2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3 ayı 1 hafta geçtik o ağlamaklı hal geçmiyor:/ huy sanırım. Sadece uykusunu alıp ilk uyandığı zaman keyifli. Diğer bütün zamanlar mızmız ağlak. Uyumuyorsa bebek arabasında da durmuyor. Ablası da böyleydi kucağımda bebek taşıyıp bi elle bebek arabası ittiğim çok olmuştu. Bugün markete gittik yine aynı şeylere yaşadım. Şöyle bebek arabası seven bi bebek denk gelmedi bana

Acaba diyorum eskiye göre tanzikli gelmediği icin mi memede agliyor çekiştirip bazen çekiştirmedik birden aglıyor kaldırıyorum gazda değil yutkunma da olmuyor
Terbiyelenmis olsa yutkunur ağlamamaz değil

10 dk bi memeden 20 bir memeden 10 cc çıktı terbiye falan olmamış anlaşılan

Valla güzeldi iyi geldi bana ya kıza da iyi geldi gündüz uyumaz normalde ama mayışti bugün muhabbet sohbet güzeldi:)
Benim de çok hoşuma gitti. Hava ortam arkadaşlar ve tabiki kızlarımız

Eklentiler

• F5C48DBC-A648-40D4-B657-4E7DFCE8807B.webp
    23 KB · Görüntüleme: 125
  • D81D569F-0BB5-462E-841E-EA86EBEEB0A1.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 133
Canım benim kv kocami dogurdugunda ilk aylar sütü kesilip kesilip duruyormuş. Eskiden mama da yok tabi kv inek sütü veriyormus bittikce. Ama yine de emzirmeye devam ediyormus sonra süt artiyormus. Böyle geçmiş ilk ayları ve düzene oturunca kocamı tam 4 sene emzirmis.
Kv bana demişti ki özellikle 2. Aydan sonra sütun birden azalmış ya da kesilmiş gibi gelebilir sakın endişe etme bebeğe ac kalmamasi için mama ver boş da olsa emzie o süt geri gelir sen bırakmadıkca kesilmez demişti.. Belki biraz umut olur sana bu.

Bak sütun artması için bir sagma yöntemo var bunu dene. 20 dk sağ sonra 10 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinlen 10 dakika sağ. 1 saat ediyor bu. Bunu günde 2 kez yap. Çok faydası oluyor süte

Birden bu kadar azalması çok enterasan gerćekten. Terbiyelenme böyle birsey değil. Bir doktorla görüs mutlaka.

P Prime18 o kadar stressli ve gergin ki bu sut ve emme konusunda artik hrm bebeğine yansiyor hem sutune..

Ne güzel bir kv varmıs benim sütler şelale olmasına rağmen yemediğim laf kalmıyor

Kuzum o mutlaka kisiden kisiye degisr ama ablamda malesef bitmisti. Insallah senin bol bol ve uzun sure gelir sutun

Ne güzel bir kv varmıs benim sütler şelale olmasına rağmen yemediğim laf kalmıyor
Canım ben hep el kızıyım merak etme onun iki lafindan üçü laf sokmak içindir bana :) ama torunlarina oyle bir sevgileri var ki kp bile her gün beslenmemi soruyor ne tukettim bebek ne vitamini alacak diye :) çok şükür benim de sütum şimdilik yetiyor ama benim bebek de pek meme meraklısı degil yani bıraksam bebek memeyi hic aramayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…