2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnde oyleyim canm yemk yaptim yiyemedim kaldi ama tost yaptm onu yedim kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum yapmakta kolay olmuyo zaten ama biseyler yemege calis canm

Ben normalde tost yemezdim pek. ana bu donemde sirf bu yuzden gidip tost makinesi aldim. ha onuda pek yiyebildigim soylenenez ama ugrasiyorum :)

Bn hamile kaldigimdan beri keske biri misafirlige cagirsa diyorum baska birinin yaptigi yemegi yiyebiliyorum ama kendi yemegimi hic
Aynen ben de oyleyim canim bir de herkesin yemeğini de yiyemem. Ama kendim yapinca da pek yemiyorum. Kaşar da gitmiş şimdi eşimle markete gidecez eve gelince de babamiz bize tost yapacak

Aynen ben de oyleyim canim bir de herkesin yemeğini de yiyemem. Ama kendim yapinca da pek yemiyorum. Kaşar da gitmiş şimdi eşimle markete gidecez eve gelince de babamiz bize tost yapacak
Oh ne guzel birde yesil zetin da alin yiyin cok guzel cok guzel
Valla kizlar iştehemiz yok diyoruz ama burda yemekten konusunca hepimizin cani cekiyo bahanede yemk yiyoruz bu cok hosuma gitti

Ben tam göğüs üstünden dökülen modellerden aldım :) bol pantolonlar da çok rahat moda zaten :)) Ne güzel keşke ben de dikebilsem boş durmazdım hiç :))

kizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek

Bana pek inandırıcı gelmedi iki oğlum var üçüncü de oğlan gibi dedi doktor

kizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek

Evet o bende de var yaptigim yemek hele sulu yemekse asla yiyemiyorum.
Herkesde ayni dert ozmn bnm aklima bi yemk geliyo gidiyo yapiyorum bu sefer yiyemiyorum gene aklima baka yemk geliyo gene yapiyorum oda kaliyo anlicagin şekerim iki tencere yemk var kaldi artik

O senin nabız atışındır, şuan teleskopla bile duyamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…