- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.501
Valla arkadasım söyledi bana da acayip kokuyordu acınca ve cis yapınca ufak bi gazla kaka çıksa mercimek kadar dışarıya acayip koku veriyordu buram buram şimdi vermiyor ama dediğin gibi içinde kimyasal var sanırım acınca idrsr çok pis kokuyor valla sleepy denedim onda hiç koku olmadı ama yandan belden tasma yaptıHahahahaaa komiksin kız :) ama benim derdim o kokuyu yaratan kimyasalın o bezde olduğunu bilmek
O pudra kokusu icinde pudra olmasindan kaynakli. Cisi jellestirsin diye bezde pudra oluyor.Evet cNim cis yapınca kak ufacık gazla bile bulaşsa dışarıya acayip koku veriyordu şimdi vermiyor ama acınca yine idrsr bi tuhaf kokuyor
Ben petrol kokusu hic almadim. Hepsi buradadan almistim bezleri hep.Hayır petrol kokusu gibi
Ben geriden anca okuya okuya geliyorum canim Basın sagolsun , huzur icinde uyusun ...Saol canm teşekkür ederim
Canım muhakkak ama muhakkak kendini hep güvence altına al sana en yakında ulaşıp hemen gelebilcek birisi olsun hemen polisi arayacak birisi olsun telefonunda acil numaralarda muhakkak birisi olsun biz buradan bişey yapamayız çünkü hepimiz ayrı sehirlerdeyiz bende korkuyorum senin ve yavruların için cok ama coook dikkat et kendine dengesiz bi adam çünkü ve bence de tedavi şartı da koy..otelde vardır internet fazla da kaptırma kendini gözünü tatille boyamasina izin verme ondan ziyade hareket davranışlarına bak en iyi sen tanırsın çünkü değişip degismiyecegini anlarsın..umarım iyi bir tatil olur senin ve yavruların için kendine çok iyi bak..Alisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.
Aynen ilk acınca pudra kokusu cis bulaşınca petrol gibi çok ağır gaz kaçağı kokusu gibi oliyorHayır petrol kokusu gibi
Basin sag olsun canim. En azindan bebeni gormus baban tabi teselli olamaz o ayri...Merhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Canim gözlerim dolu dolu okudum basın sagolsun mekanı cennet olsun babanınMerhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Su senin oto duzeltmeler beni benden aliyorAynen ilk acınca pudra kokusu cis bulaşınca petrol gibi çok ağır gaz kaçağı kokusu gibi oliyor
Benjm en rahatsız olduğum Petek dokunun pilota yapışması
Biraz havalandırınca o ağır koku azaldı ama yine var idrsr bulaşınca
Gelir gelir emdikçe gelir de çoğalır da humanalara asill:)Amin saol tatlim cok teşekkür ederim
cok şükür devam ediyo bi sutumuz eksik oda yavas yavas gelir insallah
Canim gerekirse 1 saat 2 saat kucağında dursun uyusun uyansın emsin süt kanallarını uyarsin hemde çoğalsın sütünDakika basi emiziriyirum canm sikinca saginca gelmiyo daha uc gun once vardi ne cabuk gitti anlamadim
Hayır canim senle alakası yok gayette iyi bakıyorsundur bende de var aynı durum gündüz gram uyumuyor uyutmuyor saatlerce emip emip uyanıyor kucakta yerine yatınca 2 dk.icinde uyanıp ağlıyorKızlar bu bebekler gündüz ne yapar Allah aşkına. Benimki bana yapıştı tuvalete bile zor gidecek durumdayım. Emmek istiyor veriyorum, emmesi bitiyor meme ağzından düştü düşecek çıkarıyorum ağlıyor. Uyuyor yerine yatırıyorum yine ağlıyor. Saatlerce meme ağzında. Sabah yarım saat emdi yatağına götürdüm bende yanına yattım dalsın dedim, 1saat meme ağızda yattık benim uykum geldi bebekte bişey yok. Ben bakamıyorum bu çocuğa galiba. Böyle olmaması lazım, olmaz yani. Akşam eşim gelsin diye bekliyorum, geliyor moral veriyor geçecek diyor filan ama bişey değişmiyor. Alıp gezdiriyor kucağında 5-10dk. O arada da ben mutfak topluyorum çamaşır atıyorum makineye yada bebeğin eşyalarını ütülüyorum.
Bebek hala kendini güvende hissetmiyor mu acaba? Güvenli bağlanmayı gerçekleştiremedik mi? Bazen ağlıyor 1-2dk kendi kendine ben gelene kadar, acaba bu onu kötü mü etkiliyor?
Hadi inşallah doğru zaman da olsunlarBen uzun süre uğraşınca şimdi ver Allah' ım ver diyorum, hemen kalsam bile çok şükür derim
Tabi süt sebebiyle azıcık bekleyeceğiz. Biraz denedikten sonra bizimkinin kardeşleri donmuş halde bekliyor bİzi :)
Evet canım Sağol gördü keşke büyüdüğünü de Görseydi fotoğrafını cekmemistim birlikte gripti hastayım kızım sonra çekileyim demişti ona yanıyorum.Basin sag olsun canim. En azindan bebeni gormus baban tabi teselli olamaz o ayri...
Şükür canım amin Sağol. .sevgisini de tatsaydi kuzum. Oğlum dedesinin sevgisiyle büyüdü çok severlerdi birbirlerini bizi de öyle büyüttü oğlumu da.kizimin da tatmasini tanimasini isterdim nasip böyleymis şükür ki gördü onu da.Canim gözlerim dolu dolu okudum basın sagolsun mekanı cennet olsun babanın
Şükür ko yavrunu görmüş
Allah geride kalanlara sabır uzun sağlıklı ömürler versin
Aynen öyle ben bakarım gözüne sakınırım her şeyden büyüyünce de babacı olur derin hanım:)kız onlayken gazını cikariyo kendisi esim de ben çıkardım zannediyor galiba:) sorsan çocukla ilgili ihtisas yapmış bu herifler :)Güzel isim takmış ama maşallahmeme almazsa tok olduğunu dusunmuyorlar , gazi da bilmemezlikten gelirler zaten bebek onlardayken çok fena bu erkekler
Gözlerim doldu okurken Allah rahmet eylesin babacığına. sizlere de sabır versin canımMerhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Toparladık canim bebek olunca tamamen adam oldu ama ya sevmiyor ya sevgisini göstermiyor ihtiyacım olan şey sevgi şevkat ilgi ama veremiyor benim canımı da o sıkıyorEski ozurlerden buyugunu edip ayaklarima kapandi yerlere atti kendini kac canagina dondu gozleri saclarini yoldu gozumun onunde ellerinden topladim saclarini yapma dedim.
Son sansin cocuklar icin dedim zaten canim bir gorsen canimli cicimli guluyor hep kizlarla farkli ilgileniyor suanlik degisti gibi akillandi demek daha iyi olur tabi eski aliskanligi devam ederse eziyete baslarsa durmam daha.
Siz toparladniz mi evliliginiz yoksa 2.ci evlilikmi bu ?
Aysınısı bende yaşıyorum bizde 7 yaşındayız.sürekli oynamak istiyor bizimle neden sürekli onun kucağımızda olduğunu sorguluyor.genel olarak çok mutsuz bende inan napıcağımı bilmiyorum.Iyi aksamlar herkese. Az once bi kiskanclik krizi yasadik. Nacizane tavsiyem ikinci cocuk dusunuyorsaniz bebekler kucukken dusunmeniz. Beraber buyurler lafi gercekten cok onemliymis. Kizim 7 yadinda ve nasil davranacagimi sasmis durumdayim. Destek almayi dusunuyorum. Kardesini seviyor ams bizim hic bir sekilde yaklasmamizi istemiyor. Babasi kucaklasa bebegi kiyamet kopuyor. Artik tek basima bebek bakmaktan yoruldum esim korkudan yaklasmiyor (tabi buda isine geliyorbence esimin).
Bazen pismanlik yasiyorum sonra ogluma bakinca cok uzuluyorum oyle düşündüğüm icin. Cok zor donemlerdeyiz gecermi acaba kizimda kardesinin bize ihtiyaci oldugunu kabullenir mi.?
Başın sağolsun canım.Allah sabır versin.Merhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Canım benim başın sağ olsun Allah sizler e sabırlar uzun ömürler versin..hep güzel şeyler olsa keşke ama malesef hayatın kanunu bu üzücü şeyler de oluyor toprağı bol olsun nur içinde yatsın tekrar Allah sabırlar versin hepinizeMerhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Can bebe deneValla arkadasım söyledi bana da acayip kokuyordu acınca ve cis yapınca ufak bi gazla kaka çıksa mercimek kadar dışarıya acayip koku veriyordu buram buram şimdi vermiyor ama dediğin gibi içinde kimyasal var sanırım acınca idrsr çok pis kokuyor valla sleepy denedim onda hiç koku olmadı ama yandan belden tasma yaptı
Aktif bebek olanı aldım bakalım bu bitsin onu açacağım bir de huges aldım 2 no ona bakacağım ama huges in 3 nosunu hiç beğenmiyorlar bir de Türkiye’den çekilecekmiş o yüzden hugesle de devam edemem sanırım
Sleepy güzel ful pamuk ama tasma yapıyor iste
Primanin file dokusuna uyuz oluyorum kakayla yapışıyor pipoya otururken falan iyice yapışmış oliyor acınca derisinden çekince kız ağlıyor
Mesela bugün kaka yoktu bebek arabasında oturdu sonra altını alınca bi baktım popoda hep Petek izi eski mavi dokulu prima çok iyiydi şimdi saçma sapan o Petek dokuyu yapmışlar daha iyi diye ama rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?