2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Süt gelir mutlaka gelir. Hatta evlat edinip emzirenler var düşün. Ne kadar şuan saģınca? Sagmak kriter degil ama eskiden ne kadardı şimdi ne kadar buradan anlarsın.
Eskiden bi memeden 90 cc çıkardı şimdi iki memeden 5 d@ tek meme bitti 10 cc ikinci memehe geçtim 10 dk ancak 20 cc oldu
Önceden 10 15 dk bir mememden 90 a yakin gelirdi
Bi mememi 5 dk sonunda çekmedi gelmedi digerine geçtim zaten o sırada uyandı sönük meme emdi sonra biberonla eski sutumu verdim
Uyukluyor şimdi

Göğüsümün terbiyelenmks ihtimali olamaz değil mi bu üzüntünün Arkasına
Terbiyelebince birden sönüyor mu sismiyor mu meme sıkınca sut geliyor mu terbiye olunca kızlar
Gerçi sut yok belli çekip çekip ağzından bırakıp ağlıyor yutkunma da olmuyor agzinda çekmeden de bırakıyor bazen sündürüyor
Zaten önceden sütüm inerken hissederdim simdi emerken hissetmiyorum sut inmesi falan
Terbiyelenmis olunca hissediliyor mu

Sağma yapınca kalan iki damla sağılıyor bu sefer memede sut kalmıyor sağma yapsam mo yapmasam mo bilemedim tam yaptım derken uyandı bu sefer boş meme emdi sagdigimi verdim arkasına eski sütü verdim

Sekeri düşüp uyumuyordur demi ya

Aynen öle o kadar derin uyuyor görünüyor ki... Ama tilki uykusunda benim ki... adını bile derin koydum a kızım derin derin uyusana diyorum... ha bebek arabasında süper uyuyor ama araba durmayacak.. e yürümekte bi yere kadar aaaaaaa

Terbiyelenme ihtiyacı kadar süt üretmesi demek. Yani diyelim bebek 3 saatte emiyor 3 saatte bir 90 iciyorsa vucut o kadar süt üretiyor birikmiyor. Ama senin kızın kilo alımıda düştü. Bence bir doktorla görüş derim. Gelisimin en hızlı olduğu dönem sıkıntı yaşama.

Kızlar 140 cc sağdım sütümü dolaba attım. Anneme 90 cc ısıtıp getirir misin dedim bi avuç şey zaten içsin diye hepsini ısıttım diyo. Çocuk nasıl içsin 90 cc yi zor içti. 50 cc kaldı. Niye ısıttın diyorum nasıl olsa kaynak sende bidaha sağ dito sanki inek var burda. Neyse konuya geliyorum şimdi bu kalan sütü dökmek zorundayım demi tekrar içirebilir miyim ısıtıldıktan 3 saat içinde felan

Biz biraz tombik doğduk ama 3745 ondan fark canım. Biraz daha rahatlamaya çalışıyorum. Bugün daha iyiyim bide sağıp verince içti sütü içim daha rahatladı

Ay inşallah canım ağzından bal damlıyo. Korkuyorum engel olamıyorum kendime. Yemeği düzelsinde hırıltıyı felan görmezden gelirim ben

Sağdım canım göğsümün sütü sıkınca 1 damla felan zor geliyodu onu emdi bi 5 6 dakika ama diğerinde süt vardı genzine kaçtı yine onu emmedi sonra biberonla sağdığımk verdim. Kilo alımı yüzünden aç bırakamıyorum da

3745 doğduk ilk ay 5400 olduk suan 50 günlüğüz 5800 olduk canım.

böyle olduğu zaman kucağa alıp emziriyorum , o zaman alıyor.

Böyle zamanları da oldu, şuan 3.ayı doldurduk , şimdi daha iyi olmaya başladı
Hayalimi yaşamışsın valla :) maşallah
maşşallhhh maşallah, bu bebelerin bi saati bi saatini tutmuyor , umarım böyle gider

1 saat içinde içmezse dökmen gerekir.

Uras ilk defa koyduğum bütün şeylerde ağladı hep, beşik ,oyun halısı, emzirme yastığı. ,puset Gibi gibi
Yer bile değiştirmediğimde fark ediyordu, mutfak mesala
Ağladığı zaman aldım
Bazen ağlamadan aldım
Bi fark ettim ki
Artık beni takip etmeye başladığında karşısında bi şarkı açıp bi 5 dk onu oyaladım , şebeklik yapıp , dikkatini üstüme çektim. onda kalmasını sağladığımda , 2.koyuşum da ağlamadı , öyle devam ettim, şimdi
Arabada bile pusette ağlıyordu, orda bile , faydasını gördüm

Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım

Bende memede kalsın ki bebek emsin gibi düşünürdüm ama emdikçe arttığını da biliyorum. Şimdi bebek birini emerken diğerini sağıyorum. Az çıkıyor ama olsun. Eğer evden çıkacaksam o sağdığımı da direkt o anda veriyorum yoksa dolaba atıyorum. Az az da olsa zor zamanlar için bulunsun dedim. Memede kalmaması da olmaz bence yağlı sütü makineler çekmiyor.

Benimki göğsümde omzumda da çok durmuyor. Başkalrında görürdüm göğsüne başını koymuş uyuyor bebekler. Benimki ilk günden beri uyumadı orda. Geceleri emzirirdim kendi bırakırdı memeyi yatırırdım uyurdu. 2gündür meme hiç ağzından çıkmasın istiyor. Meme nasıl dolsun ki.

Ben sabah uyandigimda sagiyorum o zaman geliyor yoksa gun icinde sagarsam iki gogus toplam 30-40 ccyi gecmedi.avent elektrikli benimki, sanirim gogus cok dolu olmadikca cekemiyor.

Sabah da en fazla 50 çıkıyor. Şimdiye kadar bir kere 60çıktı sadece.

Bende sağdıktan sonra yağlı süt az da olsa vardır diye veriyorum emiyor. Arada ağzından bırakınca kontrol ediyorum süt var geliyor. Demek makineden dolayı.

Evet canım ben 26şubatta doğum yaptım. 52günlük oldu daha 2ay bile değil. Haftaya doktoruna götürücem tartılacak bakalım ne çıkacak. Bir de İletişim kuruyoruz ama çoğunlukla ağlamaklı bu hoşuma gitmiyor. Sabahları çok keyifli beni dinliyor gülüyor hatta o da sesler çıkarıyor ama öğleden sonra o çocuk gidiyor başka çocuk geliyor. İnşallah bu da 2-3ayında değişir.

Benimki de bebek arabasında duruyor ama dediğin gibi araba hep gidecek. Durursa uyusa da ağlıyor :/

Pazar günü kilosu iyi dedi dün sağlık ocağını söyledim kilo alımı dusuk dedi yarın gideceğiz bakalım
Valla bizim kız ds benim memeleri şaşırttı bi 2 saate uyandı emdi bi 3 bi 4 pazar günü 1 den 5 e kadar emmedi
Düne kadar sütüm fışkırıyordu bi gunde üzüntünün arkssina terbiye olması dusuk ihtimal sanırım
3 5 sıkmaya ancak geliyor sut
Gerçi dediğin gibi bebeğe göre üretiyorsa Suan ona göre üretmiyor kız emerken agloyor bırakıyor çekiştiriyor Gazi mi var dedim Gazi ds yok yutkunma nadir oluyor
Terbiyelense sütü çekip çekip ağlamaz sanırım

Canım bak birde sütüm yok diyorsun daha ne olsun.Artık pozitif düşün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…