çok geçmiş olsun canım dil bagi varmıydi da operasyon oldu kuzum
İyi misiniz şimdi kilosu da düzelecektir eğer dil bagi ise sorun üzülme sakin
Ankara memoria hastanesi soyguncu olmuş kuzum cidden İstanbul’la alakası yokmuş kadrosu da vasat Memnune hoca olmasa adim atmam
Yok canım onu daha almadım ama alicam..haklisin ama bazen okadar da sakin olmuyor en kötü kucağımda gidiyorum mutfağa tek elimle yapıyorum işimi güçlü olmak için sıkı yemek gerekir evetOyun halısı var mı ilgisini çekebilir. Benim can kurtaranım. Kendine de dikkat et canım biz iyi olmazsak onlara faydalı olamayız
Aynı soruyu ben soracaktım msjı okuyup geçtim belki bi soran olmuştur diye:) sonra da unutmuşum. Benimki bu ay 700 gr aldı gibi sanki bakalım dr ne diyeek
Merhaba benimki de 600 gr aldı 2 aylık doktor normal dedi hatta 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlar dedi
Anladım canım. Umarım bir çözüm bulursun. Bizim kız da iki gündür mızık mızık oyun halısına koyunca eller kollar coşuyor müzik filan da var. Ben o ara mutfakta işimi hallediyorum o yüzden dedim ama işte her bebek farklı keyif alır mı garantisi yokYok canım onu daha almadım ama alicam..haklisin ama bazen okadar da sakin olmuyor en kötü kucağımda gidiyorum mutfağa tek elimle yapıyorum işimi güçlü olmak için sıkı yemek gerekir evet
Bilmiyorum canım ağlasa neden arıcam ama yok cocuk gayet mutlu aç açAlla alla ilginç uzun süre ac kalmış ve sıkıntısı yok ilginçneden ki acaba ?
Sigara içiyorum arada. Ama mama da yemiyo. Mama alda dicem ki beni istemiyo ama hiç bişey yemiyoBu aralar her zamankinden farkli bir sey yemis olabilirmisin. Ayiptir soylemesi ben gecen gun kahvaltida pacanga boregi yemistim. Ten kokum biraz degisince efsun hanim yadirgadi pek hoslanmadi kokumdan. Hanimefendi icin dus alip geldim oyle rahat etti. Her zamankinden farkli parfum vs siktiysan yada burnu cok tikaliysa vs yadirgiyor olabilir.
Doktora gitmedim ki daha yarın kendime gidicektim iptal ettim randevuyu bebeği götürcem idrar yolu enfeksiyonu felan etkiler mi ki? Ama hiç rahatsız gibi değilKilo alımı etkilendiyse zorla diyecegim ama istemeyince ne yapacaksın. Idrar tahlili veridniz mi?
Cisi iyiyse doymada problem yok demektir. Demekki guclu cekiyor.En son sabah kaka yapmıştı 8 de felan hala yapmadı ama çişi iyi hatta çok
Idrar yolu enfeksiyonunda cis yapma sayisi azaliyormus diye duydum, esimin yegeni gunde sadece 2 defa yapiyomus goturmusler enfeksiyon cikmis.Doktora gitmedim ki daha yarın kendime gidicektim iptal ettim randevuyu bebeği götürcem idrar yolu enfeksiyonu felan etkiler mi ki? Ama hiç rahatsız gibi değil
İkinciler neden böyle. Yoksa raslantımı. Benim oğlum çok kilo alıyordu. Kilolu doğdu sayılır. Ama kızım çok cılız görünüyo. Kilo alımı vs normal ama oğluma göre bayağı zayıf. Gerçi cinsiyette etkiliyorVardı evet kuzum ama düsünce kilo alımı operasyon oldu ama 1 dk bile sürmedi bir kesi atıyor hemende iyileşti. Muayene odasında oldu işlem.
Zayıf benim bebe ya üzülüyorum
Ilk oğlum baya topluydu ondan zayif olunca bu farklı geliyor.
Biberonla canım kaşıkla denedim onlada içmedi
Senin kokundan rahatsiz olup yemiyor olabilir mi? Bir Baskasi beslemeyi denesin bence. Sigara icmeyen biri olsun.neticede sigara kokusu insanin eline ustune ve siniyor.Sigara içiyorum arada. Ama mama da yemiyo. Mama alda dicem ki beni istemiyo ama hiç bişey yemiyo
5 kere çekmede ne kadar emebilir ki açlığını az bastırıyo tamamCisi iyiyse doymada problem yok demektir. Demekki guclu cekiyor.
Aynı yemek hemen hatta daha fazla yiyorum. Sağlıksız seyler yemiyorum zaten normalde hep emiyodu şimdi günlük 3 kere emiyo ben ona bağlıyorumIdrar yolu enfeksiyonunda cis yapma sayisi azaliyormus diye duydum, esimin yegeni gunde sadece 2 defa yapiyomus goturmusler enfeksiyon cikmis.
Bana bi arkadasim demisti ki doymasindan cok sutun kalitesi kilo alimi icin onemli demisti. Senin yeme durumun nasil o da etkilemis olabilir kilo alimini.
Bizim emmek ve memeyi tutmayla sıkıntımız yok ki yani 1 ay hiç sorunumuz olmadı sonradan olması gibi bi durum oluyo muChicco naturel feeling biberon tavsiye ediyorum canım bebeğim memeyide almazken onunla emmeyi öğrendi de memeyi tuttu.
Kıyafetime kadar değiştiriyorum ellerimi kollarımı yüzümü sabunla yıkıyorum. Sorun uyuya kalması en çok da açlığını bastırıp uyuyo yada çekiliyo yada emmem diye dudağını kitliyoSenin kokundan rahatsiz olup yemiyor olabilir mi? Bir Baskasi beslemeyi denesin bence. Sigara icmeyen biri olsun.neticede sigara kokusu insanin eline ustune ve siniyor.
Bebekler cok hassas canim belki kokusunu aliyordur.belkide sabun kokusunu sevmemistir. Yada belki sabundan senin kokunu alamiyordur. Annem anlatirdi bir keresinde kardesim ufakken perma yaptirmis kardesim 3 gun emmemis perma kokusundan.aklima baska bir fikir gelmedi o yuzden bi ihtimal belki kokudandir dedim. Bence sende sigara icmeyen biriyle bu ihtimali ele.cunku doktora gidince bir cihan tahlil yapiyorlar yazik bebe bosuna ugrasmasin.Kıyafetime kadar değiştiriyorum ellerimi kollarımı yüzümü sabunla yıkıyorum. Sorun uyuya kalması en çok da açlığını bastırıp uyuyo yada çekiliyo yada emmem diye dudağını kitliyo
Benimkide ayni tarz. Kangurudandir. Anneye yakin olup sario sarmalaninca uyuyor sipalar :)
Bu ay 600 aldı ama son 10 gün hiç almadi. Birden durunca kilo alımı sorun oldu biraz. Bide 3 kilo doğdu zaten baya zayıf bir bebek yani.
Boyu iyi uzuyor aslında ama. Şuan tam 2 ay 1 haftalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?