- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.541
Bende ki de sulu evet ama yenidoğan da çok kuru bsy çıkarmıyor koku var krem de sensitive de yoknemesis kuzum ben bugün unibaby cream pakete başladım da krem içerdiğinden dolayı mı bana bi vıcık vıcık bi kimyasal dolu geldi. Kayganlık hissi çok fazla demi sendekilerde de
Uni baby normal pamukla su kullamdim ben onu hic kullanmadım.nemesis kuzum ben bugün unibaby cream pakete başladım da krem içerdiğinden dolayı mı bana bi vıcık vıcık bi kimyasal dolu geldi. Kayganlık hissi çok fazla demi sendekilerde de
Kolayca sıkıntısız atlatırsınız inşallah canımYarın sabah sünnetimiz var
Hem gergin hem telaşlı hem meraklı hem de stresliyim
Umarım Uras hissetmez ve ona da yansımaz
Duanıza ihtiyacım var, sıkıntısız bir şekilde atlatırız inş.
Dalmıyo bizimki bi uykuya geçiş sorunu var hemen uyanıyo ne yapacağımı şaşırdımÇözemedim, memede uyuyor ne zaman dalarsa meme ağzından düşüyor. Azıcık kucağımda bekletip yatırıyorum.
Canim maalesef saglik problemimden dilayi sutum yok.mama almak zorunda yavrunGeçmiş olsun canım..anneden geçmez diye biliyorum canım sütun farklı antikor üretiyor çünkü hasta olduğun için rengi bile değişiktir şimdi..ama Eşine dikkat et ona bulaşırsa kötü olur işte ondan oğluna bulaşır.
Canim basin sagolsun.allah sabir versi.cok zorMerhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Canim benimde 6 yasinda oglum var.ilk hafta beni umursamiyosunuz dedi.ama sonra konustuk ozellikle babasi biraz daha vakit gecirdi.bi de kardesini gorunce surekli agliyan bi yavru simdilik problem yok.insallah olmaz.bizim sorunumuz oglum 1.sinifta okulu tam gun.5ceyrekte evde.geldigi saatte ufakligin kriz saatleri.iste o zaman buyuk oglumla ilgilenemiyorum.odevleri oluyo.yavrum tek basina yapiyo.yapamadiginda babasini bekliyo.sinif ogretmeniyim ogluma faydam olmuyoIyi aksamlar herkese. Az once bi kiskanclik krizi yasadik. Nacizane tavsiyem ikinci cocuk dusunuyorsaniz bebekler kucukken dusunmeniz. Beraber buyurler lafi gercekten cok onemliymis. Kizim 7 yadinda ve nasil davranacagimi sasmis durumdayim. Destek almayi dusunuyorum. Kardesini seviyor ams bizim hic bir sekilde yaklasmamizi istemiyor. Babasi kucaklasa bebegi kiyamet kopuyor. Artik tek basima bebek bakmaktan yoruldum esim korkudan yaklasmiyor (tabi buda isine geliyorbence esimin).
Bazen pismanlik yasiyorum sonra ogluma bakinca cok uzuluyorum oyle düşündüğüm icin. Cok zor donemlerdeyiz gecermi acaba kizimda kardesinin bize ihtiyaci oldugunu kabullenir mi.?
Canim insallah sikintisiz atlatirsiniz.benim yavru da kolik olmasa yapacaktik aslinda da bu gunlerini gecirmeyi bekliyorum.Yarın sabah sünnetimiz var
Hem gergin hem telaşlı hem meraklı hem de stresliyim
Umarım Uras hissetmez ve ona da yansımaz
Duanıza ihtiyacım var, sıkıntısız bir şekilde atlatırız inş.
Oğlum komikti.. saati gelmeden bebek arabasına atar gezdirirdik. En iyi çözüm oydu.. bana tek karı 3 ayda eskilomun altına düşmel olmuştu... allah tan çabuk hareketlendi ve 3 ayda bitti... 3-3.5 aylık gibi oğlum dönmüştü... 5.5-6 aylık gibi engellemişti.. hareketlenincede gazdan falan kurtulmuştuk.Canim insallah sikintisiz atlatirsiniz.benim yavru da kolik olmasa yapacaktik aslinda da bu gunlerini gecirmeyi bekliyorum.
Ayy insallah 4gozle gecmesini bekliyorum.evi b..k goturuyo valla.yemek yok.camasirlar ortada.hayir basbasa olsak yine neyse diger oglum ac.ama bi kadin ayarliyacam.yaza kadar yarim gunluk gelsin yemek yapsin bize.Gğnaydın
Yakınları ölen arkadaşların başı sağolsun..
Yaz gelseee.. gazlar gitseeeeee.... mşssss gibi uyusalarrrrr... Çok yoruldum yemek yapamıyor.. yiyemiyorum... oğluma yemeği zor koyuyorum... benim Derin hanım bayan cıyakkkk... yoruldum yaaaaa
Alanya ya gel kime sorsan
Ben manavgattayım.. burada öğretmenim.. Eşim alanyalı biz sürekli alanyaya geliriz.
Benim Derin hanımda okadar eziyet ediyor bir babacı olursa ısırıcam poposundanAynen öyle ben bakarım gözüne sakınırım her şeyden büyüyünce de babacı olur derin hanım:)kız onlayken gazını cikariyo kendisi esim de ben çıkardım zannediyor galiba:) sorsan çocukla ilgili ihtisas yapmış bu herifler :)
Amin cok saol kuzum kismet degilmis son kez gormek icim icimi yiyo ama yapicak bsy yok artikLiviya canım başın sağolsun, ancak girebildim. Allah rahmet eylesin. Benimde kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti. Evlenmeden önce beraber Yüşa tepesine gitmiştik, orda benim duam oğlum evlensin hastalığım iyileşsin demişti. Hala içime derttir onun evlendiğimizi görememesi. Son zamanlarında da hayal görüyordu bizim evlendiğimizi
İnşallah herşey gönlünce olur canım.
Canım benim kız da böyle meme delisi işte doğduğundan beri. Bende doymuyor mu diyorum ama nasıl doymasın ki diyorum bi yandan da. Çünkü çektiğini görüyorum bazen kusuyor veya fazla çekip yutamıyor sütler ağzından akıyor. Memeyi sıkıyorum en yumuşak halde bile süt çıkıyor. Ama hala Devamlı meme istiyor. Şuan bile memede. Yapıştık resmen sabahtan beri. Dün de huysuzdu zaten. Gündüz uyku diye bişey yok. Artık tükenmeye başladım bende. Dün saatli emzirdim saat başı 15er dk. Bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam dedim ama bugünden sistem çöktüne yapacağımı bilmiyorum..
Kakao da alerjen olabiliyor
Bazen cirlamak gerekiyor. Gecen pzar gunu sabahladim bebek uyutmadi sabah 6da uyudum 8de kizim uyandirdi.tekrar uyudum bebek uyandirdi.kisir dongu devam etti 9 bucukta yataktan bi ciktim ama nasil cirliyorum butun lohusalik gebelik falan ne biriktiyse saydirdim. Sonuc kizim odasinda cikmadi esim evi supurmeye basladi.
Sonra kahvalti hazirladi diyor cinnet getirdin sandim korktum diyor esimcirlamak iyidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?