- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.781
Asıl sana da gecmis olsun canım operasyonun iyi geçmiştir inşallah.Öncelikle geçmiş olsun cankm
Yani o salaklar da ne diye bekletmiş o kadar sizi madem yapmayacaklar mis bazi doktorlar harbi insanın asabını bozuyor
İnsalaj mühim bsy yoktur
Boyun altı pisigi bizde de çok oluyor .. travazol sürüyorum bir kez hemen geçiriyor ama bir iki gün sonra yine oluyor boynu katlanıyor ten tene degiyor yine oluyorBu arada kızlar benim kızın boynunun alti pişik olmis pişik kremi sürdüm ama kımıl kımıl yumuk yumuk olunca pişik olmuş kafayı da geriye baya atması lazım ki hava alsın e kafa da sivri bi du koyuyieuz boyun görünmüyor resmen :) ne yapsam bu pişik icin önerisi olan
Canim sen bir kere daha demistin burda ben aldım ictim baya oldu cidden iyi doluyor haklısın
Açtıktan sonra 1 ay dışarda bir şey olmazmış. Bazen daha koyu oluyor ama sebebi ne ben de anlamış değilim.
Gündüz kontrollü bir şekilde kafasını küçiik bir yastıktan geriye doğru sarkıt hem boynu uzun olur derler öyle yapımca benim annem her zaman yap diyor ama ben yapmıyorum niyeyseBu arada kızlar benim kızın boynunun alti pişik olmis pişik kremi sürdüm ama kımıl kımıl yumuk yumuk olunca pişik olmuş kafayı da geriye baya atması lazım ki hava alsın e kafa da sivri bi du koyuyieuz boyun görünmüyor resmen :) ne yapsam bu pişik icin önerisi olan
Olabilir canın belki vardır çok hafif derecedir. Emmesinde sıkıntı yoksa bilmek bişeyi değiştirmiyo hiç arastırma bnceCnm geçmiş olsun öncelikle. Dediğn sesi dinledim şimdi benim bebedd de emdikten sonra oluyordu. Hatta kızım anne kardeşim eşek sesini taklit ediyo heraldd diyordu. Böyle hıı hıı gibi değişik bi ses çıkarıyordu ama bu ara geçti sanki. Acaba vardı da geçti mi ki anlayamadım
1 buçuk günlük uykudan sonra bu gece normale döndü çok şükür:) hatta normalden daha çok uyandı. Bakalım gündüz napacak. Yol yorgunluğuymuş demekki. 6 saatlik yoldu cnmYol uzun mu bilmiyorum ama ben de annemlere gidince öyle olmuştu. Yol yorgunluğu dedim gectim ama sen yine de takip et benim 1 gün boyunca sürdü.
Bizim emme en baştan beri sıkıntılı. Her emmede genze kaçma olmuyo ara ara oluyo. Ama Onunla alakası var mı bilniyorum da kısa süre emiyo. Kavrayamıyo. Bazen reddediyor:/ öyle böyle 3 buçuk aylık olduk düzelecek diye sabırla bekliyorum bakalım:)Olabilir canın belki vardır çok hafif derecedir. Emmesinde sıkıntı yoksa bilmek bişeyi değiştirmiyo hiç arastırma bnce
Uzak olunca bu eksiklik duygusu hiç bitmeyecek 8 yıl olacak ama hala annem babamı yolcu ederken yada ben onlardan ayrılırken aynı acı hep içimde oluyorYaninda kisen olmamasi ne kadar kötüymüş iki haftadr bulanti kusmam vardi bugun daha kotuyum ishal ates titreme de var hastaneye gitmem lazim cocugu birakicak kimsem yok esimkalsin cocukla dersem bn tek gidemem baygınlık geçirdim biraz once esimin aile yakin ama cocuk onlarda durmuyo onlarda iyi bakamiyo cok kotuyum bi okadarda cok uzgunum kizlar ya annemi özledim keske yakin olsaydi yetim gibiyim tek oldugumu anladım cok cok uzgunum
Evet öyle canm ya iyi gunumde de kotu gunumdede onlari ariyorum bir haftadr hastayim hastaneye dahi gidemiyorum cocuga kim bakicak hastane ortami belli cocuk hastalanir bnm emotofobim var masallah dem bulandimi kusamiyorum illa hastaneye gitmem lazim ama gidemiyorum cok kotuyum yaUzak olunca bu eksiklik duygusu hiç bitmeyecek 8 yıl olacak ama hala annem babamı yolcu ederken yada ben onlardan ayrılırken aynı acı hep içimde oluyor
Ben bileklik olarak almıştım ama cok fayda etmedi ömerde. Ertuğrulda da kullanmayacağım o yüzdenKizlar kehribari kolye olarak mi alicaz? Bebegin boynuna takmak cok guvenli olmaz gibi geldi bana.
Nefes alamadığı için mi kısa emiyo acabaBizim emme en baştan beri sıkıntılı. Her emmede genze kaçma olmuyo ara ara oluyo. Ama Onunla alakası var mı bilniyorum da kısa süre emiyo. Kavrayamıyo. Bazen reddediyor:/ öyle böyle 3 buçuk aylık olduk düzelecek diye sabırla bekliyorum bakalım:)
Banada öyle geliyo ama kuzenim boynuna takıyoKizlar kehribari kolye olarak mi alicaz? Bebegin boynuna takmak cok guvenli olmaz gibi geldi bana.
NE BİZDE DE Var hırıltı ne sesi demiştin bi bakayım aynısı miGenzine kaçınca ağlıyodu aranıyodu ama memeyi almıyodu ağzına. Bende zorla kafasını tutup vermeye çalışıyodum salak gibi. Pediatride b ile başlayan genç bayan doktora gittik o şüphelendi kkb a yönlendirdi ordada selim erbek e gittik. O teshis etti zaten. Pediatri doktorundan çok memnun olduğumu söyleyemem bi ilgisiz geldi niyeyse kilosuna da fazla dedi ki bence değil
Çok şükür iyiydi canim atlattımAsıl sana da gecmis olsun canım operasyonun iyi geçmiştir inşallah.
Sudocrem sürdüm ondan var sürsem mi bi de tysto mu ne var çocuklara popo piştiği icin onu mu sürüsemBoyun altı pisigi bizde de çok oluyor .. travazol sürüyorum bir kez hemen geçiriyor ama bir iki gün sonra yine oluyor boynu katlanıyor ten tene degiyor yine oluyor
Deneyim bakalım suyla yıkamaya çalıştımGündüz kontrollü bir şekilde kafasını küçiik bir yastıktan geriye doğru sarkıt hem boynu uzun olur derler öyle yapımca benim annem her zaman yap diyor ama ben yapmıyorum niyeyse
Ah kuzum çok zor evet yalnız olmak insana çok koyuyorYaninda kisen olmamasi ne kadar kötüymüş iki haftadr bulanti kusmam vardi bugun daha kotuyum ishal ates titreme de var hastaneye gitmem lazim cocugu birakicak kimsem yok esimkalsin cocukla dersem bn tek gidemem baygınlık geçirdim biraz once esimin aile yakin ama cocuk onlarda durmuyo onlarda iyi bakamiyo cok kotuyum bi okadarda cok uzgunum kizlar ya annemi özledim keske yakin olsaydi yetim gibiyim tek oldugumu anladım cok cok uzgunum
onu da düşündüm. Diğer memeyi de verince bu sefer kusuyo fazla geliyo benimki tiryaki oldu sanırımTam doymadan mı bırakıyor acaba emmeyi? Her bebek farklıdır ama doyunca saat başı istemesi süre olarak kısa sanki bilemedim
4. Aya kadar sol ayak bileğine takılıyor canım. 4. Aydan sonra boyna takılıyor. Doktorum bile görünce 4. Ayda boynuna takarsın kullananların %80 i fayda görüyor dediKizlar kehribari kolye olarak mi alicaz? Bebegin boynuna takmak cok guvenli olmaz gibi geldi bana.
Aynen bizim oglanda olmus kizarik kizarik olmuş krem ise yaramadi hava almiyor cunkuBu arada kızlar benim kızın boynunun alti pişik olmis pişik kremi sürdüm ama kımıl kımıl yumuk yumuk olunca pişik olmuş kafayı da geriye baya atması lazım ki hava alsın e kafa da sivri bi du koyuyieuz boyun görünmüyor resmen :) ne yapsam bu pişik icin önerisi olan
Burnu açık aslında ama neden olduğunu çözemedimNefes alamadığı için mi kısa emiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?