2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
BUyudkce kolaylaşacak diyorlardı ama bence daha da zorlaşıyor

Hayirdir cnm noldu?? Nasil oldun ??

Selam yeni bir soru ve sorunum ile yine burdayım sanırım bizim kızda reflü var emiyor biraz gazını falan alıyorum yatiriyirum uykusunda ağzından lıkır lıkır sesler gelir bir iki kipirdayip sonra da hoop çıkarıyor günde dört beş kez yaşıyoruz bebeği reflü olan var mı aranızda böyle bisey mi onu soracaktin bu arada doğduğundan beri reflü yataginda yatiriyirum hep eğimli yatıyor yani
Cnm bize dedi doktor cunku nisan alir gibi kusuyoruz. Bebelac thickener diye bisey verdi emdikten sonra beriliyomus anne sutunu katilastiriyirmus kusmuyormus falan doktoruna sor istersen bi

Aynen canım sende doğru tahmin etmişsin. Sizdede var mı bu problem emme işini nasıl yapıyosunuz
bizde kuvozde ilk çıkınca çok fazlaydı sürekli süt genzine kaçıyor ve morariyordu korkumdan emziremiyordum az akışlı biberonla hallettik bir ay bir aydan sonra azaldı biraz ve emmeye başladı hala oluyor ama sizinki kadar şiddetli degil

Cnm bize dedi doktor cunku nisan alir gibi kusuyoruz. Bebelac thickener diye bisey verdi emdikten sonra beriliyomus anne sutunu katilastiriyirmus kusmuyormus falan doktoruna sor istersen bi
gidince soracağım ama yeni olmaya başladı eskiden gazını almadığında kusardi şimdi çoğaldı sonradan olabilen biseymis sence bı de fışkırır gibi kusmiyo bizimki çıkarıveriyo hemen acaba başka bişey mi

Canında ikna kuzum bizimde kalçandan gelişmemiş mi ne tekrarı kreşsin dediler 4. Ayda her şey düzelecek allah beterinden sakınsın

Masallah çok tatlı şıpa allahım nazardan korusun

Geçmiş olsun şimdiden canım üzülme ikisinde senin evladın yetemiyorum diye şakın düşünme elinden gelenin en iyisini yapiyorsundur emin ol ten tene temaa sart degil ki sen ona bak sarıl kokla bu zamana kadar yaptıkların ona iyi gelmiştir zaten
Ayrıca gece teroru olayi eşimin yeğeninde vardı gece uyku sersemi kalkıp ağlayıp kafayı duvarlara vuruyordu annesi yanında yatmasına rağmen kısa zaman sonra geçti yeni çağın çocuklarında neden böyle sorunlar var aklım almıyor ama kısa zamanda geçecek gönlünü ferah tut
Kaçıncı ayda çektirdiniz ultrasonu
Doktor bişey yok demişti 1/b çık ıştı sonucumuz

bizde kuvozde ilk çıkınca çok fazlaydı sürekli süt genzine kaçıyor ve morariyordu korkumdan emziremiyordum az akışlı biberonla hallettik bir ay bir aydan sonra azaldı biraz ve emmeye başladı hala oluyor ama sizinki kadar şiddetli degil

gidince soracağım ama yeni olmaya başladı eskiden gazını almadığında kusardi şimdi çoğaldı sonradan olabilen biseymis sence bı de fışkırır gibi kusmiyo bizimki çıkarıveriyo hemen acaba başka bişey mi
Anladım canım bende genzine kaçınca biberonla devam ediyorum bakalım artık gittiği yere kadar

Sütüm çoğalsın diye sağan anneler size bi sorum var. Her emzirmeden sonra sağıyo musunuz? Bende sağıyım diyorum ama benim sütün solmuyo ozaman acıkınca hep sağdığımı veriyorum e bu seferde ememiyo. Sütüm az olduğu için mi?

Bu arada kızlar benim kızın boynunun alti pişik olmis pişik kremi sürdüm ama kımıl kımıl yumuk yumuk olunca pişik olmuş kafayı da geriye baya atması lazım ki hava alsın e kafa da sivri bi du koyuyieuz boyun görünmüyor resmen :) ne yapsam bu pişik icin önerisi olan

Bizi yazmışsın sanki :) sivri kafayız bizde. Kuzum mustelanın 123 vitamin barrier cream efsane bişey. Bi sürüyorsun sabaha bişey yok. Pişik kremi zaten. Bende sürdüm boynunun altına hemen geçti. Bide atopik dermatit olduğu için en ufak pişik vs egzamatik yapıya dönüyor. Onu bile düzeltmiş. Bu vitamin barrier serisi falan var mı acaba egzama kuruluk vs iyi gelen varsa alayım

Evet öyle canm ya iyi gunumde de kotu gunumdede onlari ariyorum bir haftadr hastayim hastaneye dahi gidemiyorum cocuga kim bakicak hastane ortami belli cocuk hastalanir bnm emotofobim var masallah dem bulandimi kusamiyorum illa hastaneye gitmem lazim ama gidemiyorum cok kotuyum ya

Emetofobi bende de var. Basit gibi görünse de çok zor. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde çok dua ettim Rabbim biliyorsun halimi nolursun kusmayayım diye. Çok şükür ki bulantım şiddetli oldu ama kusmadım. 1 defa yumurtadan zehirlendim aşırı kustum onda da 9 ay kusmuş gibi fenalaştım zaten. Ödüm kopar ondan

Bende sen var ayni tip bebeden kucağımdan uyuyor koysam uyanacak oyun Halis’i 10 dk çare oluyor ya kucak ya onunla oyun göz TEMA’sı yaparak şarkı söyleyerek yemek bile yapamıyorum durduğu yerde durmuyor

Oyun halısı falan bizde de kar etmiyor. Geçen gün ağda yapacaktım. Hepi topu 5 dakikalık işim vardı. Anakucağını banyonun önüne getirdim bana doğru çevirdim. Bağıra çağıra el kol hareketi yaparak şarkı söyledim de 5 dk zaptoldu beyimiz. 6 dakika olsa izin vermeyecek. Yarım yamalak hallettim işimi. Hem böyle durmuyor hem kuaföre gitmeme fırsat vermiyor napıcam bilmiyorum :)

Kizlar hislerime tercuman olmussunuz yaa ayni durumdayim. Muzikli ana kucagina koyuyorum 10 dakika, ordan oyun halisi 10 dakika, ordan sandalye gibi biseyi var ona koyup oyuncak kart gosteriyorum 10 dakika, evi geziyoruz, camdan disariyi gosteriyorum. Zaten uykusu cok hafif uyusa bile 15-20 dakikada bir her sese uyaniyor. Yorgunluktan ve sirt agrisindan ölüyorum.Aksam uyuyunca zaten yapilacak birsuru is beni bekliyor. Bu durum ne zaman biter ne zaman biraz normal yasamaya baslariz???????
Ahanda ben parka geldik burda bile pusete durmuyor kucakta belim koptu artik

Biraz daha iyiyim kuzum
Olan bizim kızın durmaması gözünün önünden ayrılayım basiyir çığlığı
Ve ben hala acıktı mi uykusu mu var Gazi mi var ağlıyor aç mi derdinden kafayı yemek üzereyim
Düzenimiz YÖK gece uykusundan sonra 45 dk bir uyaniyor artık elini emerek kendini uyandırıyor uyandırmasa o sese ben kalkıyorum aç mi telaşı sarıyor

Dün 2 ay aşımız vardı kızlar. İçlerinde en az ağlayan bebekti benim yavrum. Ama ben onun kırk katı ağladım. Hatta daha başlamadan ağlıyordum zaten. Hemşireler yeter bizide ağlatacaksın dediler :)) ilk kes gözünden yaş geldi düşünün. Ben hiç ağlatmadım onu o kadar. Ciğerim yandı. Ateşim iz çıkmadı hamd olsun ama sababa kadar uyumadı. Uyuduğunda saat 8di. Ben 4.5 ta 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı vae gibiydi. Onun üstüne 5te uyudu 6 5 ta kalktı artık ben bitmiştim anneme verdim. 8de uyumuş tekrar. Şimdi Butün gün uyuyor. Umarım gece gündüz karmaşası yaşatmaz bu bize. Çok korkuyorum gece hortlayacak diye.

Sütüm çoğalsın diye sağan anneler size bi sorum var. Her emzirmeden sonra sağıyo musunuz? Bende sağıyım diyorum ama benim sütün solmuyo ozaman acıkınca hep sağdığımı veriyorum e bu seferde ememiyo. Sütüm az olduğu için mi?
Ben emzirmede once sagiyorum. Sonra kalani emiyor. Emdikten sonra sagdigimda 10 cc bile sut cikmiyor.

Biraz daha iyiyim kuzum
Olan bizim kızın durmaması gözünün önünden ayrılayım basiyir çığlığı
Ve ben hala acıktı mi uykusu mu var Gazi mi var ağlıyor aç mi derdinden kafayı yemek üzereyim
Düzenimiz YÖK gece uykusundan sonra 45 dk bir uyaniyor artık elini emerek kendini uyandırıyor uyandırmasa o sese ben kalkıyorum aç mi telaşı sarıyor
O bizde de ayni. Benden baskasi kucaklasin sanki etini cimcirmisin gibi çığlığı basiyor.
Bence beni cok seviyor :KK200:

Kuzum yokmuş gibi oliyor ama var sen emdikten sonra sağ çok az geliyor emdikten sonra ama 20 dk sağ 10 dk bekle 10 dk sağ 10 dk olayında 20 dk sondan sut iniyor
Ayrıca sütun var benim hiçbir zaman iki mememden 340 cc çıkmadı

Bizde atopik kremini aldık yüze sürün dedk doktor sürdürmüyor ki çığlık ciglig
Bizi yazmışsın sanki :) sivri kafayız bizde. Kuzum mustelanın 123 vitamin barrier cream efsane bişey. Bi sürüyorsun sabaha bişey yok. Pişik kremi zaten. Bende sürdüm boynunun altına hemen geçti. Bide atopik dermatit olduğu için en ufak pişik vs egzamatik yapıya dönüyor. Onu bile düzeltmiş. Bu vitamin barrier serisi falan var mı acaba egzama kuruluk vs iyi gelen varsa alayım
a duruyir oyle krem

Oyun halısı falan bizde de kar etmiyor. Geçen gün ağda yapacaktım. Hepi topu 5 dakikalık işim vardı. Anakucağını banyonun önüne getirdim bana doğru çevirdim. Bağıra çağıra el kol hareketi yaparak şarkı söyledim de 5 dk zaptoldu beyimiz. 6 dakika olsa izin vermeyecek. Yarım yamalak hallettim işimi. Hem böyle durmuyor hem kuaföre gitmeme fırsat vermiyor napıcam bilmiyorum :)
Bende bıyıklı geziyorum resmen
Tırnaklarımı bile aceleden yamuk kesmişim :D

Back
X