- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.981
Biz bugün yaptırdık hala kaka yapmadı. Bi de sanırım karnı ağrıyorYan etki yaptı mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bugün yaptırdık hala kaka yapmadı. Bi de sanırım karnı ağrıyorYan etki yaptı mi?
Balık gaz yapmıyor mu? Ben yapıyo diye yemiyorumne kadar beklersen o kadar yerlesiyor kilolar. Firsatin varsa beklemeden basla.
Ben sadece levrek ve cupra yiyebiliyorum. Suan levrek zamaniymis levrek yiyorum.
İnan belli bi düzenimiz yok kafasına göre takılıyor ne zaman isterse o zaman emziriyorum. Gece de ilk uykusu 4 saat falan oluyo sonrası değişiyor 2 3 saate bi uyanıyo. Yani 3 4 kere emiyor. Meme reddi vardı bayadır bu ara düzeldi gibi fırsattan istifade sık sık emziriyorum:)Ne kadar süre ile eemziriyorsun ? Gece kaç kere emiyor gün içinde nasıl
Kiz o hamile kalmak icin degil mi kazaya kurban gitmeyelim sonraTamam östrojen azlığı kuruluk da yapıyor çünkü
Hayıt tohumu desem?
Yok yapmiyor. Yaptigini bile ilk kez senden duydum.Balık gaz yapmıyor mu? Ben yapıyo diye yemiyorum![]()
3 4 5 oluyo bizimkiKızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka ypıyor bizim ki bugün 3 kere yaptı mesela günde en az bir kere kesin yapıyor bazen 2 basen 3 oluyır bu sayı bir de cıvık yani hiç kıvamlı değil
Isiklar icinde uyusun. Cok uzuldum simdi...Kızlar bu arada soyliycem unutuyorum 2 gündür..size bahsetmistim annemin üst komşusu kızcağızdan1 haftadır basim çok ağrıyo deyip duruyomus sonra düşüp bayılmış pihti atmis beyine..1hafta sonra falan düzeldi sadce gözde sıkıntı vardı bi gün eşi ile oturup konuşurken hastahanede yataginda elindeki soda şişesi düşüp aniden kendini kaybetmiş ve sonra beyinde baloncuk oluşmuş beyin damarı çatlamis ve gerçekten hamileymis 6 haftalık 33 yaşında bide daha salı günü vefat etti kurtulamadı çok üzgünüm çarşamba günü girdi kara toprağın altına en son benim kızımı aldı kucagina annemin evde bide hediye getirmişti baktıkça içim acıyo
benim kız ağladıkça eşine ne güzel ağlıyo bizim evde de böyle bebek ağlıcak mi deyip duruyomus kimin kimin öleceğine inanırdım da o kızın öleceği aklimdan geçmezdi
ölüm ne kadar anî
ve bence ihmal de var öncesinde devlete gidiyo acilde dr boynum basim agriyo deyince agri kesici kas gevşetici verip yollamış yani bir mr çekseymış pihti olusumu belki fark edilip tedavi edilme sansi olacakti ama olmadi..dicem o ki ne olur en ufak bas agrinizi yabana atmayın gencecik bi can gitti aman ha dikkat edin kendinize
Bizim apt ında var spor salonu ama bi sor bakalım kaç kere gittin diyeHı bende annemlere geldim apartmanlarının altında spor salonu var siteye ait ücretsiz yusuf aras uyuduğunda uğrasammı acaba arada o zaman bende aynen çok abarttım ekmek hamur işi çok yiyorum
Gökçe Ada 12 günlükken kolik sancısından avazı çıkana kadar ağlamaya başlayınca biz apar topar dr a götürdük. Dr ilk dün balık mı yedin dedi o öyle deyince bende gaz yapıyo diye yemedim. Şimdi mal gibi aylarca mahrum mu bıraktım kendimi balıktan. Alnıma kocaman gerizekalı yazdırmak istiyorum :)Kiz o hamile kalmak icin degil mi kazaya kurban gitmeyelim sonrasutun tadini miktarini bozuyor mu birde.
Yok yapmiyor. Yaptigini bile ilk kez senden duydum.
Bilemedim bacim doktor dediyse vardir bildigi. Birde cocuga gore degisiyor. Mesela efsuna fasulye lahana nohut vs gaz yapmadi. Ama mercimek kahve ve cikolata yapti. Deneyip yanilacaksin ben herseyi yiyorum ertesi gun duruma bakiyorum. Kirmizi mercimek felaket bizde mesela.Gökçe Ada 12 günlükken kolik sancısından avazı çıkana kadar ağlamaya başlayınca biz apar topar dr a götürdük. Dr ilk dün balık mı yedin dedi o öyle deyince bende gaz yapıyo diye yemedim. Şimdi mal gibi aylarca mahrum mu bıraktım kendimi balıktan. Alnıma kocaman gerizekalı yazdırmak istiyorum :)
Bana bi zor gelir ki spor yapmak. koşu bandında 10 dk yürüsem ölürüm yorgunluk tan. 1 saat koşanlara falan şaşıp kalıyorum:)Kizlar kaldirin totoyu 2018 subat sportif analari olalim
Kizkatreinur ben arabayla gidiyorum te nerde salon
![]()
1 saat bende kosamam. O yuzden reformera basladim. Hoca esliginde calisiyoruz. Yat diyo yatiyorum kalk diyo kalkiyorum. Kaytaramiyorum yaniBana bi zor gelir ki spor yapmak. koşu bandında 10 dk yürüsem ölürüm yorgunluk tan. 1 saat koşanlara falan şaşıp kalıyorum:)
Senin oğlan çok komik ya:)Ya kizlar.siz sut veriyosunuz bana noluyo.allahim istahimin masallahi var.oruc tuttum kocayi tatliya gonderdim.sen hamilelikte as ermedin simdi ne oluyo diyo.
9ay karnimda tasidigim velet gecen benle dalga gecti.yer cucesi ana kucaginda oturup sallanmayinca ya dedim "bi cocuk sallanmaktan niye hoslanmaz.benim sallanasim var" benim oglan anneaaa 70kiloyu tasiyacak salincak yok"dedii
Benim kocada hahaahaa diye gulduu
Yaz gelsin kesin spora basliyacamm.
Notglumun espri yaptigini insallah anlamissinizdir.60kusurum
![]()
Heh bana da öyle bişey lazım işte:))1 saat bende kosamam. O yuzden reformera basladim. Hoca esliginde calisiyoruz. Yat diyo yatiyorum kalk diyo kalkiyorum. Kaytaramiyorum yani![]()
Aynen bende onu dedim cnm tahlil sonrasi vitamin destevi daha saglikliKan tahlili yapildi ve sonuca gore demir vermem gerekiyor benim dd vitamini vermiyorum ama benim kendimde bile d vit problemim var. Mama konusunda bende takintiliyim. Allah zorunda birakmasin emsin diye ne savaslar verdim. Mama vermemek icin inatlastim resmen su anda emiyir kuzum cok sukur.
Ben basladim hergun goturup birakiyorum. Giderken opmelere bakmalara doyamiyorum ama alisicaksin alisicaz. Yavas yavas sosyallesme adimlari da atiyorum bakalim banada iyi gelixek gibi.
Kv evimde bakarim dedi sarti kostu ben pasa pasa goruruyirhm malessef
Cnm emziriyormusun sen ? Mama kullanma emzir mamanin tadini begenmiyorlarmis genelde kotu kokuyor diyorlar.
Herkesi dusuncesi farkli iste cnm ama yedigimiz yumurta tavuk sutde ne kadar saglikli tartisilirOyyy ilk kizimda buna benzer cümleler kurdum diye linç ediliyordum yine bu sitenin anneler grubunda .. o geldi aklıma katılıyorum sana keşke hiç ilaçsız katıksız buyutebilsek yavruları