2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlat şimdi dokyordan geldik. Zaten bulundugumuz yerde sadece bir tane öZelde çocuk doktıru var. Devletten sıra alamadık. Özeldeki yatıralım 3 aykık çocukta öksürük tehlikeli dedi. İdrarında wbc 9 çıktı üst değer 4 müş. Hemen devlete gittim acile ordaki pratisyen hekimdi. Kan tahlili yaptık kanda wbc en üst değer 11 bizim 11.5 çıkmış diperleri normal çıktı. İdrarı henüz veremedik devlete. Çok korkuyorum ne yapayım özele güvenemedim devlette de uzman yokt
Çok geçmiş olsun cankm hangi doktoru gözün tuttuysa benxe ona git insallah iyi sonuçlar alırsınız

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Hastahanede uzman görecek diye bizi bayagi beklettiler. 1 gün yattık uzman görmedigi gibi bizi test yapmak için beklettiler.

Kisaca anlatayım. Önce asistan gördü sonra çocuk doktoru. İnek sütü alerjisidir test yapalim dediler. Gastroenteroloji uzmanından onay alalım dediler. Yani uzman görecek dedigi bu mu? Neyse yapsinlar diye bekle bekle. Altı üstü adama soracaklar. O da yap veya yapma diyecek asistana. Ne büyük iş. Bu arada iki uzman var hastahanede. Gidiyorum soruyorum sorcaz sorcaz. Ben sinirlendim en sonunda. Çünkü hastahanede hastalık kol geziyor. Saglam ogluma mikrop bulaşacak diye endişeliyim. Saat sayiyorum o derece. Bir de asistan başı var bu arada. Gittim ona sordum bugün yapacak mısınız diye. Hayır dedi sadece. (Allah'ım tavra bak delirmek üzereyim) Açıklaması bile yok haspamın burnu tavanda. Ben de iyi o zaman ben çıkış yapacagim dedim eşimi aradım. Geldi çıktık. Dun akşam çıktık. Bu sabah da oglum kustu. Hem de daha önce birkaç kez süt kesiği gibi kustu bu onlardan farkliydi. Ben de korktum ama devamı gelmedi şükür. Doktor bulmaya çalışıyoruz şimdi de. Bizden haberler böyle.
Öncelikle geçmiş olsun cankm
Yani o salaklar da ne diye bekletmiş o kadar sizi madem yapmayacaklar mis bazi doktorlar harbi insanın asabını bozuyor
İnsalaj mühim bsy yoktur

Canım benim kız en geç 6 günde yaptı bu seferki bugünle birlikte 7 gün oldu fitil koyayım dedim o da büyük geldi 2 kere soktuk canı yandı sanırım acıdı :KK43: kabız değil ama sırf yapsin rahatlasin diye yaptim çok ıkınıyodu ve ağlıyordu kızım fitili ittiremedik tabi zaten çıkar çıkmaz fitil yaptı az bişey ama tam sökülmedi tabi çünkü uzun süre yapmayınca baya fazla yapıyor heryeri batıyor..Dr a sordum bende normal dedi kati kaka degilse bide keci kakasi gibi yapmadığı sürece korkma dedi..son kaka normalse korkma..
Canim fitil koydum aksam ama fitili 4e boldum ama cok agladi fitili koyunca. Ama baya yaptı dedigin gibi. Sonrada cok agladi daha kesinlikle koymam dedim cunku co agladi. Kakasi civikti baya ishal gibi

Canim fitil koydum aksam ama fitili 4e boldum ama cok agladi fitili koyunca. Ama baya yaptı dedigin gibi. Sonrada cok agladi daha kesinlikle koymam dedim cunku co agladi. Kakasi civikti baya ishal gibi
Bende arada yapıyorum açıkcası annem incecik yapıyo fitili bıcakla hafifte yağlıyo ozaman ağlamıyo canım fazla

Çok gedmis olsun canim sonunda iyi bi doktora denk gelmişsin bulmuş sorunu ne zamana geçermiş peki bak demek ki senin dediğin doğruymuş anneler iyi gözlemler bilir evladını hangi Hastaneye gittiniz
Başkent hastanesine gittik canım. 6 aya engeç 8 aya geçer ileri derece değil dedi şükür. Aynen en azından nedeni bulundu sürekli kendimde suç buluyodum yoksa sundan mı emmiyo bundan mı diye emsin diye artık kafasını felan tutuyorum çok kızıyorum kendime

Ya. u el emme işi ne olacak kızlar kucağımda uyudu 20 dk sonra yatağa koydum 1 dk geçmedi elini ağzına sokmasiula kendini uyandırdı agladi sonra

Tam uyudu oh yatırdım derken bu oliyor
İki gündür de gece 1 saate 44 dk bi kalkiyor geberdim uykusuzluktan bugün de dikişli dikilsli ne olacak bilmiyorum
Allah yardımcım olsun iki gecedir helak oldum bi de üstüne operasyon bugün sızmışım ablam varken artık öğlen

Başkent hastanesine gittik canım. 6 aya engeç 8 aya geçer ileri derece değil dedi şükür. Aynen en azından nedeni bulundu sürekli kendimde suç buluyodum yoksa sundan mı emmiyo bundan mı diye emsin diye artık kafasını felan tutuyorum çok kızıyorum kendime
Hangi doktordu canım alev hoca mo mutlu mu ulaş mo biz orda yattık sarılıktan hocaları iyi cidden
Kafasını niye tutuyordun ki cekiyor muydu kafayı

Bizde de hırıltı var İstanbul’da genzine gidince resmen sırtına el koyunca hissediliyordu sonra kurudu geçti ama yine de var ufakta olsa

Bu arada kızlar benim kızın boynunun alti pişik olmis pişik kremi sürdüm ama kımıl kımıl yumuk yumuk olunca pişik olmuş kafayı da geriye baya atması lazım ki hava alsın e kafa da sivri bi du koyuyieuz boyun görünmüyor resmen :) ne yapsam bu pişik icin önerisi olan

Hangi doktordu canım alev hoca mo mutlu mu ulaş mo biz orda yattık sarılıktan hocaları iyi cidden
Kafasını niye tutuyordun ki cekiyor muydu kafayı

Bizde de hırıltı var İstanbul’da genzine gidince resmen sırtına el koyunca hissediliyordu sonra kurudu geçti ama yine de var ufakta olsa
Genzine kaçınca ağlıyodu aranıyodu ama memeyi almıyodu ağzına. Bende zorla kafasını tutup vermeye çalışıyodum salak gibi. Pediatride b ile başlayan genç bayan doktora gittik o şüphelendi kkb a yönlendirdi ordada selim erbek e gittik. O teshis etti zaten. Pediatri doktorundan çok memnun olduğumu söyleyemem bi ilgisiz geldi niyeyse kilosuna da fazla dedi ki bence değil :KK12:

Benimki uyanıksa saat başı istiyo her uykudan sonrada istiyo arayı biraz açsın diye vermesem ortalığı yıkıyor. Kilo alımı güzel ama emme süresi normal mi ki?
Tam doymadan mı bırakıyor acaba emmeyi? Her bebek farklıdır ama doyunca saat başı istemesi süre olarak kısa sanki bilemedim

Genzine kaçınca ağlıyodu aranıyodu ama memeyi almıyodu ağzına. Bende zorla kafasını tutup vermeye çalışıyodum salak gibi. Pediatride b ile başlayan genç bayan doktora gittik o şüphelendi kkb a yönlendirdi ordada selim erbek e gittik. O teshis etti zaten. Pediatri doktorundan çok memnun olduğumu söyleyemem bi ilgisiz geldi niyeyse kilosuna da fazla dedi ki bence değil :KK12:
Cnm geçmiş olsun öncelikle. Dediğn sesi dinledim şimdi benim bebedd de emdikten sonra oluyordu. Hatta kızım anne kardeşim eşek sesini taklit ediyo heraldd diyordu. Böyle hıı hıı gibi değişik bi ses çıkarıyordu ama bu ara geçti sanki. Acaba vardı da geçti mi ki anlayamadım

Kızlar yazmıştım ya anneme geldik. Enes dünden beri sürekli uyuyo. Uyanıp 1 saat uyanık durup tekrar uyuyo. Gece 6 saat uyanmadı ben kaldırıp emzirdim. Çok tedirgin oldum hava değşşimi mi etkiledi acaba. Evde böyle değildi. Bi sorun yoktur di mi

Kızlar yazmıştım ya anneme geldik. Enes dünden beri sürekli uyuyo. Uyanıp 1 saat uyanık durup tekrar uyuyo. Gece 6 saat uyanmadı ben kaldırıp emzirdim. Çok tedirgin oldum hava değşşimi mi etkiledi acaba. Evde böyle değildi. Bi sorun yoktur di mi

Yol uzun mu bilmiyorum ama ben de annemlere gidince öyle olmuştu. Yol yorgunluğu dedim gectim ama sen yine de takip et benim 1 gün boyunca sürdü.

Back
X