2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Slm arkadaşlar bende Şubat annesi olacağım inşallah ama kistlerim var inşallah onlar soner sağlıklı bi gebelik geciririm
Benm mide bulantım başladı siz nasılsınız

Evet 60 kişilik alanda 60 bilgisayar ve 60 telefon ile çalışıyorum. Bunun önüne geçmek imkansız

Katiliyorum, zaten onunlada bitmiyor, vericiler her yerde, tv, mikrodalga zaten basli basina sikinti... zaten tavuk yumurta felan felan.... onune gecmek bu devirde imkansiz. tabii ki insan elinden geleni yapmali ama 0 a indirgemek icin koye yerlesmek bile yeterli degil.... haberlerde gormustum teknolonisiz bi koy yapmislardi, belki anca orda.... belki....

Slm arkadaşlar bende Şubat annesi olacağım inşallah ama kistlerim var inşallah onlar soner sağlıklı bi gebelik geciririm
Benm mide bulantım başladı siz nasılsınız

Arkadaşımda da vardı geçti canım onun hamileliği normal şimdi darısı sana geçer bence içini ferah tut

Gece gece canım bişey çekti ya Allah tan evde yapacağım bişey ama kilo alırsam bu saatte :eek: kokusu burnuma geldi tee :işsiz:

Kızlar bişey sorucam.. hamilelik sürecinde saç dökülmesinin durduğunu veya çok azaldığını okumustum. Ben de Hale'n fazla fazla dökülüyor normalde de dökülür bi değişim olmadı yani sizde bi değişiklik var mı bu konuda
benimde dokuluyor baya durmadi yani normalde okadar dokulmezdi

Günaydın kızlar.

Hamileyken saçların durumundan bahsedilmiş, hamileyken bir sorun yoktu ama sonrası hiç parlak olmadi benim icin. Emzirirken avuç avuç döküldü resmen hala emziriyorum ama ilk zamanki gibi değil. Bizim böyle 2016 haziran anneleri grubumuz vardı orada da herkes emzirirken dökülmesinden sıkayetciydi bir sürü yöntem denedik ama işe yaramadi. Ben kestirdim sonunda mecburen.

Grip oldum kızlar sürekli hapşurup duruyorum :KK43:
Aynı durumdayım klima çarptı sanırım. Allahtan halsizlik ve baş ağrısı yok. Sadece hapşuruyorum. Ateşimi ölçüyorum arada gece 37.2 idi duş aldım ılık. Sabah 36.6 ile uyandım. İnşallah bi an önce düzeliriz

benimde dokuluyor baya durmadi yani normalde okadar dokulmezdi

Günaydın kızlar.

Hamileyken saçların durumundan bahsedilmiş, hamileyken bir sorun yoktu ama sonrası hiç parlak olmadi benim icin. Emzirirken avuç avuç döküldü resmen hala emziriyorum ama ilk zamanki gibi değil. Bizim böyle 2016 haziran anneleri grubumuz vardı orada da herkes emzirirken dökülmesinden sıkayetciydi bir sürü yöntem denedik ama işe yaramadi. Ben kestirdim sonunda mecburen.
Ben bu gidişle kel kalıcam o zaman :rolleyes:

Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar
Yaaa ne guzel. Ben 8. Haftamdayim ve 2 kilo aldim bile Benim ustler daha iyi ama pantolonlar kapanmiyo.Normalde ilk 3 ay kilo almamak daha iyi.

Yaaa ne guzel. Ben 8. Haftamdayim ve 2 kilo aldim bile Benim ustler daha iyi ama pantolonlar kapanmiyo.Normalde ilk 3 ay kilo almamak daha iyi.
O şişlikte olabilir cunku benim de o haftalar aşırı sisti karnım ve ne çabuk çıktı dıyordum tartıda da oynama yapıyordu şimdi normale döndü karnım tartıda bile düştü

Canım her şey çok yolunda bile olsa 20.haftalarda bişi olabilir. Demeye çalıştığım eğer o bebeğin rızkı varsa bu dünyada kucağına gelecektir. Böyle düşünüp rahatlamaya çalış. Çünkü stres de büyük düşmanımız.
aynen canım gittim çok şükür dr a kanama alanı küçülmüş ama risk devam haftaya tarama testine çağırdı bide benim 2 3 haftadır bebek 2 gün öne gecmiş MaşAllah diyim 30 ocak oldu benim tahmini doğum :)

Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Leğen kemikleri açılıyor git gide canım kilo almasakta genişliyoruz o yüzden kapanmıyor olabilir 3 aydan sonra hamile kıyafeti gitmek gerekiyor çünkü düğme baskı yapıyormuş bebeğe o da düşük riskine sebep oluyormuş :)

ben normalde de bacaklarıma çok sarmasın diye bir beden büyük aldığım için pantolon konusunda sıkıntı yaşamıyorum. ama beli için kullandığım kemeri bazen kaydırıyorum. şişlikten heralde. 1 kilo aldım gibi korkudan canım yemek yemek istemiyor. Ama 2 saatte bir resmen kazınıyor miğdem. Normalde her gün düzenli olarak yarım saat yürüyüş yapardım. Şimdi birşey olacak korkusu var. Birde havada sıcak öğle arası dışarı çıkılmıyor. Akşamda eşimi ikna edemiyorum yürüyüşe. Sende miğde bulantısı olmuşmuydu?? Hamile kıyafeti için erken yaa 16 haftaya kadar kilo almak istemiyorum:stop:. Bebek zaten 2 gramcık minicik okadar kilo ne yaa :))

Back
X