2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çocuklarınızı nasıl oyalıyorsunuz oyun Halis’inda 10 dk ancak dürüyor yemek vs hiçbir şey yapamıyorum yatağında 10 dk duruyir kucak ya da göz TEMA’sı hep
Göz TEMA’sı olsa bile çok durmuyor ne yapıyorsunuz oyalansın diye valla ne olursa almaya hazırım çok bunaldım

Oyle canm Dogum yaptiktan sonra daha cok anladim ailemin uzakta oldugunu cunku onlara cok ihtiyaçim oluyo en cokta annemin sicacik kucagina saclarimi okşamasina

Laringomalazi bebek sesi canım

Tünaydın kızım 2 buçuk aylık benimde kullandığım ocean d3 vardı damlalığını işe yaramaz diye attım şimdi kızıma da kullanayım diyorum spreyi var prospektüse baktım bebekler için bir puf fazla geliyormuş 1 aylıkken sarılık için kan tahlili yapıldı kalsiyum fazla çıktı doktor d3 fazla vermişssin dedi dozu fazla gelmesin ne yapsam ki sizlerin bilgisi var mı

Bende de aynı re yapacağımı bilmiyorum sıkılıyor keyfi yerinde olunca ana kucağında 10 dak oyalanıyor uykusu da kötü başını bekliyorum aynen canım çok bunaltıyor

Arkadaşlar ya bu bebekler atak döneminde mi anlamadım. Bizimki de 2,5 aylık iyice huysuz oldu. Durup dururken ağlıyor. Kucağa alıyorsun yine susmuyor illa evin içinde gezicen. Bir yere koyunca ağlıyor. Veya tek çare sürekli meme vericen eskiden kucağa alınca susuyordu en azından. Gündüz zaten uyutabilirsem altın madeni bulmuş gibi oluyoruz.
İşe başlayınca annem nasıl bakacak merak ediyorum.
inşallah 1 , 1,5 aya düzelir.

Birde o durum var akşamları odaları geziyoruz

bebeleriniz ağzı açık mi uyuyor bizimki nadir kapatıyor

Ya kizlar benim evin neresinden basliyacam bilmiyorum.temizlik yapilmasi lazim.camasirin toplanmasi lazim.utunun yapilmasi lazim.bulasigin toplanmasi lazim....tasinsam daha kolay olacakk

Iste tek sorun durmayan bebisim var
Bende sen var ayni tip bebeden kucağımdan uyuyor koysam uyanacak oyun Halis’i 10 dk çare oluyor ya kucak ya onunla oyun göz TEMA’sı yaparak şarkı söyleyerek yemek bile yapamıyorum durduğu yerde durmuyor

BUyudkce kolaylaşacak diyorlardı ama bence daha da zorlaşıyor

teşhisin koyulmasina ve geçici olmasına sevindim cnm bu kadar kafaya takmazsin artık

Bende sen var ayni tip bebeden kucağımdan uyuyor koysam uyanacak oyun Halis’i 10 dk çare oluyor ya kucak ya onunla oyun göz TEMA’sı yaparak şarkı söyleyerek yemek bile yapamıyorum durduğu yerde durmuyor
Ana kucagi aldim.durmuyo.bende oyun halisi alayim dedim.belki onda durur diyecem de sanmiyorum

Kizlar hislerime tercuman olmussunuz yaa ayni durumdayim. Muzikli ana kucagina koyuyorum 10 dakika, ordan oyun halisi 10 dakika, ordan sandalye gibi biseyi var ona koyup oyuncak kart gosteriyorum 10 dakika, evi geziyoruz, camdan disariyi gosteriyorum. Zaten uykusu cok hafif uyusa bile 15-20 dakikada bir her sese uyaniyor. Yorgunluktan ve sirt agrisindan ölüyorum.Aksam uyuyunca zaten yapilacak birsuru is beni bekliyor. Bu durum ne zaman biter ne zaman biraz normal yasamaya baslariz???????

Selam yeni bir soru ve sorunum ile yine burdayım sanırım bizim kızda reflü var emiyor biraz gazını falan alıyorum yatiriyirum uykusunda ağzından lıkır lıkır sesler gelir bir iki kipirdayip sonra da hoop çıkarıyor günde dört beş kez yaşıyoruz bebeği reflü olan var mı aranızda böyle bisey mi onu soracaktin bu arada doğduğundan beri reflü yataginda yatiriyirum hep eğimli yatıyor yani

Normal yasam!!!!
Belim ve bacaklarim kopuyo artik.benim koca fizyoterapist ona hergun masaj yaptirmaktan adam bikti.bi de is yerinde elektroterapi uyguluyodu.hergun makineyi eve getirtiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…