- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.461
Kizlar benim kiz onceden 1 saatte bir 5 dk emiyordu simdi 3 yada 4 saatte 5 dk emiyor hemen burakiyor sizin bebislerin emme suresi nasil doymuyor mu diye cok takiyorum
Kizlar mama sandelyesi aldiniz mi onerileriniz var mi
Kızzzz memesi sarkmayasıcalar....
bebeler 2 aylik oldu siz daha burda mısınız
Ahahhaaaaaa tribe gelAyrılmak yok demiştik, bizi terkedip gidenler utansın
Super o zaman.. Ben tek basima 2 bebeli olunca bi de biraz erken dogan sıpam 40'ı cikmadan hastanede uzun sure yatinca gelemedim tabii
Ay valla hamile kalmadan önce kalmak için şimdi korunmak için uğraşıyoruz .aslında ben sezeryan olduğum için biraz korkuyorum yoksa daha rahat olurdum.
Bursalilar haftasonu nereyi gezelim :) kahvaltiyi mudanyada yapacağız baska öneri var mi. Cay ismarlayan olursa icerim ayricabirde orada hava nasil efsusa nrler alayim
Ahahhaaaaaa tribe gel
Dunurume katılıyorum sonuna kadar
Ins cnm 5 dk cok az geliyor amaArtık güçlü çekiyorlar, emme süresi kısalıyor
Gelirim tabii ki. kortizon manyagi oldu el kadar bebiş. SŞimdi nasılsınız kuzum? Her şey yolunda mı?
Artık gel fırsat buldukça
Yaaa utandim su an ama ben tek basima kaldim dogumdan sonra hasta 2 cocuklaAyrılmak yok demiştik, bizi terkedip gidenler utansın
Ama dünür dayanışması var şike var şikeeAhahhaaaaaa tribe gel
Dunurume katılıyorum sonuna kadar
Şike mi yok canim
Ama dünür dayanışması var şike var şikee
Geliyordur takılma emzir bol bolDakika basi emiziriyirum canm sikinca saginca gelmiyo daha uc gun once vardi ne cabuk gitti anlamadim
Ben bildim ki hemencecikİsmimi değiştirmek istiyordum. Sabah elimde pusetle savaşırken bi yandan da kedinin suyunu tazelemeye çalışıyordum. Puseti kenaea bırakıp yapmak neden aklıma gelmediyseeşimde beni izliyor kapıdan kedili ve bebekli dedi gülerek ay bi hoşuma gitti o tabir
Şimdide ismimi ne yapsam derken o geldi aklıma hayırlı olsun bana yeni ismim o zaman
Efil efil orası güzel ama bana kısa geldi ve yüzüne kapanıyor ayrıca göremiyorum bebeğiP Prime18 kiz ben luff un muslin emzirme ortusunu begendim sen enden begenmedin. Efil efil en azindan. Boyun kisminin sert parcasini biraz kisa yapmislar ama is goruyor.ben denedim bugun disarida emzirmeyi terlemedi hic efsun.
Bu arada bizin kiz bugun yine inanilmaz huysuzdu. Ciglik ciglik agladi. Ya annemi yabanciliyor yada 2 gundur tiramisu yiyordum kafeinli o dokundu.bakalim hafta sonu bursada bizi neler bekliyor kalacagimiz yerde de yabancilamaz umarim.
Emme zamanı uzar emme süresi kısalır zamanla canim bizimki hep 3 saate bir emdi başlarda 5 er dk şimdi değişiyor bazen 5 bazen 20 doyuyordur merak etmeKizlar benim kiz onceden 1 saatte bir 5 dk emiyordu simdi 3 yada 4 saatte 5 dk emiyor hemen burakiyor sizin bebislerin emme suresi nasil doymuyor mu diye cok takiyorum
Canım bende senin gibi yapmıştım hatta ben gitmiştim evi terk etmiştim neler neler yaptı iş yerine çiçekler pahalı yerlerde yemekler saçıma kaynak yaptırmak istiyodum normalde olsa pahalı der gıkını çıkarmadan aldi taktırdı bi de ikinci evi terk edisimde o da tatil rezervasyonu yaptırmis benden habersiz ve gitmemistim bana mi sordun diye..ama senin şuan iki evladin var şans vereceksen onlar icin ver tabi pişmanlığı ve verdiği sözler seni yeterince tatmin ettiyse inandiysan geçen seferki ozurlerden farkı varsa sana göre son bir sans tani ama çok fazla zaman tanıma mesela bak 1 ay mi 2 ay mi nekadarsa artık zaman ver kendini sana kanıtlasın emin ol iyice ona da söyle şu kadar zamanın var diye etkili olur belki..Kizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
@Liviyanemesis P Prime18 gurbet @katreinur stay strong26 daha da ekleyemediklerim varsa affedin
Eski ozurlerden buyugunu edip ayaklarima kapandi yerlere atti kendini kac canagina dondu gozleri saclarini yoldu gozumun onunde ellerinden topladim saclarini yapma dedim.Canım bende senin gibi yapmıştım hatta ben gitmiştim evi terk etmiştim neler neler yaptı iş yerine çiçekler pahalı yerlerde yemekler saçıma kaynak yaptırmak istiyodum normalde olsa pahalı der gıkını çıkarmadan aldi taktırdı bi de ikinci evi terk edisimde o da tatil rezervasyonu yaptırmis benden habersiz ve gitmemistim bana mi sordun diye..ama senin şuan iki evladin var şans vereceksen onlar icin ver tabi pişmanlığı ve verdiği sözler seni yeterince tatmin ettiyse inandiysan geçen seferki ozurlerden farkı varsa sana göre son bir sans tani ama çok fazla zaman tanıma mesela bak 1 ay mi 2 ay mi nekadarsa artık zaman ver kendini sana kanıtlasın emin ol iyice ona da söyle şu kadar zamanın var diye etkili olur belki..
Eşinin kendini tutabilmesine bağlı biraz da sana. Biz prezervatif kullanıyoruz. Bana daha temiz geliyorEş korunmasi guvenli mi ya bizimki korunacam diyor ben güvenmiyorum prezervatif al diyorum o da yorgun geliyor eve alamıyor ben de her akşam reddediyorum adamı
Canım ben Türkiye'ye dönünce prima premiumcare aldım ama orada kullandığımda alakası yoktu. Mecbur değişti yanİ. Öyle oluncaprimayenidoğan da aldım. Hatta sleepy de. Bence çeşitli kullanınca seçici olmadı :) ama şimdi organik bambu nature bugün geldi, o nasıl deniyorum.
Kızlar bizimki bugün yine sapitti 1.30 da emdi sonra 4 de her şey 4 e kadar çok normaldi 4 den sonra sapıttı 6 da emdi sonra 7 de emdi arandı yine uyukladı uyanıyor aranıyor elini emiyor deli gibi 7:3 a kadar emdi uyukladı kucagimda
Tekrar arandı pis pis yaptım YÖK gözleri açtı fal taşı gibi övüyorum Gazi da YÖK meme verdim yine yarım saat emdi doymuyor mu anlamadım iki gündür memelerimde sertleşmiyor sıkınca sut geliyor ama düzgün mü çekemiyor akmıyor mu bilmiyorum cunku emzirme danışma bi keresinde Suan boş cekiuor yanakları boş demişti onu anlayamıyorum mesela
Boş cekiyor ds sürekli açıkiyor mu şutum mu yetmiyor cildircam valla taktım kki gündür kafaya
Bakalım şimdi uyukladı saat kaçta yine aranacak bekliyorum
Hiç yapmazdı böyle gündüzleri emmiyor elini 2 gündür mesela sadece akşam emiyor deli gibi
Geçmesini bekliyorum ama geçmiyor iyice yapıp kendini uyandırıyor çok çok ses Geloyor
Bi de verince 2 dk çekip bıraksa anlayacağım resmen yarım saate yakın emiyor her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?