2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimkide emmiyo ben sağıp veriyorum 2 gündür zorla yoksa 3 öekip daha da almıyo memeyi şimdi okudum yazdıklarını benim kafada karıştı

Benimkide emmiyo ben sağıp veriyorum 2 gündür zorla yoksa 3 öekip daha da almıyo memeyi şimdi okudum yazdıklarını benim kafada karıştı
Bizimki emiyor ama kavrayamıyor kavrama sıkıntımız var şutum de azaldı o yüzden kilo alımı da düşmüş

Annelik iç güdüne göre hareket et cnm. Yani ben bazen uyandırmıyorum. Kendimde o gücü bulmadığım günler oluyor. Bende bitkin düştüysem. 5 saat uyuyoruz. Bazende 4 saat geçtiyse aradan uyandırıp emziriyorum. Çoğunlukla tekrar uykuya geçiyor. Geçemezse de yandı gülüm keten helva :)

Benim için kaldırmak sorun değil uykusuzluğa alıştım ben silikonla mi emziriyim normale devam mi edeyim onun ikilemindeyim o yüzden çok stres oldum

Bizimki emiyor ama kavrayamıyor kavrama sıkıntımız var şutum de azaldı o yüzden kilo alımı da düşmüş
Yaaa bende kavrama sıkıntısı vs.hiçbirşey yoktu. Sütüm vardı ama azdı galiba. Doktora göre kalitesi düşüktü. Kilo alımı azdı 15 günde 200 gr almıştı. Doktorum bana 1 ay mühlet verdi. Kilo alımı gene düşük olursa mama takviyesine başlayacaktık. Mamaya tıbbi olarak gerekliyse karşı değilim(!) Ama geçtiğimiz 1ayda bol bol emzirdim. Sağ memeyi benimkide çok sevmiyor sanki ama özellikle çok acıktığında gece uyanınca sağ memeyi verdim. Diyeceğim o ki sen elinden geleni yap. Olmuyorsa üzme kendini. Bak Allah korusun hasta olacaksın. Benimkide kilo alamasaydı başlardım mamaya. Dünyanın sonu değil. Çok üzüldün yoruldun artık.

Benim için kaldırmak sorun değil uykusuzluğa alıştım ben silikonla mi emziriyim normale devam mi edeyim onun ikilemindeyim o yüzden çok stres oldum
Bence bu silikon ya da normal emzirme konusu değil.silikonlada emse kilo alması değişmeyecek süt oldukça alır illaki. Ben senin yerinde olsam normal emziririm silikon bence risk her zaman. Silikonu bırakınca ertuğrulunda kilo alımi düstü üstüne dil bagi da. Ama sebep direk emmeyi bilmemesi ama hemen öğrendi ve kilo aldı. Sen bence emzirme kampı yap eve kapan bol bol ten tene temas. Bu kizce senin sütünle aldı bu kiloyu. Vucudun sütü üretiyor bolca bunuda biliyorsun. Inan dene. Silikon sadece psikolojik.

Düzeldimi canım kilo alımı.ve nasıl arttırdın sütünü

Kuzum ama kavrayamıyor ondan da kilo alamıyor nasıl yapacağım bilmiyorum çok çaresizim bi sihirli değnek olsa keşke
Silikonla kilo alan çocuk kavrayamadı için şimdi almıyor resmen

Ayrıca mama konusuna insan ilk bebekte takılıyor ama önemli olan beslenmesi. Mama ya da anne sütü farketmez. Iyi ki mama var diyorum ben hep. Herkesin sütü olur konusuna cidden inanmiyorum. Yani evet sürekli emzirebilen ilgilenebilen stres sıkıntıdan uzak olan yeterli beslenen dinlenebilen herkesin sütü olur evet ama hayat sartları her zaman böyle olmuyor ne yazik ki.

Kuzum ama kavrayamıyor ondan da kilo alamıyor nasıl yapacağım bilmiyorum çok çaresizim bi sihirli değnek olsa keşke
Silikonla kilo alan çocuk kavrayamadı için şimdi almıyor resmen
Şuan silikonlada almıyor dimi? O zaman memeyi kavratmayı öğrenmesi en güzeli. Ama silikonu alıyorsa ver tabi.

Şuan silikonlada almıyor dimi? O zaman memeyi kavratmayı öğrenmesi en güzeli. Ama silikonu alıyorsa ver tabi.
Silikonu almadı dün
Ama kavrayamıyor boş emiyor kavratmaya çalış diyor emzirme danışmanı e kilo kaybı varken yetersiz beslenmeden dolayı idrarda pembelik varken uğraşırken yine kilo alamaz yetersiz beslenme olursa diye korkum
O sebeple Silikonla mi denesem diyorum

Kizlar 2.5 aylik bebek baskasini yabancilar mi ya. Anneme geldik kapidan girdik yine ciglik ciglik agliyor benim sipa. Surekli yapiyor bunu bu aralar

Sen sırf emziriyormusun canım ikinci çocuk belli sneinde

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak geçer. Bebekle herşey çok zor.

İnşallahh. İstsnbula da gelirseniz görüşelim mutlaka

Kizlar 2.5 aylik bebek baskasini yabancilar mi ya. Anneme geldik kapidan girdik yine ciglik ciglik agliyor benim sipa. Surekli yapiyor bunu bu aralar

Benim yeğenim 3aylıktı bizi unutup yabancılık çekiyordı her seferinde. Olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…