2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oh ne guzel birde yesil zetin da alin yiyin cok guzel cok guzel
Valla kizlar iştehemiz yok diyoruz ama burda yemekten konusunca hepimizin cani cekiyo bahanede yemk yiyoruz bu cok hosuma gitti
Yedim şimdi canim kocam sagolsun yapti balkonda hazirlayip cagirdi beni.. Ben pek ekmek yemiyorum valla tost yiyimce uzun zamandir midemi bastiran bisey oldu

Yedim şimdi canim kocam sagolsun yapti balkonda hazirlayip cagirdi beni.. Ben pek ekmek yemiyorum valla tost yiyimce uzun zamandir midemi bastiran bisey oldu
Ohhh afiyet olsun canm ne guzel serin serin balkonda esinle bas basa aksam yemegi
bnde hic ekmek yemiyorum ama tost yapinca cok iyi geldi

C
Vitamin hapı ve demir ilacını alayım dedim ikisini yutmamla lavaboya koşmam bir oldu

Daha minik olamaz mı bunlar ya
canm bn bi ilac kullaniyorum icinde vitamin minerallar demir iyot da var bi tane iciyorsun cok guzel hap sana demir la vitamini ayri ayrimi yazdi dr

Evet canım ayrı yazdı decavit yazdı kocaman o da , demir hapı da eh işte bir de kokuyorlar ki sorma :/
Bnm doktorum ayri ayri ugrasma hm mide bulantisi yapar bi ilac yazicam devlet karsilamiyo ama cok iyi bebek icin senin icin gerekli olan butun vitamin minerallar var icinde omega da var dedi aldim gunde bitane ust kismi cokolata gibi kullaniyorum cok memnunum ya hic mide falan bulandrmiyo acaba adini yazsam raklama mi girer

Yani hmn hmn burdeki butun gebeler ondan kullaniyo

Cnm olmadı özelden yazarmısın sana zahmet bana eziyet oluyor bu ilaçlar

hamile insanları üzen ağlatan herkesi allaha havale ediyorum kızlar canım çok sıkkın inşallah bebeklerim iyidir
Allah bildigi gibi yapsın ögle insanların emi strese sokan üzen aglatanların mevlam görüyor bendede var malesef boş bogazlı insan cok laflarının nereye gittigini bilmiyorlar kalp kırılırmı kırılmazmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…