- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.821
Duzeldimi sonra..benim yemekle flnda gecmiyor hayatimi karatti resmenBendede o haftalarda çok mide kazınması oluyordu yemek yemeden geçmez cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzeldimi sonra..benim yemekle flnda gecmiyor hayatimi karatti resmenBendede o haftalarda çok mide kazınması oluyordu yemek yemeden geçmez cnm
Ben de varım. İlk zamalardaki gibi olmasa da hala devam ediyor. Özellikle sabahları. Sabahın köründe o kemirme hissiyle uyanıyorum. sürekli bi şeyler tırtıklıyorum gün içinde.Kizlar midede kazinma kemirme sorunu yasayaniniz varmi.nevrim döndü gunlerdir uyku fln haram![]()
Bu hafta geçti cnm benimki mide bulantısondan daha iyi ama haline şükretDuzeldimi sonra..benim yemekle flnda gecmiyor hayatimi karatti resmen![]()
Bende de oluyor çabucak acıkıyorum ama bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum çünkü yemek yemek hamilelikten önce aklıma gelmezdi bile şimdi aciktikca heh diyorum çocuğum büyüyecek aciktiriyo kerata :))) ama ben istahsizliktan çok çektim azıcık yemekten bunalıcak gibi oluyorum sonra vazgeciyorum eski yemeği unutan hallerimi hatırlayıp. E bi de sürekli o minik aklımda o da pek çok sıkıntıyı unutturuyor çok şükür. Ama evet acayip kaziniyo ve gece bile kalkıp küçük kuru birseyler atıyorum ağzıma ben de :)))Duzeldimi sonra..benim yemekle flnda gecmiyor hayatimi karatti resmen![]()
Benimki oyle bisey deil iste maslefBende de oluyor çabucak acıkıyorum ama bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum çünkü yemek yemek hamilelikten önce aklıma gelmezdi bile şimdi aciktikca heh diyorum çocuğum büyüyecek aciktiriyo kerata :))) ama ben istahsizliktan çok çektim azıcık yemekten bunalıcak gibi oluyorum sonra vazgeciyorum eski yemeği unutan hallerimi hatırlayıp. E bi de sürekli o minik aklımda o da pek çok sıkıntıyı unutturuyor çok şükür. Ama evet acayip kaziniyo ve gece bile kalkıp küçük kuru birseyler atıyorum ağzıma ben de :)))
Hayırlı olsun canım allah saglikla kucagina aldığın günleride göstersin inşallahmerhaba anneler :) aranıza yeni katıldım. Allah nasip kısmet ederse ben de şubat annesi olucam :). ilk kez bu duyguyu tattım. 2.5 yıllık evliydim ve olmuyordu. artık doktora gitmeye karar verdim ve bir süredir de çok garip rüyalar görüp yediğim şeylerden keyif alıyordum ( senelerdir yemeklerden tat alamıyordum). ve birkaç arkadaşıma da inşaAllah hamileyimdir bu kadar lezzet almam boşuna gitmemeli ve inşaAllah ta mide bulantısı çekmem dedim. bir rüyamda bebek gördüm şeffaf sarı bir yumurtada. neyse hastane doktor araştırdım güzel bir doktor olduğuna inandığım bir doktor belirledim ve gittim. doktor hanım şikayetiniz nedir diye sordu güler yüzüyle :)) eşim duvarında asılı bebek fotoğraflarını gösterip bunlardan bi tane de biz istiyoruz dedi :)) gülüştük. muayene ve kan testleri sonucu 3 günde belli olabildi muhtemel hamilelik değerlerin çok güzel dedi ama günümü bekleyip öyle beta hcg yapmak istedi. kimse anlamasın diye sevinç gözyaşlarımı içimden kendimi korkutmaya çalışarak baştırmaya çalıştım32 yaşımda ilk çocuğumu kucağıma alıcam Allah nasip ederse. hergün sayfanın çeşitli başlıklarını okuyordum :)) sonunda üye oldum. çok mutluyum. Allah hepimize kolaylıkla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. mutluluklar diliyorum :)
Ben progestan hem ağızdan Hem vajşnadan hem de iğne olarak kullanıyorum müptelası oldum artık :) iğne ve haptan sonra yoğun mide bulantım oluyor,sersemletiyor beni, uyku moduna geçiyorumKızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim
Aynen canim sabaha karşı asiri bir yanma ile uyanıyorum sanki midem parcalaniyor hemen kalkip biraz ekmek yiyorum. Zaman gectikce basliyor benim zorluklarim ilk 10 hafta gayet rahattim yaKizlar midede kazinma kemirme sorunu yasayaniniz varmi.nevrim döndü gunlerdir uyku fln haram![]()
Hadi gözünaydın cnm bende haftaya 2li teste gideceğimGünaydın kızlar, kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür bebeğimiz iyi, büyümüş, 3,4cm olmuş :) haftaya da ikili testimiz var kısmetse.
İşaretlerin kaybolmasını sordum, çok normalmiş, vücudunuz alıştı artık dedi.
Ağda olayını da sordum, son haftalarda asla yapılmamalı ama hamilelik boyunca da önermiyorum dedi.
Ben progestan hem ağızdan Hem vajşnadan hem de iğne olarak kullanıyorum müptelası oldum artık :) iğne ve haptan sonra yoğun mide bulantım oluyor,sersemletiyor beni, uyku moduna geçiyorum
Hersey yolundaymis sevindim canim. Cinsiyet tahmini yapti mi:) benimki yaptıama bakalim tutar miGünaydın kızlar, kontrolümüze gittik geldik. Çok şükür bebeğimiz iyi, büyümüş, 3,4cm olmuş :) haftaya da ikili testimiz var kısmetse.
İşaretlerin kaybolmasını sordum, çok normalmiş, vücudunuz alıştı artık dedi.
Ağda olayını da sordum, son haftalarda asla yapılmamalı ama hamilelik boyunca da önermiyorum dedi.
Hadi gözünaydın cnm bende haftaya 2li teste gideceğim
Bebeğimi çok merak ediyorum hiç belirtim yok bir hareketlerini hissetsek artık
O dönemi bekliyorum ben de sabirsizlikla. Tabi simdi de bulantilarim olunca icim rahat biraz. Bulantinin tek avantaji:))Hadi gözünaydın cnm bende haftaya 2li teste gideceğim
En erken 15 de hissederiz heralde cnm sende kaldımı belirtiAynen ya, benim bir sonraki kontrolum 2.5 hafta sonra. ikinci daha cabuk hissediliyordu hani nerde :) arada bakiyorum soyle acaba hissedermiyim diye ama![]()
Aynen bulantı olmayınca kendimi hamile gibi hissetmiyorum göğüs hassasiyetide yokO dönemi bekliyorum ben de sabirsizlikla. Tabi simdi de bulantilarim olunca icim rahat biraz. Bulantinin tek avantaji:))
Kız mı erkek mi cnm ne dediHersey yolundaymis sevindim canim. Cinsiyet tahmini yapti mi:) benimki yaptıama bakalim tutar mi
Hadi gözünaydın cnm bende haftaya 2li teste gideceğim
Maşallah size e güzel git gide büyüyoruzGörmek çok keyifli ya, dört boyutluda da gösterdi. Uyuyordu, sesten dolayı uyandı kıpırdandı, sonra yine uyudu.
Artık belirtiler olmaması normalmiş, hamileliğin keyifli dedikleri 2.trimestere yaklaşıyoruz çok şükür.
Hareketleri ben de çok istiyorum ya, ama daha çok var sanırım.