2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
5 dakikada 70-80 müthiş canım maşallah Allah daha çok versin.
Her zaman oyle olmuyor tabi. Genelde sabahlari gece uzun sure emmedignde sisince cikiyor. Cunku efsu. Gunduzleri 1.5 2 saatte emiyor geceleri 4 saatte emiyor. Oyle olunca bir memeyi 8 saat emmedigi oluyor. Tas oluyor meme. Bende sagiyorum kalkar kalkmaz.

Humana stll humana kimyonlu rezene mılk tea lactamil günlük en az 2 litre su. Bide onu alıyım bari napıyım herseyi deniyorum
Stillacdan memnunum ben. Birde ikeadan kizilcik suyu almistim sut arttiriyor diye. O da guzel. Tabi ben beceriksiz.oldugum icin ikeadan aldim. Kizilcik hosafi aslinda.

Her zaman oyle olmuyor tabi. Genelde sabahlari gece uzun sure emmedignde sisince cikiyor. Cunku efsu. Gunduzleri 1.5 2 saatte emiyor geceleri 4 saatte emiyor. Oyle olunca bir memeyi 8 saat emmedigi oluyor. Tas oluyor meme. Bende sagiyorum kalkar kalkmaz.

Stillacdan memnunum ben. Birde ikeadan kizilcik suyu almistim sut arttiriyor diye. O da guzel. Tabi ben beceriksiz.oldugum icin ikeadan aldim. Kizilcik hosafi aslinda.
Kizilcigi bende duydum aslında ama alıp yapmadım:(

Stillac hergün kullanıyormusun

Destegin icin cok saol kuzum annem dogum yaptigim zmn geldi bir ay kaldi gitti her geldiklerinde giderken cok zor ayriliyoruz vedalasmamiz cok zor oluyo bnde insallah esim yavrumla birlikte bir ay sonra gidicez ailemin yanina ama iste bazen cok yalniz yetim gibi hissediyorum cok şükür yavrum kucagimda saglikli önemli olan bunlar amane bilim arada boyle doluyorum
Benimde ailem uzakta doğumda geldi annem 40 ı çıkana kadar kaldı sonra gitti aramızda q4 saat var he deyince gelemiyo çok zor oluyo bazen keşke yakınımda olsa eşimin ailesi 3 saat uzakta bize çok haz etmiyoruz birbirimizle gelmiyorlar ama bu kadar yakın olmalarını bile kıskanıyorum bencillik yaptığım ama kendime engel olamıyorum yani kuzum üzülme yalnız degilsin hayatta ya uzakta da olsa sesini duyabiliyoruz en azından

Canim fitil koydum aksam ama fitili 4e boldum ama cok agladi fitili koyunca. Ama baya yaptı dedigin gibi. Sonrada cok agladi daha kesinlikle koymam dedim cunku co agladi. Kakasi civikti baya ishal gibi
Biz bide cahalliktan bölmeden koyduk düşün nasıl ağladı yavrum :( bidaha asla koymam duphalac surupta iyi geliyo dün de 2 çay kaşığı verdim söküldü normalde 1 çay kaşığı veriliyo ama ikinciden sonra söküldü birde termometrenin ucuyla uyardım azcik biliyorum yanlış ama 7 günü geçmişti 8 gün olmuştu rahat değildi yavrum ıkınıp duruyordu..z.yagi vereceğim artik sık sık dr da ver dedi bir tatlı kaşığı günde..

Kizlar hislerime tercuman olmussunuz yaa ayni durumdayim. Muzikli ana kucagina koyuyorum 10 dakika, ordan oyun halisi 10 dakika, ordan sandalye gibi biseyi var ona koyup oyuncak kart gosteriyorum 10 dakika, evi geziyoruz, camdan disariyi gosteriyorum. Zaten uykusu cok hafif uyusa bile 15-20 dakikada bir her sese uyaniyor. Yorgunluktan ve sirt agrisindan ölüyorum.Aksam uyuyunca zaten yapilacak birsuru is beni bekliyor. Bu durum ne zaman biter ne zaman biraz normal yasamaya baslariz???????
Birebir ayni durum bende de var inşallah düzelir zamanla:KK43:

Kızlar benim oğlan sürekli aranıyo emmiyo mamayıda 2 kere çekip bırakıyo çok aç değil ama çok tok da değil nedendir fikri olan var mı?

nemesis nemesis stillac 1 kutu kac gun gidiyor ona gore arkadasima siparis vericem canim ondan soruyorum.
Bir de motilium diye bi ilac var sut artirmak icin ondan icemler varmis normalde mide rahatlatmak icin kullanan var mi?

Günaydın ana canlar :) bizim yatak odasının sabah akşam güneş içinde. Güneşlik ışığı kesmiyo. Karanlıkta iyi uyuyo. ne yapabilirim?

Günaydın kızlar , geçmişi yeni okudum yine. Bebekleri hasta olanlar hepinize geçmiş olsun , etiketleyemedim tek tek . Liviya Liviya sana da geçmiş olsun canım inşallah iyi olursun bir an önce , biz iyi olmasak bebekler ne halde olur. Gurbetlikten konu açılmış bende kaç gündür onun depresyonundayim kendi memleketimi çok özledim ama gidemiyorum şu an . Burda yalnız olmak çok zor geliyor. Annem ben okuyorum diye bana hiç bir şey yaptirmazdi el kapısı öyle olmuyor gerçekten .mecbur kalıyorsun yapmaya. Bebekler durmuyor , sürekli bizi istiyor ama evin halini görünce daha kötü oluyorum bende. He bi de burda sürekli misafir olayı var o da ayrı , kendime bakamıyorum bi de misafir geliyor :-)

Benimde ailem uzakta doğumda geldi annem 40 ı çıkana kadar kaldı sonra gitti aramızda q4 saat var he deyince gelemiyo çok zor oluyo bazen keşke yakınımda olsa eşimin ailesi 3 saat uzakta bize çok haz etmiyoruz birbirimizle gelmiyorlar ama bu kadar yakın olmalarını bile kıskanıyorum bencillik yaptığım ama kendime engel olamıyorum yani kuzum üzülme yalnız degilsin hayatta ya uzakta da olsa sesini duyabiliyoruz en azından
Aşık oldum esim burdan taa Rusya ya geldi uc kez once ailem istemiyordu cok uzak diye baktılar bn cok istiyorum sonra tamm dediler. Ozmn annem söylemişti kizim gurbette yalniz olmak zor iyi dusun diye esimi seviyorum cok şükür mutluyum Robbim evlat nasip etti ama cok özlüyorum hp agliyorum hastaligimi etkiside var hasta olunca annem basimdan ayrilmazdi büyüdüğümü anne olgumu tek başıma mücadele etmem gerektigini yeni yeni anlıyorum sizinle konuşmak iui geldi tatlim cok saol

Back
X