2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oyy dışarda yaptığını düşünemedim şuan ben şok herkesin içind e yaparmış
Benimki restaurantlarda yaptı bir iki kere. Zaten teyzeler ayiplar bakis atıyor emziriyorum diye üstünr çekiştirince iyi olmadi pek

Benimkini annem dikti sert kısmı falanda var ama ilk 3 ay kullandım sadece.

Ha evet o doğru bak aklıma gelmedi orası sert olmalı.. bende alicam olmazsa arayistayim olmazsa da o örtüyü hallederim terziye verip..
Ben svavadan almistim bir tane. Fiyatida cok ucuz 15 lirami ne. Kumasida guzel aslinda keten tarzi. Ebebegin mycefi gibi naylon degil.Ama bana kalin geldi. Muslin gibi incecik degil.ben surekli disarida oluyorum gunduz emikletirken bazen 45 dk emiyor emik bitene kadar bunalmasin istiyorum.

Vardı evet kuzum ama düsünce kilo alımı operasyon oldu ama 1 dk bile sürmedi bir kesi atıyor hemende iyileşti. Muayene odasında oldu işlem.

Zayıf benim bebe ya üzülüyorum

Ilk oğlum baya topluydu ondan zayif olunca bu farklı geliyor.

Oyun halısı var mı ilgisini çekebilir. Benim can kurtaranım. Kendine de dikkat et canım biz iyi olmazsak onlara faydalı olamayız
Yok canım onu daha almadım ama alicam..haklisin ama bazen okadar da sakin olmuyor en kötü kucağımda gidiyorum mutfağa tek elimle yapıyorum işimi güçlü olmak için sıkı yemek gerekir evet

Aynı soruyu ben soracaktım msjı okuyup geçtim belki bi soran olmuştur diye:) sonra da unutmuşum. Benimki bu ay 700 gr aldı gibi sanki bakalım dr ne diyeek

Merhaba benimki de 600 gr aldı 2 aylık doktor normal dedi hatta 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlar dedi

Bu ay 600 aldı ama son 10 gün hiç almadi. Birden durunca kilo alımı sorun oldu biraz. Bide 3 kilo doğdu zaten baya zayıf bir bebek yani.

Boyu iyi uzuyor aslında ama. Şuan tam 2 ay 1 haftalık.

Yok canım onu daha almadım ama alicam..haklisin ama bazen okadar da sakin olmuyor en kötü kucağımda gidiyorum mutfağa tek elimle yapıyorum işimi güçlü olmak için sıkı yemek gerekir evet
Anladım canım. Umarım bir çözüm bulursun. Bizim kız da iki gündür mızık mızık oyun halısına koyunca eller kollar coşuyor müzik filan da var. Ben o ara mutfakta işimi hallediyorum o yüzden dedim ama işte her bebek farklı keyif alır mı garantisi yok

Sigara içiyorum arada. Ama mama da yemiyo. Mama alda dicem ki beni istemiyo ama hiç bişey yemiyo

Kilo alımı etkilendiyse zorla diyecegim ama istemeyince ne yapacaksın. Idrar tahlili veridniz mi?
Doktora gitmedim ki daha yarın kendime gidicektim iptal ettim randevuyu bebeği götürcem idrar yolu enfeksiyonu felan etkiler mi ki? Ama hiç rahatsız gibi değil

Doktora gitmedim ki daha yarın kendime gidicektim iptal ettim randevuyu bebeği götürcem idrar yolu enfeksiyonu felan etkiler mi ki? Ama hiç rahatsız gibi değil
Idrar yolu enfeksiyonunda cis yapma sayisi azaliyormus diye duydum, esimin yegeni gunde sadece 2 defa yapiyomus goturmusler enfeksiyon cikmis.
Bana bi arkadasim demisti ki doymasindan cok sutun kalitesi kilo alimi icin onemli demisti. Senin yeme durumun nasil o da etkilemis olabilir kilo alimini.

İkinciler neden böyle. Yoksa raslantımı. Benim oğlum çok kilo alıyordu. Kilolu doğdu sayılır. Ama kızım çok cılız görünüyo. Kilo alımı vs normal ama oğluma göre bayağı zayıf. Gerçi cinsiyette etkiliyor

Sigara içiyorum arada. Ama mama da yemiyo. Mama alda dicem ki beni istemiyo ama hiç bişey yemiyo
Senin kokundan rahatsiz olup yemiyor olabilir mi? Bir Baskasi beslemeyi denesin bence. Sigara icmeyen biri olsun.neticede sigara kokusu insanin eline ustune ve siniyor.

Aynı yemek hemen hatta daha fazla yiyorum. Sağlıksız seyler yemiyorum zaten normalde hep emiyodu şimdi günlük 3 kere emiyo ben ona bağlıyorum

Senin kokundan rahatsiz olup yemiyor olabilir mi? Bir Baskasi beslemeyi denesin bence. Sigara icmeyen biri olsun.neticede sigara kokusu insanin eline ustune ve siniyor.
Kıyafetime kadar değiştiriyorum ellerimi kollarımı yüzümü sabunla yıkıyorum. Sorun uyuya kalması en çok da açlığını bastırıp uyuyo yada çekiliyo yada emmem diye dudağını kitliyo

Kıyafetime kadar değiştiriyorum ellerimi kollarımı yüzümü sabunla yıkıyorum. Sorun uyuya kalması en çok da açlığını bastırıp uyuyo yada çekiliyo yada emmem diye dudağını kitliyo
Bebekler cok hassas canim belki kokusunu aliyordur.belkide sabun kokusunu sevmemistir. Yada belki sabundan senin kokunu alamiyordur. Annem anlatirdi bir keresinde kardesim ufakken perma yaptirmis kardesim 3 gun emmemis perma kokusundan.aklima baska bir fikir gelmedi o yuzden bi ihtimal belki kokudandir dedim. Bence sende sigara icmeyen biriyle bu ihtimali ele.cunku doktora gidince bir cihan tahlil yapiyorlar yazik bebe bosuna ugrasmasin.

Benimkide ayni tarz. Kangurudandir. Anneye yakin olup sario sarmalaninca uyuyor sipalar :)

Canım kanguruya koyunca bebek sana tam sıkı sıkıya yapışık mı oluyor? Ben koyunca aramızda boşluk oluyor bebeğim sağa sola yamuluyor bazen. Ben elimle tutma gereği duyuyorum, kangurunun bi esprisi kalmıyor. Aynı benim de boba. Bebeğim 4kilo civarı.

Bu ay 600 aldı ama son 10 gün hiç almadi. Birden durunca kilo alımı sorun oldu biraz. Bide 3 kilo doğdu zaten baya zayıf bir bebek yani.

Boyu iyi uzuyor aslında ama. Şuan tam 2 ay 1 haftalık.

Benimki 3255gr doğdu, 3015 taburcu oldu. Şuan 4kilo civarı 43 günlük. Bana da az geliyor. Bir de saat filan beklemeden devamlı emziriyorum. İnşallah toparlar bana da dert oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…