• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nub teorisi diye bi topic var oraya ultrason fotonuzu gonderin 11 haftasi dolanlar .ordada benim gibi tahmin yapanlar var az cok anlayanla bende zeynepkamildeki dr a anlattim onunla beraber baktik ondan once ben soyledim :KK49:

merhaba bayanlar :)
sız kalp atısını nasıl duydunuz cıhazdan mı kaynaklanıyor anlayamadım ama ben cok kısık bır sesle duydum. resmen sessızlık hakım ve cok dıkkatlı bır sekılde kulagımı cıhaza verınce duyabılıyorum.dıger hamıle arkadaşlarım gayet net duyuldugunu soyluyor.

Iyi geceler arkadaslar.bi haber vermek istedim.gunlerdir bakamiyorum nete.kafami dagitmak istedim.sizide uzmek istemedim.kanama ve lekelenmelerim devam ediyo.keselerden birinin gelisimi tamamen durdu kanamalarida o yapiyo ama digerinide riske atiyo.bekliyoruz korkuyla yuregimiz agzimizda.insallah bende atlatirim bu sıkıntilari saglikla kucagima alirim insallah bu defa.kendinize cook iyi bakin
İnşallah saglikla kavuşursun bebisine canım

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler:halay:
Benim cesaretim olmuyor bu kadar erken tahminler icino_O

2li test sonucun hayırlı olsun bundan sonra hızlıca gećer günler kavuşuruz hepimiz insaallah.

Günaydın kızlar . Nub teorisi nedir ?ikili testte bebek cinsiyeti nasıl belli oluyor ?
@Umut4sonolsun canım Allah yardımcın olsun inşallah diğer bebeğin sana sımsıkı tutunur hayırlı bir son ile kucağına alırsın ..
Benim bulantilarim hala devam yemek yedikten hemen sonra daha keskin bir bulantı oluyor yemeyince de boş mide daha bı kötü oluyo ,,
Sıkıntısı olanlara acil şifalar ayrıca .
Cinsiyet tahmini hiç yapamam ben bir kızım var erkek olursa güzel de olur ama kızım olursa da bal olur :))

11-13.haftadaki ulaştırasın görünüşünde bebeklerde Nuh çıkıntısı oluyor. Onun açısına göre cinsiyet tahmini yapılıyor canım.

Günaydın sevgili anneler nasipse ben de Şubat annesiyim :anneadayı:
Geçen haftaya kadar aç susuz yatarak geçirdim ama bu hafta şükür ki iyyim.
Bebeğimi 10 gün önce gördüm şuan napıyo diye meraktan ölüyorum doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl sabredicem bilmiyorum :anne:
İyidir demi :KK17:

Hayırlı olsun, bir ay dayanmak zor ama minik nokta gittiğinde kocaman oluyor. Ben de 25 gün görmedim, dün gittim. Dayanırsan sonucunda bir anda büyümüş bebeğini göreceksin ;)

Ay su nub teoremi icin bi foto yukleyemedim :) yuklemiyor sayfa resmen :) acele etme mi diyooorr ne iatiyor anlamadim :)

Back
X