2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hoş bulduk :) arkadaşlar
Evet canım ayrı yazdı decavit yazdı kocaman o da , demir hapı da eh işte bir de kokuyorlar ki sorma :/

Banada aynı yazıldı midem bulanıyor içerken
banada ilk decavit yazıldı arkadaşlar kokusundan ve içtikten sonra midem bulanıyordu midemi acayip ekşitti sonra ücretli bir vitamin yazdı doktor efa-mom diye onda çok şükür rahatım olmadı doktorunuza söyleyin değiştirir vitamininizi

bana sarı leblebi iyi geliyor mide bulantısınde beyaz yanma yaptı bir de tatlı ekşi elma acayip rahatlattı şuan 13 haftalığım hocamız cinsiyet emin olsun diye 16. haftada söylüyormuş ama ben meraktan çatlıyorum tabi :)

Bir haftadir giremiyorum şiddetli bulanti kusma geri döndü yine su bile icemedim 3 gündür napicam böyle bilemiyorum moralim çok bozuldu , aranizda varmi kızlar kusmasi devam eden serum bile duzeltmedi

benim sumak için bir tahmininiz var mı kızlar :)
ben sanki bacak arasında yakınlaştırınca bir pipi gördüm ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_4063.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4064.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_4065.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4062.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4066.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar günaydın
Farenjit oldum malesef 3 gündür iyileşemedim
Burun akıntısı kulak ağrısı boğaz ağrısı beni mahfetti
Dün gece boğazım için tuzlu su ile gargara yapayım dedim istifar ettim. Hiç iyileşemicekmişim gibi geliyor
Ballı ılık su ve süt içiyorum ama fayda göremedim
Kara biber tarçınlı karışımı da midem kabul etmedi
Napsam bilemedim

limon zerdeçallı sıcak su bana iyi geldi bende kronik franjit var her kış yaz başı geberiyorum en son olarak iğde suyu çok iyi geldi iğdeyi kaynattım suyunu içtim sonra posasını yedim doktorunuza bi danışın bsy olmaz derse tüketin iyi gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…