2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
nemesis kuzum ben bugün unibaby cream pakete başladım da krem içerdiğinden dolayı mı bana bi vıcık vıcık bi kimyasal dolu geldi. Kayganlık hissi çok fazla demi sendekilerde de
Bende ki de sulu evet ama yenidoğan da çok kuru bsy çıkarmıyor koku var krem de sensitive de yok
Sanırım sensitiveden devam edeceğim o daha iyi geldi nedense gözüme

Canim basin sagolsun.allah sabir versi.cok zor

Canim benimde 6 yasinda oglum var.ilk hafta beni umursamiyosunuz dedi.ama sonra konustuk ozellikle babasi biraz daha vakit gecirdi.bi de kardesini gorunce surekli agliyan bi yavru simdilik problem yok.insallah olmaz.bizim sorunumuz oglum 1.sinifta okulu tam gun.5ceyrekte evde.geldigi saatte ufakligin kriz saatleri.iste o zaman buyuk oglumla ilgilenemiyorum.odevleri oluyo.yavrum tek basina yapiyo.yapamadiginda babasini bekliyo.sinif ogretmeniyim ogluma faydam olmuyo

Yarın sabah sünnetimiz var
Hem gergin hem telaşlı hem meraklı hem de stresliyim
Umarım Uras hissetmez ve ona da yansımaz
Duanıza ihtiyacım var, sıkıntısız bir şekilde atlatırız inş.
Canim insallah sikintisiz atlatirsiniz.benim yavru da kolik olmasa yapacaktik aslinda da bu gunlerini gecirmeyi bekliyorum.

Gğnaydın
Yakınları ölen arkadaşların başı sağolsun..
Yaz gelseee.. gazlar gitseeeeee.... mşssss gibi uyusalarrrrr... Çok yoruldum yemek yapamıyor.. yiyemiyorum... oğluma yemeği zor koyuyorum... benim Derin hanım bayan cıyakkkk... yoruldum yaaaaa

Canim insallah sikintisiz atlatirsiniz.benim yavru da kolik olmasa yapacaktik aslinda da bu gunlerini gecirmeyi bekliyorum.
Oğlum komikti.. saati gelmeden bebek arabasına atar gezdirirdik. En iyi çözüm oydu.. bana tek karı 3 ayda eskilomun altına düşmel olmuştu... allah tan çabuk hareketlendi ve 3 ayda bitti... 3-3.5 aylık gibi oğlum dönmüştü... 5.5-6 aylık gibi engellemişti.. hareketlenincede gazdan falan kurtulmuştuk.

Günaydın kızlar bizim kız altı buçuk gibi kalktı şimdi uyuyacak on gibi babama gideceğim uykulu uykulu nasıl hazırlayacağım pusete koyunca uykusu ds açılır ne yapsam bilemedim uykusu dağılsın da istemiyorum gitmesem babam bekliyor yine kafamda deli sorular

Ayy insallah 4gozle gecmesini bekliyorum.evi b..k goturuyo valla.yemek yok.camasirlar ortada.hayir basbasa olsak yine neyse diger oglum ac.ama bi kadin ayarliyacam.yaza kadar yarim gunluk gelsin yemek yapsin bize.

Benim Derin hanımda okadar eziyet ediyor bir babacı olursa ısırıcam poposundan

Benim kızın poposu hep açık kalsa mutlu... aç altını yere bırak yatıyo popoyu kaldıra kaldıra oyalanıyo... giyinik bıraksan ciyak ciyak ağlıyo kendini aldırtıyo yerden... ju nemi şimdiden oynatıyoo

Dün kv katili oliyordum akşam onlara gittik dedim ya kız emdi 7 gibi sonra 8 o gece tekrar emdi uykuya daldı kaç gündür uğraşıyorum 8 buçuktan sonra uykuya geçsin diye orda uyudu
Odaya geçtim telefonun ışığını açtım öyle emzirdim uyuttum bu geldi aaa uyudu mu gelmesiyle uyuması bir oldu uyansa ds sevsek dedi bende anne artık akşam uykusuna geçti dedim bebeği uyandırmak icin elinden geleni yaptı resmen katil oliyordum geldi odada ki tv açtı anne uyuyor dedim bsy olmaz sese alışsın dedk iyi o zaman sesini kıs dedim mutfakta da tv var orda izlemiyor dibimize girecek illa diğer odanın da her yerine çamaşır yıkamış sermiş oturulmuyor o odaya gecsem şimdi bozulacak bi tok laf sokma gerginlik salonda herifler maç izliyor o oda da zaten salon dibi bağırıp ederler maç izlerken uyanır kız neyse döndüm tv doğru kucagimds uyuyor geliyor gidiyor oy kızım uyan artkk çocuğun tepesinde sonra öksürüyor ağzını çak çak sapirdatiyor böyle et kalır dişte dille çık çık ses çıkartır ya öyle ses çıkartıyor ayağında terlik sak sak girdi çıktı girdi çıktı okuz gibi kapıyı acıyor bebe sıçrıyor ters ters baktım bununla da bitmedi aldı eline telefonu millet kandil mesajı yazmış cevap veriyor sesi son ses açık her biri bsy yazdıkça dirit dirit ses cikiyor oda bitmedi telefon açtı bağıra bağıra konuşurken donup bi baktım anne yanı çocuk uyuyor dedim ay pardon pardon dedi dışarı çıktı ama dışardan da sesi geliyor tabi uyansın diye elinden geleni ReSmen yaptı geliyor uyuyan çocuğun fotosunu cekiyor telefonun sesi cikiyor çocuğun dibinde bi ara yine cekmeye çalışır gibi oldu oturduğu yerden döndüm hemen telefonu sakladı o hareketini anlamadım
Sonra bizimki kucakta yatır yatır sen kucağa alıştırmışsın diyip durdu anne diyorum onun yatağı eğimli o yüzden çocuk o yatağı olmadığı zaman uyanıyor sadece kucakta uyuyor dursun bosver uyusun yeter ki diyorum yok yok yatır kucaga alışmasın deyip durdu yatırmadım bende inatla dizi açık diziyi konuşuyor bana susmadı söyle oldu da Süreyya hamilede Allah’ım eşime maç biter bitmez gidelim yaZdim WhatsAppdan neyse maç bitti kayınpeder geldi ben ne anladım bu işten geldik uyuyor gittik uyuyor çocuk dedi e baba akşam uykusuna geçti çocuk artık dedim
Kayınvalide bilmiş bilmiş sende pek erken yatırdın 7 8 de akşam uykusu mu olurmus dedi
Bende anne bu bebek sonuçta erken yatar bebekler dedim suratını salladı tabi siz daha iyi bilirsiniz dedi bilmişlik yaptığımı düşündü bozuldu lafı soktu bana surat sallayarak neyse eşim dedi ki pusete koymayalim uyanır bende evet zaten ev 2 dk kucakta gitsin dedim Yok yok koyun bsy olmaz eşim diyor ki anne uyanır onun uyanmasından ne olacak koy sen koy üstünü giydirin dedi bizde uyanır diye iki battaniyeye sarmıştık eşim dedi uyanır yeter iki battaniyeye sardık zaten asansörden inecek arabaya binecek arabadan inecek eve çıkacak dedi yok sen giyindir koy pusetine dedi eşim uyanır şimdi böyle gidiyoruz dedi aman onun uyanmasında ne var verirsin memeyi uyur geri dedi
Eşim bi sinirlendi kapıdan çıkar çıkmaz memeyi asansörde mi verecek annesi eve gidene kadar ağlasın uykusu açılsın ondan sonra 3 saat biz uyutmaya çalışıyoruz sen değil dedi tabi bu bozuldu o an içimin yağları eridi
Nitekim kız uyanmadı koymadık pusete ve gelince de devam etti uykusu çok şükür
Ama resmen uyandırmak icin resmen gıcıklık yaptı her o kapıyı acısı o terlik ve ağız capirdatma sesi beynimde çınladı kadın susmak bilmedi diziyi anlatıyor kafa sallıyorum cevap vermiyor he hii diyo bende bebeği gösterip konuşamıyorum hareketi yapıyorum uyanır gibisinden yok susmuyor yine devam ediyor bana hala bsyler anlatıyor susmadı bi

Amin cok saol kuzum kismet degilmis son kez gormek icim icimi yiyo ama yapicak bsy yok artik

Dünden beri bende o durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…