- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.601
Selam kızlar baapıyoşunuz oglumu uyutayim derken ailecek 9 da uyumusuz
şimdi de sahura kaldırdı madem kocama sahur hazırlayalım ben emzirdigim için oruç tutmamak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk ay başladım kullanmaya canim çok incecik bebek yastiklari yaptim pamuktan omurgasini etkilemeyecek kadar ince. Hep onlarla yatiriyorum bir yere kalmaya giderken de yanimizda götürüyorumKizlar biz bu bebeleri ne zaman yastikta yatirmaya baslayacagiz.
Öğretmen olan da alıyor muCocuk yardım parası için 130 Tl küsür SGK ya başvurmuş
Ben yastık kullanıyorum , hatta kendi yastıklarımızı ama başını koymuyorum sadeceKizlar biz bu bebeleri ne zaman yastikta yatirmaya baslayacagiz.
Yerinde degilse kalirsin yani oyle kalan oluyormus.Devlette taktırdım ama fırsatım olmadı 11 indeydi kontrol cuma gitcem artık acaba yerinde değil ondan mı oluyo kanama böyle hamile felan kalmam dimi
Ben memurum eşim öğretmen çocuklar eşimin üstüne o aldıÖğretmen olan da alıyor mu
Aylik maasa eklenen mi bu ??Cocuk yardım parası için 130 Tl küsür SGK ya başvurmuş
Yok tek bir seferlik alınıyorAylik maasa eklenen mi bu ??
Eşine sorar mısın peki, çocuğu üstüne alınan kişi mi alıyor SGK parası,ya da nasılBen memurum eşim öğretmen çocuklar eşimin üstüne o aldı
Evet üstüne alan Kişi alıyor parayı çocuk yardım ödeneği sanırım adı da tek seferlikEşine sorar mısın peki, çocuğu üstüne alınan kişi mi alıyor SGK parası,ya da nasıl
Günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun geçmiş olsun canım iki yeğenim de atomik dermatitli biri 10 yaşında diğeri 3 yaşında büyüdükçe dermatitin şiddeti azalıyor geçme ihtimali de var dikkat atmek gerekiyor kızlar bebişlerde uykudayken korkuyla çığlık çığlığa ağlama krizi oluyor mu son bir haftadır kızımda varKızlar bu şekilde bebeginin yüzünde tahriş olanlar vardı sanırım doktora götürdüm sabah sabah 300 tl bayıldım sabun ile yıkamamın bedeli. Bu gibi durumlarda sakın müdahale etmeyin doktora götürün sabun losyon şampuan krem her şeyini özel yazdı doktor
Sagol canim önemsemek gerekiyormuş böyle şeyleri 3-4 gün gecmesini bekledim ama gittikce artti bu resimdekinin 3 katı oldu şimdi. Bir de nerden alindigi belli olmayan hediye gelen kıyafetleri de giydirmeyecegim artık. Tamamen alerji kaynaklı bir rahatsızlık bu.Günaydınlar hayırlı ramazanlar olsun geçmiş olsun canım iki yeğenim de atomik dermatitli biri 10 yaşında diğeri 3 yaşında büyüdükçe dermatitin şiddeti azalıyor geçme ihtimali de var dikkat atmek gerekiyor kızlar bebişlerde uykudayken korkuyla çığlık çığlığa ağlama krizi oluyor mu son bir haftadır kızımda var
hmm şu 300 tl veriliyormuş o değil ozaman değimi aile bakanlığının kine başvurdum ben çünkü.Evet üstüne alan Kişi alıyor parayı çocuk yardım ödeneği sanırım adı da tek seferlik
canım mustelalar havalarda uçuşuyor bizde aldık malesef doğduğundan beri kullanıyoruz. sadece sşampuanla bütün vücudu halledebiliyorsun aslında diğer şeylerine gerek yok bence. birde nemlendirsin diye ben saf sıvı vazelin aldım eczaneden doktor tavsiyesi pammık gibi oluyor çocuğum mustela kurutuyordu.Kızlar bu şekilde bebeginin yüzünde tahriş olanlar vardı sanırım doktora götürdüm sabah sabah 300 tl bayıldım sabun ile yıkamamın bedeli. Bu gibi durumlarda sakın müdahale etmeyin doktora götürün sabun losyon şampuan krem her şeyini özel yazdı doktor
Anladım canım kontrolü erkene aldırıyım ben ozamanYerinde degilse kalirsin yani oyle kalan oluyormus.
Bir kerelikmi aliniyor bu yojsa her ay maasa ek olan cocuk yardimimiCocuk yardım parası için 130 Tl küsür SGK ya başvurmuş
Gece terörü oluyor cnm. Ama bunun için biraz erken olması lazım. Oğlumda olmadı ama arkadaşlarımda oluyorduGünaydınlar hayırlı ramazanlar olsun geçmiş olsun canım iki yeğenim de atomik dermatitli biri 10 yaşında diğeri 3 yaşında büyüdükçe dermatitin şiddeti azalıyor geçme ihtimali de var dikkat atmek gerekiyor kızlar bebişlerde uykudayken korkuyla çığlık çığlığa ağlama krizi oluyor mu son bir haftadır kızımda var
Geçmiş olsun ne dedi Dr ? Neler verdiKızlar bu şekilde bebeginin yüzünde tahriş olanlar vardı sanırım doktora götürdüm sabah sabah 300 tl bayıldım sabun ile yıkamamın bedeli. Bu gibi durumlarda sakın müdahale etmeyin doktora götürün sabun losyon şampuan krem her şeyini özel yazdı doktor