2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimki emiyor ama kavrayamıyor kavrama sıkıntımız var şutum de azaldı o yüzden kilo alımı da düşmüş
Bizimkinin kilo alımk da sınırın altında. Mesela suan emmek istiyo sabah ikisinide sağmıştım 12 de hala aşırı yumusak sıkınca zor geliyo biraz emiyo doymuş gibi bırakıyo tekrar almıyo ama mama versem en az 50 cc içer biliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım

P Prime18 canim hangi sehirdesin bilmiyorum.instagram da bi hemsire antalyada hatta belek diye aklimda kalmis emzirme kampi duzenlemis.sadece anne ve bebegi bas basa.emme de sorun yasayanlar icin duzenlenmis.uygunsa senin icin dusununebilir bence.hem tatil olur.stresuni azaltmis olursun.arastir bence

Mukus hep var ama arada böyle artıyor. Kilo alımı 3 ayda şöyle devam etti. 1. Ay 1750 gr, 2. Ay 1200, 3. Ay 800 gr. Ama bu hafta evdeki tartıya göre 100 gr falan aldı gibi

Kilo alımı normal görünüyor. Mukusun hep olması bir sorun değil. Peki sürekli huzursuzluk var mı? Ağladığı zaman sakinleştirebiliyor musun?

Mukus hep var ama arada böyle artıyor. Kilo alımı 3 ayda şöyle devam etti. 1. Ay 1750 gr, 2. Ay 1200, 3. Ay 800 gr. Ama bu hafta evdeki tartıya göre 100 gr falan aldı gibi
Bizimde kilo alımımız böyle
Kakamız da günde 1 defa gazlı kaka bu şekilde
Aile hekimi normal azalır zaten git gide dedi
Her ay ilk aydaki gibi olsa bebek nasıl olur bir düşün bakalım tarzında konuştı

Kızlar uyansın konak başlangıcı var ilerlememesi için ne yapmam gerekiyor saçına

Ohom ohom anlatiyorum yaz kizim :)) baya mizdarplendim ben bundan da simdiii banyo yapmadan yatim saat once aliyosun zeytin yagini (yalniz zeytin yaginin asitligi onemli asidik olursa artiyor ben marketten aldim hatta sokun lio marka yagi evimdeki gercek yagdan daha iyi oldu. Gercek ola z.yaginida sanirim ocaktaetrafi tislayana kadar isitinca asitligi gidiyormys) eline pamuk alip yaga batirip batirip ters yone dogru hafif masaj uaparak surceksin. İyice yagladinmi bekle banyodan once hani tarak setlerinin ince beyaz taragi varya onunla tersten hafif ittire ittire o konaklari kaziyacaksin tabir bu hagif kizariyo kafa ama o deri kalkicak cani acimiyo. Sinra yika kil kil tarakla tara tanam gecene kadar boyle

Kilo alımı normal görünüyor. Mukusun hep olması bir sorun değil. Peki sürekli huzursuzluk var mı? Ağladığı zaman sakinleştirebiliyor musun?
2. Ayımız kötğydü hiç sakinleşmiyordu. Zaten o ayda süt alerjisi olabilir demişti dr. artık denk mi geldi bilmiyorum süt diyetine başlayınca azaldı o ağlamalar. Şimdi de ilk uyandığında uykusunu almışsa mutlu. Sonrasında hep huzursuz bi bebek

Tepkisini ortaya koyuyordur bir nevi. Artık yatağını bilr tanıyor. Büyük oğlumda her yere yatak tasıyordum uzun kalacaksam asla uyumazdı.
Yatak ayirmiyor simdilik heryerde uyuyor.mesela annemdeyiz benim yatagimda uyudu. Gerci yine emmeden uyudu. Sanirim artik 2 saatte acikmiyor. Saat 6da cok guzel emmiati 8 de yine emmedi. Normalde 6da emince 8 de yine emerdi.

Bizimde kilo alımımız böyle
Kakamız da günde 1 defa gazlı kaka bu şekilde
Aile hekimi normal azalır zaten git gide dedi
Her ay ilk aydaki gibi olsa bebek nasıl olur bir düşün bakalım tarzında konuştı
Kaka sayısı fazla bizde 4 5 kez oluyo genelde bu şekilde. Evet azalacak kilo alımı da şimdi aldıkları kâr. hareketlenince daha da az alıyorlar çünkü. Şimdilik 800 gr ın altına düşmeseydik iyiydi

Bizim baby de uzun boylu olacak gibi ama seninki kadar değildir herhalde su an 60 cm filan
Bilmiyorum inşallah güzel gelişirler saglık ocagında bilgileri kaydeden hemşire bebeğin ayına göre boyu en fazla 62.2 cm kabul ediyor bilgisayar dedi onu yazdı 2 cm eksik yazdı yani maşallah babası da ben de çok uzun degiliz ama bebe dayıya ve dedeye benzedi heralde

Hepimizde aynı sorun. Ne oldu bu yavrulara. Aşıya yormuştum alakası yok. Dönemsel bi atak demekki

Ya kızlar ben 35 günlük lohusayken yogun kanama gelmeye başlayıp 3-4 gün sürünce onu regl olarak saydım. Üstünden 34 gün gecti hala olmadım bu ay ve beni rüyasında hamile gören görene sizce gecikme olabilir mi ya hepi topu iki kere yaptık kocayla o korundu

Hepsini içiyorum demi

Bak şimdi benim lamba yandı. Ben çalışmaya başladım. 2 saat kadar bakıcıda kalıyor. Bakıcı eve gelmiyor. Okula giderken bırakıyorum. Yeni bir ev yeni bir yüz annem beni neden bıraktı krizleri yaşıyoruz biz o zaman. Sabah gülerek uyanıyor. Öğleden sonra sakin alıyorum her şey yolunda diyorum akşamüstü 5ten 7ye kadar sırtını yere koyamıyorum kucağımda ağlamaklı. Allahtan uyku saati bi şekilde uyuyor. Ağlayarak uyusun memede uyusun istemiyorum ama öyle bi hal geliyor ayağımda sallarken buluyorum kendimi bütün teoriler okumalar çöpe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…