- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.781
Kızlar hastaneden geldik şimdi pediatri baktı laringomalazi olsan sürekli bu sesi çıkarır suan o ses yok dedi ( sansa gercekten az hırıltısı vardı) kilo alımına genel toplam olarak bakıyorum 2 kilo almış suana kadar gayet iyi dedi ama bu kilonun 1600 ünü ilk ay aldık. Yine de nefes borusunda ufak çaplı sorun olabilir kkb bakması lazım dedi oraya yönlendirdi kendi bildiğimiz iyi bi kkb ci vardı randevu aldık haftaya cumaya yer varmış beklicwz artık
Canım sağınca gelir. Uçlarını sürekli uyarabilirsin. Malt içeceği diyor arkadaşlar. Biramayası hapı kullanmıştım ben. Yeşillikli salata ve su eeen işe yarayanı bence. Gelsin gelmesin yarım saatte bir 5 dk sağmıştım ben. Süt gelmediği için oğlum emmiyorduSut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ya kizlar benim bebe 2 aylık ama 0-3 ay kiyafetlerinin hiç biri olmuyor hele tulumlarini 2 haftadir hic giydiremiyorum 3-6 ay alsam da büyük mü gelecek siz nasil yapiyorsunuz. Boyu 64 cm bu arada
Sagip da sadece sagdigini verme bazı öğünlerde deneyebilirsin ama memeyi hep teklif et aynı şeyleri ben de yaşıyorum. hiç bi makine bebeğin uyardıgi gibi uyarmaz süt hormonunu çünku.ben de çok zorlaniyorum ama vazgecmiyelim canım bu bebekler bu memeleri emeceklerTamam canım zaten şimdide zorluyorum ama bi kaç kere çekiyo genzine kaçınca emmiyo korkuyorum bırakacak diye
Aynen benimki de memede uyuyor, kucakta tutuyorum boyle omzumda gazini cikarirkrn baygin gibi kafasi dusuyor. Yatagina koyuyorum maksimum 3 dakika. Acaba besigimi sevmedi diye heryerde denedim olmadi. Ancak gece artik uykusuzluktan bitkin dusuyor oyle uyuyor.Bende aynı. Dışarda ağlıyor aa aşkolsun defne filan diyorum anlıyormuş gibi. Herkes dahil oluyır bir de küçük bebek görünce akıl veriyor. Kucakta yada ben yanına yataraam meme ağzında uyuyor. Bırakırsam vay halime. Bu çocuk uyanmaz derin ıykuda dersin ama 1dakikada uyanıyor
Benimki de oyle sebebini hala bulamadım.emzirme araliklarini uzun tutunca güzel emiyor bi de saç kurutma makinesini açıyorum sakinlesip emiyor o zamanBenimki memeye yaklaşır yaklaşmaz feryat figan gidiyor . Kafasını çekiyor , yüzünü buruşturup kafayı geri atıyor , hiç almadı bu zamana kadar. Hala da her gün deniyorum almıyor. Sanki zehir var gibi memeden kaçıyor . Mecbur sagiyorum da 20 cc zor çıkıyor . emmeyince bitiyor mu zamanla süt ?
Aynen canim sağol ben niye bu kadar kasildiysam:)Geçmiş olsundayanıklı bebiş bunlar.
Ben sabah uyandigimda sagiyorum o zaman geliyor yoksa gun icinde sagarsam iki gogus toplam 30-40 ccyi gecmedi.avent elektrikli benimki, sanirim gogus cok dolu olmadikca cekemiyor.Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??
Bacim sut dibine kadar gelmez zaten hep kalir. Memede bir depo yok sag bitsin bitince bastan dolsun.az az da olsa hep gelir. Birde makinalar cok sagamiyor zaten. Anladigim kadariyla sadece on sutu sagip birakiyor arkadaki yagli sute ulasamiyor fazla. Ben sağıyorum sut gelmiyor en fazla 60 cc cikiyor sonra bebeme veriyorum cork cork emiyor yutuyor duyuyorum yuttugunu hatta boguluyor tukuruyor sutu ama sagiyorum yine sagmiyor. Ustelik ben hem lansinoh hem baby plus aldim makina ikiside ayni.Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??
Yok kuzum direk kristal kuku da kaldı bi gün silerken geldi göğüsüm kanamıyor sadece uçtan bir delik var iç pembe görünüyor
Benim
Kanım olsa idrarda kan çıkardı kan çıkmadı en en son olan dün olan dün en fazla olandı
Renkli avizemizle Uras artık beşiğine alıştı , çok sevindirik oldum
20 dk geçiyor artık süresi , ona bakıyor eğleniyor gülüyor
Dönence misali galiba:)
Artık beşiğine koyar koymaz ağlamıyor, emziğini de veriyorum , uyku vakti gelince , bugün bi baktım uyumuşşşş, hep böyle gitsin lütfennnn
Kızlar moralimi bozmak takılmak üzerine fazla düşünmek iatemiyorum ama sanırım sütüm az benim başından beri. sağma pek yapmadığım için anlamadım büyük ihtimalle. Her sıktığımda süt geliyor hatta bebek 45dk emmiş bile olsa. Ama 15dk sağdığımda çıkan 25ml tek memeden. İlk ay kilo alımı da sınırın biraz altındaydı. Şimdi de öyle gibi. Gündüz hiç uykusu yok. Gece uykusuna da saatlerce emip geçiyor. Çişi kakası normal güzel yapıyor. Fazlasıyla huysuz bir de. Bugün kanguruda bile zor durdu. Emiyor kucakta uyuyor, koyar koymaz uyanıyor ve tekrar emmek istiyor. Masaj eğitimine katılacaktım devamlı ağladığı için katılmak istemedim. Sonradan eğitim videolarına baktım kümsenin bebesi ağlamıyor. Benim kız ya memede ya kucakta az geziyor ya da ağlıyor. Hiç mi durmaz bu bebekler?? Ben mi beceremiyorum oyalamayı bakmayıKafama takmamaya çalıştım hep ama tükenmişlik sendromuna ramak kaldı.
Sorun şu kilo alımımız sınırda bu süreçte iyice düşsün istemiyorum
Alıştırma bardağının ağzı çok büyük değil mi ya bize de doktor su icin önerdi ben çok büyük diye almadım
Bende az sut gelince sağdım ıkı memeden 20. C ancak çıktı dolaptakileri veriyorum
Humana sut artırıcı damla dünden beri kullanıyorum yerine gelemedi sütüm kızımla konuşuyorum kokluyorum insallah gelir gece ne yapacağım bilmiyorum
Normal meme silikonlu biberonu derken sütsüz kaldım
Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??
Lansinoh ve baby plusta ayniAynı makina işte, beni sağamadı o makina
Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Lansinoh ve baby plusta ayni
Süt gelir mutlaka gelir. Hatta evlat edinip emzirenler var düşün. Ne kadar şuan saģınca? Sagmak kriter degil ama eskiden ne kadardı şimdi ne kadar buradan anlarsın.Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?