- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.581
benimde kulağımda bi sıkıntı var. çınlama yok ta konuşurken kendi sesimi bi değişik duyuyorum. kulağım tıkanmış gibi duyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulantılardan pek dikkat edemedim yavaş yavaş dikkat etmeye başlıcam artık miniklerim güzel gelişsinTek yumurtalar öyle canım tek keserek kordon yemene içmene de cok dikkat etmen lazım özellikle bol bol su içmeyi ih al etme siz 3 kişisiniz :))
Canm bnde kalp atişlarimi duyuyorum hatta eşim sol tarafiyle yattigi zamn eşiminde kalp atişlarini duyuyorum hissediyorum yoksa banami oyle geliyo bilemiyorum cok tuhafKızlar sağ kulağım çok kötü sürekli basınçlı hir şekilde kalp atışlarımı duyuyorum. Bir haftadır böyle bu sabah iyice kötü oldu sesleri ekolu duymaya başladım . Derinden geliyor sesler . Şu an surekli çınlama var kesintisiz. Hiç böyle bişey yaşayan var mı. Bugün randevum var doktoruma soracağım ama başına gelen var mı böyle bişi çok merak ediyorum. Hamilelikte vücutta kan basıncı arttığı için oluyor diye bir bilgi var ama emin olmadım.
yoo bana çıkıp çıkabilecek en iyi sonuç bu dedi doktorum.bunlara göre risk 10,000de 1den daha düşük dedi. gözün aydın dedi.hiiçte düşük falan demedi.
Progestanı dün gittiğim doktor kes kanamı alanı yok dedi ama ben 5 gün daha günde 1 alacağım
Coraspini bana 32.haftaya kadar dedi ama 28 haftadan sonra kullanmayın yazıyor bazı yerlerde
illaki kafa bulandıracak bu doktorlar :) hevesimize kol sokmasalar olmuyorOhhh iyi bari, çok sevindim :) genel sonuç çokçok düşük çıkmış zaten benim de :)
Benim devletteki doktor çok iyi sonucun dedi özeldekide bu kesin değil kesin sonuç istiyorsan amniyosentez yapalım dedi![]()
illaki kafa bulandıracak bu doktorlar :) hevesimize kol sokmasalar olmuyor
ay aman boşver. sen benim doktora güven bak sonuçlarımızda aynı. kadın bana törenlerle kutlayabilirsiniz dediValla ya, ben zaten buluttan nem kapar haldeyim :)
Kizlar bn hastaneye gidiyorumda ama gecen hafta gitmistim sali gunu ultrason yaptrmistim bugun gitsem yaparlarmi acaba
Sırtı dönük ya![]()
yani öyle tabi 70 80 de yüksek bir oran ama garantisi yok sonuçta eşime diyorum belki kemikleri iri bir kızdır :)Canim su an bebege gore 15. hafta bitmek uzere sat a gore 14 yarin bitiyor ama doktor bana bu haftalarda bile hala benzeyebiliyor dedi. Yinede belki dogru cikar simdi bana oldu diye illa olcak degil :)
Yan yattığı için tam net değil canım ama yapı olarak erkeğe benzetiyorum. Doktorun bişi dedi mi?
yani öyle tabi 70 80 de yüksek bir oran ama garantisi yok sonuçta eşime diyorum belki kemikleri iri bir kızdır :)
inşallah canım sağlıklı doğumlar nasip etsin allah. bize 23 ağustosta gelin dedi ama eşim bekleyemem o zamana kadar diyor benden daha çok merak ediyor cinsiyeti. sağlıklı olsunlarda hiç önemli değilayy masallah beraber dogurcaz insallah desene.. bana pek bisey soylemedi sadece kiza benzetiyorum dedi sonuclar cikinca daha net belli olur dedi bakalim hayirlisi sabirsizlikla bekliyoruz
![]()
Canım sende referans aralığı ne gözüküyor?valla benim 11,90 çıktı arkadaşlar 50 li rakamlardan bahsediyor :) bakalım kısmet.doktor daha ufak dedi bana görememişti tahlil verirken bir cinsiyet.
Ayy acaip heyecanlı:)Benimde 34 ama doktor kız tahmininde bulundu cnm
maşallah kızına-ki bizim oyle oldu gercekten56cm dpgdu ve kizim su an 5 yas cocuk boyunda. kimse daha 3e girmedigine inanmiyor
![]()