• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne güzel cinsiyet tahminleri, isim arayışları başlamış.. benim de yarın sabah 9 da randevum bakalım minik bişeyler göstercek mi bize. 3 haftadır görmüyoruz miniğimi ve çok heyecanlıyım.

Cinsiyet konusuna gelince hiç fikrim yok ama kızıma hamileliğimden çok farklı bir hamilelik olduğu için ve cevremdeki herkes erkek dediği için erkek hissediyorum sanki ama etkilenmişte olabilirim
Ben oglumdada sıkıntili gecirnenistim suan buda öyle. Halsiz oluyorum sadece.
Oğlum kız diyince bende kesin cinsiyetini ögrenmis gibiyim sanki kız diyorun :)
Oglani oglan diye düsünmüstum oyle kısmet oldu rabbim bide hayrlisyla kız evladi tattirsin şöyle anne kiz takim giyiniriz baba oglan onlar giyinir bayram seyran oh :)

Iyi geceler arkadaslar.bi haber vermek istedim.gunlerdir bakamiyorum nete.kafami dagitmak istedim.sizide uzmek istemedim.kanama ve lekelenmelerim devam ediyo.keselerden birinin gelisimi tamamen durdu kanamalarida o yapiyo ama digerinide riske atiyo.bekliyoruz korkuyla yuregimiz agzimizda.insallah bende atlatirim bu sıkıntilari saglikla kucagima alirim insallah bu defa.kendinize cook iyi bakin
Allah yardimcin olsun inşallah sağ salim atlatip bebegine kavuşursun. Allah sana bağışlasın kalan bebeğini inşallah

Ben oglumdada sıkıntili gecirnenistim suan buda öyle. Halsiz oluyorum sadece.
Oğlum kız diyince bende kesin cinsiyetini ögrenmis gibiyim sanki kız diyorun :)
Oglani oglan diye düsünmüstum oyle kısmet oldu rabbim bide hayrlisyla kız evladi tattirsin şöyle anne kiz takim giyiniriz baba oglan onlar giyinir bayram seyran oh :)
aynen bende çok özeniyorum. bir oğlum var. bide kız istiyorum.

Gününüz aydın olsun herşey yolunda olsun inşallah
Kızlaaaar kaç gündür çok halsizim hiç bişey yapasım Yok işe ayaklarım geri geri geliyor çok şükür herşey yolunda aslında ama anlamadım bu ruh halimi makyaj yapasım Yok bi değişiğim hayrolsun umarım bebiş iyidir

Günaydın kızlar . Nub teorisi nedir ?ikili testte bebek cinsiyeti nasıl belli oluyor ?
Umut4sonolsun Umut4sonolsun canım Allah yardımcın olsun inşallah diğer bebeğin sana sımsıkı tutunur hayırlı bir son ile kucağına alırsın ..
Benim bulantilarim hala devam yemek yedikten hemen sonra daha keskin bir bulantı oluyor yemeyince de boş mide daha bı kötü oluyo ,,
Sıkıntısı olanlara acil şifalar ayrıca .
Cinsiyet tahmini hiç yapamam ben bir kızım var erkek olursa güzel de olur ama kızım olursa da bal olur :))

Günaydın sevgili anneler nasipse ben de Şubat annesiyim :anneadayı:
Geçen haftaya kadar aç susuz yatarak geçirdim ama bu hafta şükür ki iyyim.
Bebeğimi 10 gün önce gördüm şuan napıyo diye meraktan ölüyorum doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl sabredicem bilmiyorum :anne:
İyidir demi :KK17:

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler:halay:
Aaaa gözünaydın canım ya bu kadar erken belli oluyor muymuş ki kız bir deee ay ben 13. Haftada gidecem inşallah belli olur:rolleyes:

Gününüz aydın olsun herşey yolunda olsun inşallah
Kızlaaaar kaç gündür çok halsizim hiç bişey yapasım Yok işe ayaklarım geri geri geliyor çok şükür herşey yolunda aslında ama anlamadım bu ruh halimi makyaj yapasım Yok bi değişiğim hayrolsun umarım bebiş iyidir
Aynı halsizlik bende de var süslü ben kendimi saldım çünkü kafamı kaldıramıyorum dün bütün gün uyudum abartmıyorum geçsin artık su süreç :)

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler:halay:
Benimde randevum 25inde ay heyecanlandım belki bizimki de kendini belli eder :) bana çikolata ye gitmeden önce dediler denicem

Iyi geceler arkadaslar.bi haber vermek istedim.gunlerdir bakamiyorum nete.kafami dagitmak istedim.sizide uzmek istemedim.kanama ve lekelenmelerim devam ediyo.keselerden birinin gelisimi tamamen durdu kanamalarida o yapiyo ama digerinide riske atiyo.bekliyoruz korkuyla yuregimiz agzimizda.insallah bende atlatirim bu sıkıntilari saglikla kucagima alirim insallah bu defa.kendinize cook iyi bakin

Canim Allah yardimcin olsun. insallah bebisine zarar vermeden atar vucudun o keseyi. Bebegin sikica tutunsun sana insallah...

Back
X