2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bence boşuna endişe ediyorsun, bak dediydi dersin. Haklısın en ufak bir şey de içimiz gidiyor, annelik bu yönüyle zor cidden. Sen şimdi gönlünü ferah tut, bebeğinle güzel vakit geçir. Şarkı söyle, konuş onunla. Belki de haftaya giderken hiç bir şey kalmamış olacak

Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Canım sağınca gelir. Uçlarını sürekli uyarabilirsin. Malt içeceği diyor arkadaşlar. Biramayası hapı kullanmıştım ben. Yeşillikli salata ve su eeen işe yarayanı bence. Gelsin gelmesin yarım saatte bir 5 dk sağmıştım ben. Süt gelmediği için oğlum emmiyordu

Tamam canım zaten şimdide zorluyorum ama bi kaç kere çekiyo genzine kaçınca emmiyo korkuyorum bırakacak diye
Sagip da sadece sagdigini verme bazı öğünlerde deneyebilirsin ama memeyi hep teklif et aynı şeyleri ben de yaşıyorum. hiç bi makine bebeğin uyardıgi gibi uyarmaz süt hormonunu çünku.ben de çok zorlaniyorum ama vazgecmiyelim canım bu bebekler bu memeleri emecekler

Aynen benimki de memede uyuyor, kucakta tutuyorum boyle omzumda gazini cikarirkrn baygin gibi kafasi dusuyor. Yatagina koyuyorum maksimum 3 dakika. Acaba besigimi sevmedi diye heryerde denedim olmadi. Ancak gece artik uykusuzluktan bitkin dusuyor oyle uyuyor.

Benimki de oyle sebebini hala bulamadım.emzirme araliklarini uzun tutunca güzel emiyor bi de saç kurutma makinesini açıyorum sakinlesip emiyor o zaman

Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??
Ben sabah uyandigimda sagiyorum o zaman geliyor yoksa gun icinde sagarsam iki gogus toplam 30-40 ccyi gecmedi.avent elektrikli benimki, sanirim gogus cok dolu olmadikca cekemiyor.

Hadi bakalim sabah saglik ocaginda aşı akşam doktor kontrolü valla bebis olmak varmış bu devirde rahat etsinler diye koşup duruyoruz :)) biz genel olarak sagligimiza baktirip gelelim

Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??
Bacim sut dibine kadar gelmez zaten hep kalir. Memede bir depo yok sag bitsin bitince bastan dolsun.az az da olsa hep gelir. Birde makinalar cok sagamiyor zaten. Anladigim kadariyla sadece on sutu sagip birakiyor arkadaki yagli sute ulasamiyor fazla. Ben sağıyorum sut gelmiyor en fazla 60 cc cikiyor sonra bebeme veriyorum cork cork emiyor yutuyor duyuyorum yuttugunu hatta boguluyor tukuruyor sutu ama sagiyorum yine sagmiyor. Ustelik ben hem lansinoh hem baby plus aldim makina ikiside ayni.

Canım bunun aynısı, azıcık daha turuncu hali ilk haftada bizde de oldu. Bana kanada daki dokto anne sütü alan bebekte olabilir demişti. Tabi ilk günler için mi geçerliydi söylediği bilmiyorum.

Hayalimi yaşamışsın valla :) maşallah

Sen bizden çok sonr Doğum yaptın, bizimki de ilk 2 ay çok uzun süreler memedeydi. Sağdığımda hiç cokcok süt gelmedi. Hatta bu sebeple medela nın iyi olduğuna dair şüphelerim var. Hep meme veya kucaktaydı. Ama 2 aydan sonra kısa sürelerde olsa oyalanmaya başladı. Çişi kakası normal diyorsun. Bu ay kilo alımına bir bak bakalım, sorun yoksa sütün de normaldir.

Sorun şu kilo alımımız sınırda bu süreçte iyice düşsün istemiyorum

Doğum kilosu ve aylık kiloları ne ? Bebiş şimdi kaç aylık? Benim kızım 2300 doğdu son ayda 500 gr aldı ve 4500 şu an. 3. Ay bitti,4 e giriyor. Doktoru doğum kilosunun 2 katına gelmiş sorun yok dedi. Gramlara çok takılma

Alıştırma bardağının ağzı çok büyük değil mi ya bize de doktor su icin önerdi ben çok büyük diye almadım

Fbookta emzirme sanatı grubunda hep alıştırma bardağı öneriyorlar ordan kazındı aklıma

Sağım asla ölçüt değildir, bebeğin emmesi gibi olmaz diyor tomris cesuroğlu. Sen süt bitti dersen beyine o mesajı verirsin. Pozitif düşün lütfen ten tene temas yapın bolca emmese de memende dursun.

Aynı makina işte, beni sağamadı o makina

Canım dost acı söyler diyorum ve söylüyorum. Sen biraz sakinleşmezsen süt de artmaz bebek de sakinleşmez. Lütfen sana yardım edecek birini bul bir iki gün. Güzelce duş al ve uyu, bol su iç. Düzeleceğine İnan. Sonraki gün ıslak pijamalarla uyan

Süt gelir mutlaka gelir. Hatta evlat edinip emzirenler var düşün. Ne kadar şuan saģınca? Sagmak kriter degil ama eskiden ne kadardı şimdi ne kadar buradan anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…