- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.421
Emmemesinin tek güzel yanı herlde az kalkması :)kızlar bizim evin en küçük üyesi halıya kaka yaptı. neden olabilir. toprağı temizdi ama ıslaktı. ondan mıdır. kedi temiz hayvan değil miydi yahu. bide aşısını bugün yaptıracaktım. eşim haftasonu beraber yaptırırız dedi. 2 gün daha dursa bişi olmaz demi? @-kedilivebebekli-nemesis stay strong26 P Prime18 ben bu mesajı cevapla dememişim. Bende neden kimse cavap yazmıyor diyordum
Kız Nekadar güzel.keşke benim olsa
Acaba sıcaklardan olabilir mi canım benimki de üst üste her saat uyanıyor bazenSlm kizlar benim kiz gece 11 gibi yatip gecede 2 kere emip 9a kadar uyuyodu. Simdi yine 11de uyuyo ama abartisiz her saat uyanip emmmek istiyor aabah 8 dede gozu hepten aciliyor hic uykumu alamiyoru. Doymuyomuki bu sipa her saat emiyo
Doktora sordum 4damla verebilirsin dedi canim4 dediler canım bana da çok geldi
Renkli çitlerden var ya onlarla bi köşeyi ona ayırabilirsin babynest gibi bi yatak da koyarsın uyudugunda yatarKızlar bana bi el atın. Akıl werın. Benım mudurler işten cıkarmadı. 6 ay ucretsızı de kabul etmedı. Resımdekı oda senın ıstedgın gıbı daya döşe kullan cocugunla çalış dedi.
Halıfleks koltuk aldırcam mecbur kaldım çalışmaya bı taraftanda sewndım. Sızce baska ne alabılırm. Ne bebeğimi be de işimi aksatmak ıstemyorum. Halı fleks mantıklımı sızce. Calışmama olasılığı kalmadı ne yap et çalış dıyolar. Çewresı cam pimapenden oraya fılm kaplatcak.
Bizde de aynı durum var uyuyan kız gitti 2 saatte uyanan cadaloz geldi :) gece uykusuna geçmeden mama veriyorum aç değil ki storun altına perde diktim yok değişen birşey yok gündüz uykusuda azaldı dün gündüz toplam 1 buçuk saat uyumuşturSlm kizlar benim kiz gece 11 gibi yatip gecede 2 kere emip 9a kadar uyuyodu. Simdi yine 11de uyuyo ama abartisiz her saat uyanip emmmek istiyor aabah 8 dede gozu hepten aciliyor hic uykumu alamiyoru. Doymuyomuki bu sipa her saat emiyo
Stilac canim :)Galactago süt damlasından başka süt damlası vardı @nemesis söylemiştin unuttum bide onu kullanayım
Ben bundan da alayim:)) denemefigim bir bu kalmisStilac canim :)
Ben bu aralar birde mira mayasi tabletine basladim. Sutum yetmiyor gibi hissediyorum.bakalim daha 2 gun oldu kullanali sonucu bildiririm :)Ben bundan da alayim:)) denemefigim bir bu kalmis
Emmemesinin tek güzel yanı herlde az kalkması :)
Olabilir cnm uzerini cikarinca seviniyor ama surekli ustunu aciyor diye mecbur giydiriyorumAcaba sıcaklardan olabilir mi canım benimki de üst üste her saat uyanıyor bazen
Of of ayni ben gunduz uykumuzda cok azaldi. Karni tok eminimBizde de aynı durum var uyuyan kız gitti 2 saatte uyanan cadaloz geldi :) gece uykusuna geçmeden mama veriyorum aç değil ki storun altına perde diktim yok değişen birşey yok gündüz uykusuda azaldı dün gündüz toplam 1 buçuk saat uyumuştur
Yok haftaya sali 4.ay asilarimiz var bakalım yaptiricaz rotayı da sorucam 2.dozu.stay strong26 canım aşınızı yaptırabildiniz mi
Canim yavru kediler yapar normal ama yerini begenmemis olabilir tuvalet kabinin degistir diyor olabilir alisir zamanla merak etme kedilerde doğuştan var o içgüdü kumu kazip yapip kapatmak yani pis olduğu icin yapmaz da sebebi vardir muhakkak...ben bazen bakıyodum küçükken tuvaletini yaprken utanıyordu miyavliyodu bide surekli kendisini temizler benim kedi yikanmiyor dogru dürüst ama benden temizdir yani :)bikac gunden bisey olmaz bekleyebilir bizim unuttuğumuz bile oldu yani asilari bi sorun olmadi rahat ol.kızlar bizim evin en küçük üyesi halıya kaka yaptı. neden olabilir. toprağı temizdi ama ıslaktı. ondan mıdır. kedi temiz hayvan değil miydi yahu. bide aşısını bugün yaptıracaktım. eşim haftasonu beraber yaptırırız dedi. 2 gün daha dursa bişi olmaz demi? @-kedilivebebekli-nemesis stay strong26 P Prime18 ben bu mesajı cevapla dememişim. Bende neden kimse cavap yazmıyor diyordum
Kız Nekadar güzel.keşke benim olsa
Bizede doktor bol bol gunese cikarin d vitamini sentezlesin vucut dediozellikle aksam güneşinde yarim saat gunes alsin dedi
Evet var. Buna ragmen onerdi. Bencede gunes sart. Ama tabi güneşin en tepede oldugu yakacak vakitler degil. Bana aksam gunesinde cik dedi doktor.Sizde de atopik dermatit var değil mi? Bize doktor ilk 6 ay direk güneş ışığını önermedi. Ama ben akşamları çıkarıcam artık böyle olmaz. Güneş görünce sapıtıyor çocuk. Güneş sonuçta dvit için lazım kemikler için lazım
Teşekkür ederim canım eczanede var mıStilac canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?