2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Muhtemelen. Cunku bende de istah fena. Doymuyorum bildigin. Gecen hafta reformer pilatese basladim. Birde diyet programi aslinda diyet degil bornal insan beslenmesi ama bildigin acim ya.
Valla bende de göbek aldı başını gitti ne olacak bilmiyorum gittikçe kilo alıyorum zatıflayacağıma spor filanda yapılmaz diyorlar ilk 6 ay diyette yapılmazmış sütü etkilermiş bir de yaz geldi kendimi kötü hissediyorum

Spor olayi yalan. Ben 2 haftadir haftada 2 gun giriyorum reformera gayet iyo gidiyor sutumde azalma filanda yok. Cok agir cok yogun spor laktik asit urettigi icin uygun degil sadece. Diyette sut azalmasin diye yasak. Ama ben mesela son zamanlarda azitmistim tantuni lahmacun filan yiyordum surekli. Simdi hagtada 2 gun balik yiyorm. Daha saglikli bir hal aldi benim icin.

Evet kucakta bile sakinleşmiyor bazen... artık kafam bir milyon oldu... canından can koparıyorlar sanki
Inan aynısı ve bazen insanın sinirleri bozuluyo susmayınca..ben kolik bebek müzikleri açıp susturuyorum o da uyutuyo omzumda sallaninca ama baya hizli sakinlesiyo bazen onun sesini bilebastiriyo ağlaması ama onu bile duymuyo gürültü ile birlikte şşş-pat yöntemini uygulayinca baya iyi sakinleyip uyuyo ama onları yapmazsam evi 40 kere turlasam bile susmuyo

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka ypıyor bizim ki bugün 3 kere yaptı mesela günde en az bir kere kesin yapıyor bazen 2 basen 3 oluyır bu sayı bir de cıvık yani hiç kıvamlı değil

Çok ağır spor yapılsa dahi 2 saat içind e sütteki laktik asit seviyesi normale dönüyomus yani netten araştırdığım kadarı ile emziren fitness antrenörleri bile ağır egzersiz yapıyormuş sadece spor dönüşü bir duş ve 2 saat beklemek gerekmiş laktik asit seviyesi düşsün diye ama nekadar doğru bilemem acayip istiyorum gitmek bende çünkü benim bacaklar tasimiyo beni artık :) biraz daha zaman geçsin başlıycam görüntü çok rahatsız edici ve ağustosta tatil planı yapıyoruz kurbana yani camis gibiyim:)

Hı bende annemlere geldim apartmanlarının altında spor salonu var siteye ait ücretsiz yusuf aras uyuduğunda uğrasammı acaba arada o zaman bende aynen çok abarttım ekmek hamur işi çok yiyorum

Canım sen günde ne kadar mama veriyorsun?

Aynen 2 saat emmemesi yeterli. Ben ciksr cikmaz bile emzirdim emdi efsun sorunda olmadi. Demekki cok agir degil.
Hı bende annemlere geldim apartmanlarının altında spor salonu var siteye ait ücretsiz yusuf aras uyuduğunda uğrasammı acaba arada o zaman bende aynen çok abarttım ekmek hamur işi çok yiyorum
Sansin varsa mutlaka yap canim.hem vucut kendine gelir hemde sen iyi hissedersin.

Muhtemelen. Cunku bende de istah fena. Doymuyorum bildigin. Gecen hafta reformer pilatese basladim. Birde diyet programi aslinda diyet degil bornal insan beslenmesi ama bildigin acim ya.
Aynen öyleyim sinirden çatlıyorum hamileyken böyle yemedim bende regl olmadım göbeğim 6 aylık hamile göbeğiyle yarışır hamileyken giydiğim pantolon dar geliyor her gece yemiycem diye kendime söz veriyorum sabahında homini gırtlak çıldırcağım östrojen mi nasıl olacak ki

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka ypıyor bizim ki bugün 3 kere yaptı mesela günde en az bir kere kesin yapıyor bazen 2 basen 3 oluyır bu sayı bir de cıvık yani hiç kıvamlı değil
İlk iki ay hergündü aptamilden sma geçince haftayı geçti sma yı bıraktım hala düzelmedi ama 6 güne düştü şimdi de üç günde bir kaka yapıyor bizimkinin de kakası cıvık

Aynen 2 saat emmemesi yeterli. Ben ciksr cikmaz bile emzirdim emdi efsun sorunda olmadi. Demekki cok agir degil.

Sansin varsa mutlaka yap canim.hem vucut kendine gelir hemde sen iyi hissedersin.
Emdikten sonra da sıkıntı olmadıysa sakıncalı ı durum yok o zaman gönül rahatlığı ile yazılıp gidebilirim aslında öncesinde sagip anneme bırakıp gidebilirim hemen köşede spor salonu va4 cevrede de baya var salon allahtan ama az daha bekliyeyim ek gıdaya başlasın yazılcam :)

Hangi balığı tüketiyorsun , bu zamanda

Evet ben o sikintida gittim doktora birde cift cizgi faciasi tabi. Ostorojen bitik cikti. Nornal dedi doktor emzirirken oluyormus. Ama rahim duvarida kalinlasmis. O yuzden her yerim sis.
Kuruluk var mı? Neyde olduğumu anladın sanırım , açıklama yapmaya gerek Yok
Var malesef. Kayganlastirici aldik son care ama cokta memnun degilim acikcasi. Birazda ondan cozmek istiyorum.

Maşallah beslenme düzeninz nasıl ?
Sadece anne sütü alıyor. Yeni doğduğunda sarılık olunca mama verelim dedik püskürttü. Biberon ve emzik kullanmıyor. Her istediğinde veriyorum. DışardayKen 2,5 3 saat yemeden duruyor ama evde bazen saat başı emiyor.

ne kadar beklersen o kadar yerlesiyor kilolar. Firsatin varsa beklemeden basla.
Hangi balığı tüketiyorsun , bu zamanda

Ben sadece levrek ve cupra yiyebiliyorum. Suan levrek zamaniymis levrek yiyorum.

Tamam östrojen azlığı kuruluk da yapıyor çünkü
Hayıt tohumu desem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…