2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de kakaya takmış durumdayım kızlar düzelmiyo bi türlü. Acaba et ve tahini de mi kessem? Bu şekilde kakası

Geçmiş olsun, emzirebilir misinbilmiyorum ama göğüs pedlerinden şüphe ediyorum ve ben kullanmıyorum artık.

Ben çok kişide duydum, sonrada düzeldi. İçini ferah tut.

Hepsi üstüste gelmiş, çok geçmiş olsun. Nasıl çatlamış orası yahu? Acil şifalar dilerim.

Bu Şubat bebekleri uyumuyor, uyuyor diyen duyamadık henüz.

Ama kusma sürekli ise ve fışkırır durumdaysa birden fazla doktorla görüşün derim.

Reflü için de emzirdikten sonra dik pozisyona getirin bir süre ve yattığı zeminde baş tarafı biraz yularda kalacak şekilde açılı olsun.

Selam arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah kızlarım 3 aylık oldu büyüyorlar şükür vakit bulup giremiyorum artık sayfaya :)

Maşallah onlara :) biz bir taneyle ancak zaman buluyoruz, seni düşünemiyorum. Biraz anlatsana fırsat olursa ikizde neler oluyor :)

Tam ikilem yaratmışlar sana. Sütün artmaya başladı, emzirdikçe de artacak. Bana kalırsa annelik içgüdüleriyle hareket et, sana hangisi doğru geliyorsa onu yap.

Kizlar 2.5 aylik bebek baskasini yabancilar mi ya. Anneme geldik kapidan girdik yine ciglik ciglik agliyor benim sipa. Surekli yapiyor bunu bu aralar

Bence yabancılıyorlar. Bugün teyzem ve arkadaşı geldi. Teyzemi görünce gülen çocuk, esmer arkadaşını görünce çığlık çığlığa ağladı.

Bir de bizim doktor bunun bir çeşit kolik olduğunu söyledi. Kolik gaz demek değildir dedi. Eve misafir geldiği günler bizimki akşam üstü çıldırıyor ve hep aynı saatler. Bunu söyleyince kolik işte dedi. Misafir onu yoruyor, ses gürültü kafasını ütülüyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…