2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Boyun altı pisigi bizde de çok oluyor .. travazol sürüyorum bir kez hemen geçiriyor ama bir iki gün sonra yine oluyor boynu katlanıyor ten tene degiyor yine oluyor

Açtıktan sonra 1 ay dışarda bir şey olmazmış. Bazen daha koyu oluyor ama sebebi ne ben de anlamış değilim.

Kaşığa döktüm. Parmak ucumla aldım biraz sanki karbonat tanecikleri var gibi pütür bir yapısı vardı. Korktum vermeye açıkçası yarın yeni alıcam. Onuda eczaneye götürür gösteririm. 13 gün var daha 4 hafta olmasına. Sıcak bi ortamda da kalmadj hiç

Gündüz kontrollü bir şekilde kafasını küçiik bir yastıktan geriye doğru sarkıt hem boynu uzun olur derler öyle yapımca benim annem her zaman yap diyor ama ben yapmıyorum niyeyse

Olabilir canın belki vardır çok hafif derecedir. Emmesinde sıkıntı yoksa bilmek bişeyi değiştirmiyo hiç arastırma bnce

Yol uzun mu bilmiyorum ama ben de annemlere gidince öyle olmuştu. Yol yorgunluğu dedim gectim ama sen yine de takip et benim 1 gün boyunca sürdü.
1 buçuk günlük uykudan sonra bu gece normale döndü çok şükür:) hatta normalden daha çok uyandı. Bakalım gündüz napacak. Yol yorgunluğuymuş demekki. 6 saatlik yoldu cnm

Olabilir canın belki vardır çok hafif derecedir. Emmesinde sıkıntı yoksa bilmek bişeyi değiştirmiyo hiç arastırma bnce
Bizim emme en baştan beri sıkıntılı. Her emmede genze kaçma olmuyo ara ara oluyo. Ama Onunla alakası var mı bilniyorum da kısa süre emiyo. Kavrayamıyo. Bazen reddediyor:/ öyle böyle 3 buçuk aylık olduk düzelecek diye sabırla bekliyorum bakalım:)

Yaninda kisen olmamasi ne kadar kötüymüş iki haftadr bulanti kusmam vardi bugun daha kotuyum ishal ates titreme de var hastaneye gitmem lazim cocugu birakicak kimsem yok esimkalsin cocukla dersem bn tek gidemem baygınlık geçirdim biraz once esimin aile yakin ama cocuk onlarda durmuyo onlarda iyi bakamiyo cok kotuyum bi okadarda cok uzgunum kizlar ya annemi özledim keske yakin olsaydi yetim gibiyim tek oldugumu anladım cok cok uzgunum

Uzak olunca bu eksiklik duygusu hiç bitmeyecek 8 yıl olacak ama hala annem babamı yolcu ederken yada ben onlardan ayrılırken aynı acı hep içimde oluyor

Uzak olunca bu eksiklik duygusu hiç bitmeyecek 8 yıl olacak ama hala annem babamı yolcu ederken yada ben onlardan ayrılırken aynı acı hep içimde oluyor
Evet öyle canm ya iyi gunumde de kotu gunumdede onlari ariyorum bir haftadr hastayim hastaneye dahi gidemiyorum cocuga kim bakicak hastane ortami belli cocuk hastalanir bnm emotofobim var masallah dem bulandimi kusamiyorum illa hastaneye gitmem lazim ama gidemiyorum cok kotuyum ya

Nefes alamadığı için mi kısa emiyo acaba

NE BİZDE DE Var hırıltı ne sesi demiştin bi bakayım aynısı mi
Asıl sana da gecmis olsun canım operasyonun iyi geçmiştir inşallah.
Çok şükür iyiydi canim atlattım
Boyun altı pisigi bizde de çok oluyor .. travazol sürüyorum bir kez hemen geçiriyor ama bir iki gün sonra yine oluyor boynu katlanıyor ten tene degiyor yine oluyor
Sudocrem sürdüm ondan var sürsem mi bi de tysto mu ne var çocuklara popo piştiği icin onu mu sürüsem
Gündüz kontrollü bir şekilde kafasını küçiik bir yastıktan geriye doğru sarkıt hem boynu uzun olur derler öyle yapımca benim annem her zaman yap diyor ama ben yapmıyorum niyeyse
Deneyim bakalım suyla yıkamaya çalıştım
Ah kuzum çok zor evet yalnız olmak insana çok koyuyor

Aynen bizim oglanda olmus kizarik kizarik olmuş krem ise yaramadi hava almiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…