- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.461
Benim yiğenim de 4 bitip 5 e gircek kardeşi de 6 aylik başta oda kıskanır gibi oldu sonra alışti bebek görmeye gittiğimizde öyle bakıyordu seviyordu emzigini agzina falan veriyormus hatta o zaman da baya şımarıyordu ama sonradan daha beter olmuş diyo annem halbuki cok sessiz sakin uyumlu bi çocuktu hele diğer kuzenin oğlu daha beter diğeri ile aralarında 4 gün var yani o da 4 bitip 5 e girecek annesi ablasının yeni doğan bebeğini kucağına alınca sevince çıldırıyor annesine küsüyor vuruyor şu sıralar ek gıdaya geçti bebek sebze meyve suları püreleri yediği içtiği için annesine dokunma bana ellerin sebze kokuyo diyormuş e bebeğin annesi de ev işleri ile meşgul oluyor kız kardeşi bakıyor çığlık kıyamet yani..mevlitte benim kızı alıp kucağına sevemedi bile anneane balkona çıkardı oyaladi öyle aldi sevdi..yani dicem iki yiğenim de iyice kudurmaya başlamış normal olabilir belki de bi sendrom dönemi falandır.Ya kızlar benim bu kez derdim bebeyle değil büyüğü ile. 4yasinda bı sendrom falan var da benim mi haberim yok ya kızım çok değişti daha önce de yazmıştım kardeşini çok kiskaniyor diye şimdi fazla sallamiyor gibi ama hırçın bize karşı agresif mahallede oyun oynamaya indiriyorum ordan mi öğreniyor nedir garip garip kelimeler kullanıyor bağırıyor bize falan. Alttan alsam daha çok simariyor bazen kızıyorum biraz durakliyo sonra yine devam ne yapacağımı sasirdiyapacağımı sasirdim
Hiç sorma yaaaBen varımmmm.delircem valla lekeleme gibi oluyor bazen spiralden dolayi ama regl olamadım çatlicam artık. Göbek önden gidiyeah
Kötü haber 2.çocukta kilo ve_ril_mi_yor......ümidim yurudüğü günlere kaldı belki o zaman zayiflarizzz
Nasıl bi yanlislik olmuş canım sakin ol ceza almazsin ifadenin alırlar sadece
Once hamur isi ve tatlıyi kesmek lazım gebelikte bile şekerli yemeyince kilo alımım durmustu ahh irade...ya eski fotolarıma bakıyorum şimdiki 1 dizim eski 2 dizimin toplamiyaz geldi etek giyemiyorum.bikini hak getire ilk defa mayo aldım kendime
Valla canım bitmiyor bu sendromlar. 2 yaşında bi başladı hala her yasta sendrom bizimki de 5 yaşında. Bi laflar bu kapı carpmalar...napıyım bilmiyorum ben de üstüne gitmezsem artiyor dedigin gibi kizinca da üzülüyorum zor isimizz
Aslında 6 ayda falan tam toplanıyor vücut da işte hep böyle mi kalcam diye korkuyor insan ...
Canım zaten gün boyu benim yatağımdayız gece kendi yatağına koyyorum onda da sürekli uyanıyoyatarak emzir istersen cnm gerçş ben çokda ona alışsın istemiyorum da. benim kızım bazen yatarak istiyor. bende çok yorgunsam öyle veriyorum bi uyanıyorum ikimizde uymuşuz :) ama dkkat etmek gerek Alah korusun üstüne müstüne yatarsak diyede tedbirli olmak gerek.
umarım hep böyle olmam hayatımda hiç 75 kg olmamıştım, eşim de 78 kg filan, korkunçBen varımmmm.delircem valla lekeleme gibi oluyor bazen spiralden dolayi ama regl olamadım çatlicam artık. Göbek önden gidiyeah
Kötü haber 2.çocukta kilo ve_ril_mi_yor......ümidim yurudüğü günlere kaldı belki o zaman zayiflarizzz
Nasıl bi yanlislik olmuş canım sakin ol ceza almazsin ifadenin alırlar sadece
Once hamur isi ve tatlıyi kesmek lazım gebelikte bile şekerli yemeyince kilo alımım durmustu ahh irade...ya eski fotolarıma bakıyorum şimdiki 1 dizim eski 2 dizimin toplamiyaz geldi etek giyemiyorum.bikini hak getire ilk defa mayo aldım kendime
Valla canım bitmiyor bu sendromlar. 2 yaşında bi başladı hala her yasta sendrom bizimki de 5 yaşında. Bi laflar bu kapı carpmalar...napıyım bilmiyorum ben de üstüne gitmezsem artiyor dedigin gibi kizinca da üzülüyorum zor isimizz
Aslında 6 ayda falan tam toplanıyor vücut da işte hep böyle mi kalcam diye korkuyor insan ...
Yok uyuduktan sonra kendi yatagina aliyorum ben biraz dalmis oluyo bi 10 dk falan uyuklamis oluyorum bendeCanım zaten gün boyu benim yatağımdayız gece kendi yatağına koyyorum onda da sürekli uyanıyo
Bebek telsizi istiyorsan wewell kullaniyorum ben gayet memnunum. Ama netten izlemek istersen bu. https://www.hepsiburada.com/dextel-...asi-p-HBV000003Q2FY?magaza=Hobimtek AlışverişKızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem
umarım hep böyle olmam hayatımda hiç 75 kg olmamıştım, eşim de 78 kg filan, korkunç
Anti tpo ya baktırmadımbende haşimatoyum cnm. tsh değerimi takip ediyordum gayet iyiydi. hatta doğumdan önce ölçtürmüştüm anti değerlerimde düşmüştü. beslenmem değiştiğine bağlıyorum bu yükselişi.
aynen öyle canım yediklerimiz çok etkili yemememis gereken bir sürü yiyecek var ödemiydi stresiydi ayrı bir dertbende haşimatoyum cnm. tsh değerimi takip ediyordum gayet iyiydi. hatta doğumdan önce ölçtürmüştüm anti değerlerimde düşmüştü. beslenmem değiştiğine bağlıyorum bu yükselişi.
Weewell kullanıyorum canım memnunum şarjlıKızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem
Evet cnm bogum yerleri sicakta dahada artiyor sanki pazartesi doktora gidecegizO kızarıklıklar katlarında mı?
eşiniz çok zayıfmışBen 65kiloyum eşim 57
e bebek te oyun arkadaşları var denediniz miKizlar bizim kiz uykuya gecis sirasinda hep parmak emiyor nasil unutacak bunu emzikte almiyor onerebileceginiz emzik var mi
ne güzel maşallah keşke bana da öyle deseler... sıkılasmaniz için spor yapmak lazimKizlar bende hamilelikten once -3 oldum fakat kendimi cok sisko hissediyorum herkes yeter zayiflama artik diyor ama ben heryerden biryerim cikiyor gibi hissediyorum
Hayir cnm denemedim faydasi olursa denerim tabie bebek te oyun arkadaşları var denediniz mi
Aynen siki olmadigimdan oyle hissediyorum belki spor şartne güzel maşallah keşke bana da öyle deseler... sıkılasmaniz için spor yapmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?