2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oh herkes bebeğini uyuttu uyur tabi. Benim ki daha kıpır kıpır ne yaptıysam uyumuyo daha bide gezdir diye ağlıyo. Grip oldum zaten baş ağırımdan zor duruyorum

Biz biogai ve zinco kullanıyoruz. İkisini bir kullanınca fayda etti birini bırakıyım başlıyoruz kıvranmaya

Biogaia zaten kullanıyorum. Ama nurse Harveys şurup kullanıyorduk evet etkisi var ama yetersiz geliyordu bana. Bu daha etkili gibi yorumlar vardı. İnşallah bizede fayda eder.

Buzdolabında 3 gün bişey olmuyor canım. Cezvede falan ısıtmak bozuyor yapısını. Ben o dönem avent cam biberonu kaynar olmayan sıcak suyun içine koyup ılıtıyordum. Aventin camının ısı iletimi çok güzel.

Canında ikna kuzum bizimde kalçandan gelişmemiş mi ne tekrarı kreşsin dediler 4. Ayda her şey düzelecek allah beterinden sakınsın
Masallah çok tatlı şıpa allahım nazardan korusun
Geçmiş olsun şimdiden canım üzülme ikisinde senin evladın yetemiyorum diye şakın düşünme elinden gelenin en iyisini yapiyorsundur emin ol ten tene temaa sart degil ki sen ona bak sarıl kokla bu zamana kadar yaptıkların ona iyi gelmiştir zaten
Ayrıca gece teroru olayi eşimin yeğeninde vardı gece uyku sersemi kalkıp ağlayıp kafayı duvarlara vuruyordu annesi yanında yatmasına rağmen kısa zaman sonra geçti yeni çağın çocuklarında neden böyle sorunlar var aklım almıyor ama kısa zamanda geçecek gönlünü ferah tut

Been 14 mayista baslamam gerekjyo

Olmuyordur niye olsun:)) dolapta 3 gun durabilir

Gecmis olsun cnm cok mu yogun kan vardi??

Günaydın kizlarrrr her sabah ayni seyi yasiyoruz yaaa bebegim 5 saat oldu mama vereli ama simdi emmiyo uc kez mama yaptim herdefasinda kahkahlar atiyo guluyo emmiyo oynuyo sonrada parmaklarini colp colp emiyo ac samiyorum mama yapiyorum suratima bakiyo guluyo bu cocuk ya nasil doyurucam ki

Acil şifalar diliyorum insallah kötü bsy yoktur cok geçmiş. Olsun

Kızlar günaydın ben hala yan yatma yastığının içine koyuyorum çocuğu koymasam mi ki yine gaz sorunumuz hazla birlikte ufak kusmalarkmiz devam ettiği için eşim gece kusarsa dedi aklim kalmasın diye onun içinde yatırıyorum hareketini kısıtlıyor muyum acaba bilemedim
Reflü yatağımız var onda da asagiya kayıyor her sabah yan yatma yastigi tutuyor bi nebze

Artık büyük aslında kendini bile çevirir kussada öksürür vs vs. Yani serbest bıraksan daha iyi dönme çalısmalarına başlamasi için aslında.

Gaz sorunumuz artik kalmadi canm cok degisik ya uykusunun icinde hp heycanlaniyo hızlı hızlı nefes alip beriyo agliyo Pazartesi konturolumuz var bi sorim bnde

Iki bucuga dogru gidiyoruz. Ilk drfa oluyor ve hala yapmadi

Cok gecmis.olsun canim. Bizide haberdar et mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…