- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.801
Eskiden bi memeden 90 cc çıkardı şimdi iki memeden 5 d@ tek meme bitti 10 cc ikinci memehe geçtim 10 dk ancak 20 cc olduSüt gelir mutlaka gelir. Hatta evlat edinip emzirenler var düşün. Ne kadar şuan saģınca? Sagmak kriter degil ama eskiden ne kadardı şimdi ne kadar buradan anlarsın.
2013 te lansinoh almıştım çok güzeldi çekiyordu resmen mememi şimdi yine ondan aldım hic beğenmedim güzel sagmiyor yapismiyor memeyeLansinoh ve baby plusta ayni
Aynen öle o kadar derin uyuyor görünüyor ki... Ama tilki uykusunda benim ki... adını bile derin koydum a kızım derin derin uyusana diyorum... ha bebek arabasında süper uyuyor ama araba durmayacak.. e yürümekte bi yere kadar aaaaaaaBende aynı. Dışarda ağlıyor aa aşkolsun defne filan diyorum anlıyormuş gibi. Herkes dahil oluyır bir de küçük bebek görünce akıl veriyor. Kucakta yada ben yanına yataraam meme ağzında uyuyor. Bırakırsam vay halime. Bu çocuk uyanmaz derin ıykuda dersin ama 1dakikada uyanıyor
Terbiyelenme ihtiyacı kadar süt üretmesi demek. Yani diyelim bebek 3 saatte emiyor 3 saatte bir 90 iciyorsa vucut o kadar süt üretiyor birikmiyor. Ama senin kızın kilo alımıda düştü. Bence bir doktorla görüş derim. Gelisimin en hızlı olduğu dönem sıkıntı yaşama.Göğüsümün terbiyelenmks ihtimali olamaz değil mi bu üzüntünün Arkasına
Terbiyelebince birden sönüyor mu sismiyor mu meme sıkınca sut geliyor mu terbiye olunca kızlar
Gerçi sut yok belli çekip çekip ağzından bırakıp ağlıyor yutkunma da olmuyor agzinda çekmeden de bırakıyor bazen sündürüyor
Zaten önceden sütüm inerken hissederdim simdi emerken hissetmiyorum sut inmesi falan
Terbiyelenmis olunca hissediliyor mu
Bana lansinohi gorumcem verdi baby plusi ben aldim ikisidebyeterince sagmiyor2013 te lansinoh almıştım çok güzeldi çekiyordu resmen mememi şimdi yine ondan aldım hic beğenmedim güzel sagmiyor yapismiyor memeye
Biz biraz tombik doğduk ama 3745 ondan fark canım. Biraz daha rahatlamaya çalışıyorum. Bugün daha iyiyim bide sağıp verince içti sütü içim daha rahatladıCanım senin bebe benimkinden sonra doğdu, benimki 4100-4200 falan. 2aylık bile olmadılar daha. Kilosu çok iyi maşallah. Biraz rahatla ki bebeğin de rahatlasın. Senin hissettiklerin ona da yansıyor.
Bizimde olmuyor. Ayaklı tulumları giydiriyorum ki bidahaki sefere olmazsa giymiş olsun. 6-9 giydiği bile var. Üzerlerinde yazan cm hiç tutmuyor bence. Benim de evde filan giyeceği takımlardan almam lazım.
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyo. Korkuyorum engel olamıyorum kendime. Yemeği düzelsinde hırıltıyı felan görmezden gelirim benBence boşuna endişe ediyorsun, bak dediydi dersin. Haklısın en ufak bir şey de içimiz gidiyor, annelik bu yönüyle zor cidden. Sen şimdi gönlünü ferah tut, bebeğinle güzel vakit geçir. Şarkı söyle, konuş onunla. Belki de haftaya giderken hiç bir şey kalmamış olacak
Sağdım canım göğsümün sütü sıkınca 1 damla felan zor geliyodu onu emdi bi 5 6 dakika ama diğerinde süt vardı genzine kaçtı yine onu emmedi sonra biberonla sağdığımk verdim. Kilo alımı yüzünden aç bırakamıyorum daSagip da sadece sagdigini verme bazı öğünlerde deneyebilirsin ama memeyi hep teklif et aynı şeyleri ben de yaşıyorum. hiç bi makine bebeğin uyardıgi gibi uyarmaz süt hormonunu çünku.ben de çok zorlaniyorum ama vazgecmiyelim canım bu bebekler bu memeleri emecekler
3745 doğduk ilk ay 5400 olduk suan 50 günlüğüz 5800 olduk canım.Doğum kilosu ve aylık kiloları ne ? Bebiş şimdi kaç aylık? Benim kızım 2300 doğdu son ayda 500 gr aldı ve 4500 şu an. 3. Ay bitti,4 e giriyor. Doktoru doğum kilosunun 2 katına gelmiş sorun yok dedi. Gramlara çok takılma
Fbookta emzirme sanatı grubunda hep alıştırma bardağı öneriyorlar ordan kazındı aklıma
Sağım asla ölçüt değildir, bebeğin emmesi gibi olmaz diyor tomris cesuroğlu. Sen süt bitti dersen beyine o mesajı verirsin. Pozitif düşün lütfen ten tene temas yapın bolca emmese de memende dursun.
böyle olduğu zaman kucağa alıp emziriyorum , o zaman alıyor.Benimki memeye yaklaşır yaklaşmaz feryat figan gidiyor . Kafasını çekiyor , yüzünü buruşturup kafayı geri atıyor , hiç almadı bu zamana kadar. Hala da her gün deniyorum almıyor. Sanki zehir var gibi memeden kaçıyor . Mecbur sagiyorum da 20 cc zor çıkıyor . emmeyince bitiyor mu zamanla süt ?
Böyle zamanları da oldu, şuan 3.ayı doldurduk , şimdi daha iyi olmaya başladıAynen benimki de memede uyuyor, kucakta tutuyorum boyle omzumda gazini cikarirkrn baygin gibi kafasi dusuyor. Yatagina koyuyorum maksimum 3 dakika. Acaba besigimi sevmedi diye heryerde denedim olmadi. Ancak gece artik uykusuzluktan bitkin dusuyor oyle uyuyor.
maşşallhhh maşallah, bu bebelerin bi saati bi saatini tutmuyor , umarım böyle giderHayalimi yaşamışsın valla :) maşallah
1 saat içinde içmezse dökmen gerekir.Kızlar 140 cc sağdım sütümü dolaba attım. Anneme 90 cc ısıtıp getirir misin dedim bi avuç şey zaten içsin diye hepsini ısıttım diyo. Çocuk nasıl içsin 90 cc yi zor içti. 50 cc kaldı. Niye ısıttın diyorum nasıl olsa kaynak sende bidaha sağ dito sanki inek var burda. Neyse konuya geliyorum şimdi bu kalan sütü dökmek zorundayım demi tekrar içirebilir miyim ısıtıldıktan 3 saat içinde felan
Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Aynen benimki de memede uyuyor, kucakta tutuyorum boyle omzumda gazini cikarirkrn baygin gibi kafasi dusuyor. Yatagina koyuyorum maksimum 3 dakika. Acaba besigimi sevmedi diye heryerde denedim olmadi. Ancak gece artik uykusuzluktan bitkin dusuyor oyle uyuyor.
Ben sabah uyandigimda sagiyorum o zaman geliyor yoksa gun icinde sagarsam iki gogus toplam 30-40 ccyi gecmedi.avent elektrikli benimki, sanirim gogus cok dolu olmadikca cekemiyor.
Bacim sut dibine kadar gelmez zaten hep kalir. Memede bir depo yok sag bitsin bitince bastan dolsun.az az da olsa hep gelir. Birde makinalar cok sagamiyor zaten. Anladigim kadariyla sadece on sutu sagip birakiyor arkadaki yagli sute ulasamiyor fazla. Ben sağıyorum sut gelmiyor en fazla 60 cc cikiyor sonra bebeme veriyorum cork cork emiyor yutuyor duyuyorum yuttugunu hatta boguluyor tukuruyor sutu ama sagiyorum yine sagmiyor. Ustelik ben hem lansinoh hem baby plus aldim makina ikiside ayni.
Sen bizden çok sonr Doğum yaptın, bizimki de ilk 2 ay çok uzun süreler memedeydi. Sağdığımda hiç cokcok süt gelmedi. Hatta bu sebeple medela nın iyi olduğuna dair şüphelerim var. Hep meme veya kucaktaydı. Ama 2 aydan sonra kısa sürelerde olsa oyalanmaya başladı. Çişi kakası normal diyorsun. Bu ay kilo alımına bir bak bakalım, sorun yoksa sütün de normaldir.
Aynen öle o kadar derin uyuyor görünüyor ki... Ama tilki uykusunda benim ki... adını bile derin koydum a kızım derin derin uyusana diyorum... ha bebek arabasında süper uyuyor ama araba durmayacak.. e yürümekte bi yere kadar aaaaaaa
Hakkınızda hayırlısı sevindim sizin adınıza:)Kizlar ben baba kapima dondum desteginiz icin hepinize tesekkur ediyorum allah razi olsun bdv ye konu actim pisman oldum siz hic aci lafiniz gecmedi sagolun hepiniz
Pazar günü kilosu iyi dedi dün sağlık ocağını söyledim kilo alımı dusuk dedi yarın gideceğiz bakalımTerbiyelenme ihtiyacı kadar süt üretmesi demek. Yani diyelim bebek 3 saatte emiyor 3 saatte bir 90 iciyorsa vucut o kadar süt üretiyor birikmiyor. Ama senin kızın kilo alımıda düştü. Bence bir doktorla görüş derim. Gelisimin en hızlı olduğu dönem sıkıntı yaşama.
Canım bak birde sütüm yok diyorsun daha ne olsun.Artık pozitif düşün bence.Kızlar 140 cc sağdım sütümü dolaba attım. Anneme 90 cc ısıtıp getirir misin dedim bi avuç şey zaten içsin diye hepsini ısıttım diyo. Çocuk nasıl içsin 90 cc yi zor içti. 50 cc kaldı. Niye ısıttın diyorum nasıl olsa kaynak sende bidaha sağ dito sanki inek var burda. Neyse konuya geliyorum şimdi bu kalan sütü dökmek zorundayım demi tekrar içirebilir miyim ısıtıldıktan 3 saat içinde felan
Ikiz olabilir:)Kızlar adetim 14 güm gecikti bugün kan testi yaptırdım beta 12967 çıktı çok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?