2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hahahahaaa komiksin kız :) ama benim derdim o kokuyu yaratan kimyasalın o bezde olduğunu bilmek
Valla arkadasım söyledi bana da acayip kokuyordu acınca ve cis yapınca ufak bi gazla kaka çıksa mercimek kadar dışarıya acayip koku veriyordu buram buram şimdi vermiyor ama dediğin gibi içinde kimyasal var sanırım acınca idrsr çok pis kokuyor valla sleepy denedim onda hiç koku olmadı ama yandan belden tasma yaptı
Aktif bebek olanı aldım bakalım bu bitsin onu açacağım bir de huges aldım 2 no ona bakacağım ama huges in 3 nosunu hiç beğenmiyorlar bir de Türkiye’den çekilecekmiş o yüzden hugesle de devam edemem sanırım
Sleepy güzel ful pamuk ama tasma yapıyor iste
Primanin file dokusuna uyuz oluyorum kakayla yapışıyor pipoya otururken falan iyice yapışmış oliyor acınca derisinden çekince kız ağlıyor
Mesela bugün kaka yoktu bebek arabasında oturdu sonra altını alınca bi baktım popoda hep Petek izi eski mavi dokulu prima çok iyiydi şimdi saçma sapan o Petek dokuyu yapmışlar daha iyi diye ama rezalet

Alisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.
Canım muhakkak ama muhakkak kendini hep güvence altına al sana en yakında ulaşıp hemen gelebilcek birisi olsun hemen polisi arayacak birisi olsun telefonunda acil numaralarda muhakkak birisi olsun biz buradan bişey yapamayız çünkü hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bende korkuyorum senin ve yavruların için cok ama coook dikkat et kendine dengesiz bi adam çünkü ve bence de tedavi şartı da koy..otelde vardır internet fazla da kaptırma kendini gözünü tatille boyamasina izin verme ondan ziyade hareket davranışlarına bak en iyi sen tanırsın çünkü değişip degismiyecegini anlarsın..umarım iyi bir tatil olur senin ve yavruların için kendine çok iyi bak..

Hayır petrol kokusu gibi
Aynen ilk acınca pudra kokusu cis bulaşınca petrol gibi çok ağır gaz kaçağı kokusu gibi oliyor
Benjm en rahatsız olduğum Petek dokunun pilota yapışması
Biraz havalandırınca o ağır koku azaldı ama yine var idrsr bulaşınca

Basin sag olsun canim. En azindan bebeni gormus baban tabi teselli olamaz o ayri...

Canim gözlerim dolu dolu okudum basın sagolsun mekanı cennet olsun babanın
Şükür ko yavrunu görmüş
Allah geride kalanlara sabır uzun sağlıklı ömürler versin

Hayır canim senle alakası yok gayette iyi bakıyorsundur bende de var aynı durum gündüz gram uyumuyor uyutmuyor saatlerce emip emip uyanıyor kucakta yerine yatınca 2 dk.icinde uyanıp ağlıyor hicbir işimi yapamıyorum wc 'te bile gidemiyorum..

Hadi inşallah doğru zaman da olsunlar bende korkmuyorum aslında ama sezaryen olduğum için bir yıl geçsin istiyorum

Basin sag olsun canim. En azindan bebeni gormus baban tabi teselli olamaz o ayri...
Evet canım Sağol gördü keşke büyüdüğünü de Görseydi fotoğrafını cekmemistim birlikte gripti hastayım kızım sonra çekileyim demişti ona yanıyorum.

Canim gözlerim dolu dolu okudum basın sagolsun mekanı cennet olsun babanın
Şükür ko yavrunu görmüş
Allah geride kalanlara sabır uzun sağlıklı ömürler versin
Şükür canım amin Sağol. .sevgisini de tatsaydi kuzum. Oğlum dedesinin sevgisiyle büyüdü çok severlerdi birbirlerini bizi de öyle büyüttü oğlumu da.kizimin da tatmasini tanimasini isterdim nasip böyleymis şükür ki gördü onu da.

Güzel isim takmış ama maşallah meme almazsa tok olduğunu dusunmuyorlar , gazi da bilmemezlikten gelirler zaten bebek onlardayken çok fena bu erkekler
Aynen öyle ben bakarım gözüne sakınırım her şeyden büyüyünce de babacı olur derin hanım:)kız onlayken gazını cikariyo kendisi esim de ben çıkardım zannediyor galiba:) sorsan çocukla ilgili ihtisas yapmış bu herifler :)

Gözlerim doldu okurken Allah rahmet eylesin babacığına. sizlere de sabır versin canım

Toparladık canim bebek olunca tamamen adam oldu ama ya sevmiyor ya sevgisini göstermiyor ihtiyacım olan şey sevgi şevkat ilgi ama veremiyor benim canımı da o sıkıyor ilk evlilik canım..inşallah akıllanmıştır gerçekten güvenini bosa çıkarmaz

Aysınısı bende yaşıyorum bizde 7 yaşındayız.sürekli oynamak istiyor bizimle neden sürekli onun kucağımızda olduğunu sorguluyor.genel olarak çok mutsuz bende inan napıcağımı bilmiyorum.

Başın sağolsun canım.Allah sabır versin.

Canım benim başın sağ olsun Allah sizler e sabırlar uzun ömürler versin..hep güzel şeyler olsa keşke ama malesef hayatın kanunu bu üzücü şeyler de oluyor toprağı bol olsun nur içinde yatsın tekrar Allah sabırlar versin hepinize

Can bebe dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…