2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bizimki uyurken parmak emmeye başladı napacagim cekiyorum iki dk sonra yine ağzında

En son 8 de yedi 60cc mama. Aç uyandı ama memeyi verince almıyo. Akışta çok hatta fışkırıyo genzine kaçıyo. Eşim gelmeden bide oraya gidemem suan. Daha hırıltı olayını tam çözemedik onun için gidiyoruz

Bebek aşağıda kalmıyor değil mi? Bel kemeri kalça hizanda olmasın yukarı çek. Aslında rahat ediyorsa yastıkçığı kapalı kullan, ben hiç kapalı kullanmadım direk açık başladım. Kızım 4,5 kg rahat ediyor

Ayakta emzirmeyi denedin mi?

Burun aspiratörlerini çok sık kullanmamak gerekiyor bence. Ben hiç almadım alsam mı diyordum ama bu yazıdan sonra almam sanırım

Eklentiler

• IMG_9668.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 80
Ben yastıksız hiç emzirmedim daha. Ayakta denemedim şimdi ağladı uyuya kaldı uyansın bide onu deneyim becerebilirsem

Bakıcı zor bızım burda guvenemem kv gelıcektı hasta annemde gelemyo kım bakacak
Nerdesin canim sen. Ben kizimda istanbulda 10 aylikti bakiciya verdim 9 ay bakti ama cocugumun basina gelmeyen kalmadi. En son isten geldim zile basiyorum kapi acilmiyor anahtarla deniyorum icerde anahtar var tam 1 bucuk saat kapiyi acmaya calistik o arada kizim icerde basbas bagiriyot agliyor kadın ortada yok. Dedim kesin kadin dustu falan bisry oldu. Butun apartman sakinleri basimiza usustu cilingir acamiyor ben disarda aglamaktan kizim iciride aglamakta mahvolduk. En son kadin kapiyi acti icerde uyumus odanin kapisinida kapatmış. Yani kadinin nasil vicdani varmis bilmiyorum hala icimde yaradir agzini burnunu kıramadım diye. Kizimin yuzu sismisti aglamaktan. ondan sonra tayin istedim memlekete geldim enazinda halasi teyzesi bakardi ki baktilarda sağolsunlar

Kime birakicaksin?
Mecbur annem bakacak 6 ay. Sonrası anneme bağlı. Aslında güzelce bakıverse güvensem hergün yarım gün çalışmak iyi gelecek ama güvenemiyorum 2,5 gün bakacak 2,5 gün ben evde olacağım. Sende bakıcı bul ağustosa kadar hem eve hem bebeğe yardım eder. Öğlene kadar ev işlerini yap öğleden sonra bebeğe bak de

Ben afyonun bı ılçesindeyım cnm. Baya kotu olmuş kıyaöam sıze. Bakıcının da ben taaa dıyesım geldı hıc mı duymadun mubarek . Gercekten calışıp yavruma ıyyı bır gelecek sunmak ıstyrm özellıkle kıradan kurtulmakmıstyrm. Esımlede aynı işyerındeyz eşim müdür konumunda bende muhasebe. Ben gıtmesem o gıder ust kata cıkıp oğleöarası bıle oyunlar oynayabılırm. Tek bız yokken bırı duruversın yanında her 2 saatte bır bıle cıkabılırm oderece

Kızlar kalça ultrasonu için dr a gittik sonuç güzel
Dr a çok kusuyor dedim çok emiyordur 700 800 gr fazlası var emzirmeyi kes biraz dedi ben nası kesiyim ağlayınca kıyamıyorum hemen meme veriyorum
Bu kez de obez olacak korkusu sardı beni
Boğum yerleri hep pişik kilodan dedi dr
3 saatte bir emzirmem gerek biliyorum ama saatte 1 emmek isteyince nasıl oyalayım ki

Emen çocuk obez olnaz, o doktoru dinleme emzir sen

80 cc den knce seni emdi mi
Mesela bizimki beni emdi ben Biberonl verince hep 30 cc icti doldurduklarım hep kaldı mama ise daha da uzun tok tutar

Belimim yıkarmış resmen karnıma koyuyorum yine de asagida kalıyor poposunu açmak rahatsız etti sanırım o aparati hep mi kullanacağız

Kac gr almış mi emzirmeyi kesinlikle kesme bırakma aynen sütüyle çocuk obez olmaz havalandır sürekli her yerini iyi kurula pişik olmaz kuzum bizimkiler de bogum boğum hareket etmedikleri için böyle

Kızlar silikon uçla emziren var miydi benim gibi sağ meme de hala sorun yaşıyoruz
Emzirme danismani silikonla hep uç emdiği icin uç emiyor ondan kavrayamıyor Henüz dedi aventin ki çok sert sağ memeyi almamaya başladı yarıldı zaten 2 hagtadir geçmiyor ne yaptıysam
Kapanıyor bizimki tekrar emince ucu acıtınca açılıyor yara
Eskisi gibi sütüm tanzikli de degil az o sebele uçla cekiyor cekiyor gelmiyor vakum olmuyor acaba daha yumuşak bi uç mu alsam
Ne zaman kavrar ki bu çocuk memeyi tam solu kavrayıp sağı kavrayamamasi da bi garip
Bazen solu kaçırıyor uca getiriyor ama başta dolu dolu alıyor şükür bu gidişle tek memeye kalmam insallah

Ya bu Deli gibi el emme olayi ne olacak ya az biraz daldıydı öyle yapa yapa kendini uyandırıyor
Yumruk emiyor resmen

Emzik aliyormu? Almiyorsa bile zorlamaya calis. 3 saat cok iyi 4 saate bile cikarabilirsin bence. Bir de gece beslenmesini 1 e indirmek gerekiyor. Ben uyku duzeni olusturmak icin hemsireye danisiyorum o bu sekilde soyledi. Soyle yapiyoruz mesela emzirdim 4 saat dolmadan cok agladi once emzik deniyoruz, ilgisini farkli yerlere cekmeye calisiyoruz yine susmazsa sadece 3 dakika susturmak icin meme veriyoruz. Biraz insanin ici aciyor ama gercekten ileride yeme duzeni sagligini cok etkileyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…