2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben baştan beri erkek hissediyorum kız derse şaşırırım heralde allahım hayırlısını versin

Ben o kadar degiskenim ki. Hamileligim farkli ilerledigi icin erkek diyorum, ultrasyonda felan gorunce (nerden anliyosam) icime erkek doguyo :) ama gozum kiz bebeklerde. ben kizimin aynisindan soyle bi 5-10 tane daha istiyorum belki ondandir :)

Sağol tatlım, darısı herkesin başına inşallah. Bizimki kalp atışında da yapmıştı, yine yaptı ve erkeğe benziyor dedi bakalım :) sağlıklı olsun da benim için ikisi de çok güzel.
Kalp atisi tutuyor diyorlar. Sizin kac kalp atisi? benim 176 cikti bu hafta, 140 uzeri kiz diyorlar ama daha da erken benim tahmin icin sanirim

Oyle tabi canim saglik en önemlisi. Ben hic bisey hissetmiyordum aslinda ama erkek diyince erkek gibi dusunmeye basladim:) Hatta soylemese daha iyiydi diyorum şimdi
Çok erken söylemiş gerçekten ama hayırlısı olsun;) benim arkadaşıma 15 haftaya kadar erkek dedi sonra kız olduğunu ögrendik, bu haftalarda yanılma oluyor aslında ama tabi erkekte olabilir

Ben o kadar degiskenim ki. Hamileligim farkli ilerledigi icin erkek diyorum, ultrasyonda felan gorunce (nerden anliyosam) icime erkek doguyo :) ama gozum kiz bebeklerde. ben kizimin aynisindan soyle bi 5-10 tane daha istiyorum belki ondandir :)
Bende kızımdan farklı ilerliyor hamileliğim birde birkaç kere rüyamda gördüm belki onun etkisi hep erkek bebek kıyafetlerine gözüm kayıyor

Yok cnm bende hiç yok bulantı dikkat ettimde bendede progestan aldığımda çok akıntı oluyor 1 gün durup 1 gün içiyorum son 2 kaldı ilaçtan
Bol bol iştah artışı var 1.5 kilo aldım yiyorum tekrar acıkıyorum
Bence senin erkek bebeğin. Benim ilk hamilelik belirtilerimin tümü sende var gurbet:D

Aynen ya, benim bir sonraki kontrolum 2.5 hafta sonra. ikinci daha cabuk hissediliyordu hani nerde :) arada bakiyorum soyle acaba hissedermiyim diye ama :-)
Bende öyle bekliyordum oğlumda 16+1 de çok net hissetmiştim bakalım bu ne zaman olacak:110:

O hissi çok çok özledim ama son haftalar kaburgalarımı delmeye çalısmasıni hiç özlemedim:p

Bence senin erkek bebeğin. Benim ilk hamilelik belirtilerimin tümü sende var gurbet:KK70:
Bende erkek hissediyorum ama kızımada eş olsa hiçte fena olmaz allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize cnm
Kızımda çok bulantım vardı bunda hiç yok belkide her hamilelik farklı olduguğu için bakalım en fazla 1 aya tutacakmı görürüz

120 idi ilk seferinde bu sefer dikkat etmedim canım. Kağıtlara bakarım birazdan.
Cinsiyet tahmini yaparım bir dahaki randevuya dedi ama net olmadan istemiyorum ben öğrenmek. Oğlumda benim 160 üstüydü hep doktora sordum anlık değisir dedi mesela uyurken bebek azalır hareketliyken artar gibi. Tabi isin eğlencesi:KK68:

Bende erkek hissediyorum ama kızımada eş olsa hiçte fena olmaz allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize cnm
Kızımda çok bulantım vardı bunda hiç yok belkide her hamilelik farklı olduguğu için bakalım en fazla 1 aya tutacakmı görürüz
Bana herkes kız olsun diyor ama oglumla yaş farkları az olacak ben erkek olsa daha çok isterim. Daha cok anlaşırlar gibi geliyor nedense. Belkide tek kızım diye oğlum yalnız kalmasın istiyorum. Ama en önemlisi sağlıklı olmasi diyorum yinede.

Bana herkes kız olsun diyor ama oglumla yaş farkları az olacak ben erkek olsa daha çok isterim. Daha cok anlaşırlar gibi geliyor nedense. Belkide tek kızım diye oğlum yalnız kalmasın istiyorum. Ama en önemlisi sağlıklı olmasi diyorum yinede.
Benim kızım bebiş doğmaya 8 yaşında olacak oda kız istiyor ama ben birdaha belki hamile kalamam o yüzden erkeğide tatmak istiyorum

Aynen canim sabaha karşı asiri bir yanma ile uyanıyorum sanki midem parcalaniyor hemen kalkip biraz ekmek yiyorum. Zaman gectikce basliyor benim zorluklarim ilk 10 hafta gayet rahattim ya :KK43: ve ne yesem tadi yok yedikten birkac dakika sonra inanilmaz bir acilik oluyor midemde agzimda
Benim 10 gundur var malesef ya dahada artsrsa yandim ben..sabaha karsi olsa sadece gece uyuyorsan oda iyi.ben gunlerdir uykusuzum.rabbim hepimize sifa versin tez zamanda ins

Benim kızım bebiş doğmaya 8 yaşında olacak oda kız istiyor ama ben birdaha belki hamile kalamam o yüzden erkeğide tatmak istiyorum
Haklısın aslında, baya yaş farki olacak hem. Allah hepimize sağlıkla versin insaallah. Ama insanın gönlünden geçiyor işte.

Görmek çok keyifli ya, dört boyutluda da gösterdi. Uyuyordu, sesten dolayı uyandı kıpırdandı, sonra yine uyudu.
Artık belirtiler olmaması normalmiş, hamileliğin keyifli dedikleri 2.trimestere yaklaşıyoruz çok şükür.
Hareketleri ben de çok istiyorum ya, ama daha çok var sanırım.
masallah

İki tane oğlum var çok şükür üçüncüye kızım olsa çook sevinirim tabi ki. İkisinin hamileliği birbirine hiç benzemiyordu o yüzden ilk haftalar bu farklı kız olacak diyordum. Yani hamilelikler farklı olabiliyor cinsiyetle ilgisi yok kızlar.

Back
X