2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet kuzum ya kime soylersem ne varki kusmakta diyor o basit gibi gorunen kusmak bnm icin okadar kotu okadar zor ki anlatamam zaten biliyormuşsun sirf korktugumdan kendimi tutuyorum kusmuyorum dahada kotu oluyorum bugunde sabah kahvaltı yaptim yedigum iki parca bsy ama hala midem bulaniyo midem şişti cok kotuyum pazartesini iple cekiyorum randevum var insallah iyi ilac falan yazarda rahatlarim

Ben emzirmede once sagiyorum. Sonra kalani emiyor. Emdikten sonra sagdigimda 10 cc bile sut cikmiyor.
Sağdığını da içiriyo musun ben emzirip sağıyorum 40 cc çıkıyo onuda içiyo sonra diğer gögüsede aynı e aksama doğru mesela şimdi süt kalmadı az artırıp dolaba attığım oluyo onu veriyorum emziremiyorum

Canim pazartesiyi bekleme.esinle beraber acile git.
Her gece acildeyim canm onlar dahiliye bolumune randevu al oyle git doyorlar garcekten cok ciddiy bi durum ama sevk etmiyorlar sevk ederlerse daha iyi olurdu serum takiyo geri yolluyorlar cok kotuyum bi yandan yavruma bakicak kimsem olmadigi icinde uzuluyorum yavrum icin Allah guc sifa versin kimseye muhtaç etmesin kimseyi

Yok icirmiyorum buzluga atiyorum. Emdigi kadar. Zaten emmeyi birakinca doymamis olursa kendini belli ediyor diger memeye geciyorum. Grneldentek meme yetiyor ama.

Bide o lanetin kronik mide bulantısı oluyor. Burcun ne peki yengeçlerde sık oluyormuş :)

Allah yardimcin olsun canim.yanina aileni ya da esinin ailesini cagir bir sure rahatlarsin.benim de yanimda kimsem yok.ve cok zor bir durum bilirim.hasretlik ayri dert tek basina cocuk buyutmeye calismak ayri dert.ama allah saglik huzur versin canim.bi sekilde zaman geciyo iste

Suan sana yaziyorum canm ama nasil agliyorum anlatamam gurbette yalniz olmak zormuş esimin ailesinden maalesef bi yardm gormedim onlar herseyi bnden bekliyo kimse neyin var diye sormuyo Allah yavrum icin bana saglik versin kimseye muhtac etmesin

Suan sana yaziyorum canm ama nasil agliyorum anlatamam gurbette yalniz olmak zormuş esimin ailesinden maalesef bi yardm gormedim onlar herseyi bnden bekliyo kimse neyin var diye sormuyo Allah yavrum icin bana saglik versin kimseye muhtac etmesin
Canim yapma ya.esinin ailesini bosver o zaman.kendi aileni cagir canim.bir sure kalsin.10senelik evliyim.10senedir ailemden uzaktayim.cocugumu hasta hasta krese biraktigimi bilirim.evime gelirler ben giderim yanlarina her seferinde aglayarak ayriloyorum.yapacak bisey yok tatlimm.alisamiyosun ama mecbursun guclu durmaya.

Destegin icin cok saol kuzum annem dogum yaptigim zmn geldi bir ay kaldi gitti her geldiklerinde giderken cok zor ayriliyoruz vedalasmamiz cok zor oluyo bnde insallah esim yavrumla birlikte bir ay sonra gidicez ailemin yanina ama iste bazen cok yalniz yetim gibi hissediyorum cok şükür yavrum kucagimda saglikli önemli olan bunlar amane bilim arada boyle doluyorum

Kaç dakika sağıyorsun canım sağdıktan sonra emecek kadar oluyormu?
5 dakika filan sagiyorum. Goguslerim Cok sis oldugunda yapiyorum bunu obur turlu boguluyor cunku emerken genelde 70 80 cc sagio birakiyorum. Sonra emziriyorum. Gogsum rahatliyor. Doymazsa diger mememi veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…